Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beatkaa napisał(a):
To czekamy kochana na wieści...

Beatko Pan weterynarz zachwycony naszym Misiem :) powiedział mi przez telefon że to taki poczciwy, dobry psiak :) mega spokojny, grzeczny, usłuchany ;) Dziś nie chciał zupełnie nic jeść tylko pił co jakiś czas :( jak dzwoniłam był podłączony pod kroplóweczkę ....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Beatko Pan weterynarz zachwycony naszym Misiem :) powiedział mi przez telefon że to taki poczciwy, dobry psiak :) mega spokojny, grzeczny, usłuchany ;) Dziś nie chciał zupełnie nic jeść tylko pił co jakiś czas :( jak dzwoniłam był podłączony pod kroplóweczkę ....

I pomyśleć że mógł wylądować pod igłą to aż mi się żyć nie chce :(:(
Cieszę się,że Misiu przechodzi rekowalescencje,na pewno dobrze mu posłuży ten pobyt w klinice...bo po zdjęciach to wygląda strasznie marnie :(

Posted

Beatkaa napisał(a):
I pomyśleć że mógł wylądować pod igłą to aż mi się żyć nie chce :(:(
Cieszę się,że Misiu przechodzi rekowalescencje,na pewno dobrze mu posłuży ten pobyt w klinice...bo po zdjęciach to wygląda strasznie marnie :(

No niestety :( jest masakrycznie zaniedbany a do tego słabiuteńki :( Choć jak mieliśmy wchodzić do weterynarza to odżył i gdyby nie mocna smycz to chyba by zwiał ;) Takiej siły dostał w przeciwną stronę ;)

Posted

No niestety :( jest masakrycznie zaniedbany a do tego słabiuteńki :( Choć jak mieliśmy wchodzić do weterynarza to odżył i gdyby nie mocna smycz to chyba by zwiał ;) Takiej siły dostał w przeciwną stronę ;)

Kochana, co się dziwić...pewnie swoje przeszedł i bał się :(:( Oj biedactwo :(:(

Posted

bela51 napisał(a):
Podnosze wątek biedaka.
Martiko, dzwon do weta i napisz jak sie Misiek czuje.

Kochana po godzince 9 osobiście pójdę odwiedzić naszego staruszka .........jest w lecznicy 5 minut od mojej pracy :) więc mam chłopaka na oku :)

Posted

Jestem i ja na zaproszenie. Miałam zaproponować DT u Czarodziejki, bo u niej są ONki, ale widzę, że już ta propozycja padła. Może jeszcze DIF albo kasiaprzystał, to są chyba domowe DT.

Posted

Byłam u naszego Misia :) Zostałam nawet wynagrodzona :) Miś machał na mój widok ogonkiem :D Wyszedł się przywitać ....:) Dziś ładnie zjadł .......po wczorajszej kroplóweczce jest nieco silniejszy .....dziś dostanie jeszcze jedną ......cały czas ropieją mu oczka (silne zapalenie spojówek) ma podawane kropelki. Pan Wojciech twierdzi że zdecydowanie powinny pomóc ...zęby są w stanie złym ....ale wyczyszczenie kamienia nazębnego nie wchodzi w grę gdyż ze względu na szmery na serduchu wet nie odważy się na podanie narkozy....więc musi tak zostać ...poza tym stan psiaczka na podstawie badań uważa za dość dobry i przy odpowiedniej opiece powinien dojść do siebie bo w tej chwili jest wycieńczony ulicą i mega zaniedbany :( Wczoraj był kąpany i ten zabieg zostanie powtórzony jeszcze dwa razy włącznie z pielęgnacją skóry i uszu :)

Posted

Jestem Martusiu i muszę Ci powiedziec/napisac, że widziałam wczoraj jak przejeżdżałam koło kliniki tego piesia. Jakaś młoda pani doktor wychodziła z nim na spacerek. Zwróciłam na niego uwagę bo szedł tak wolniutko i widac po nim było, że jest bardzo osłabiony. Martuniu w czercu nie uda mi się wpłacic nic na tego bidulka(jestem zawalona deklaracjami), ale w lipcu postaram się coś dołożyc

Posted

AgusiaP napisał(a):
Jestem Martusiu i muszę Ci powiedziec/napisac, że widziałam wczoraj jak przejeżdżałam koło kliniki tego piesia. Jakaś młoda pani doktor wychodziła z nim na spacerek. Zwróciłam na niego uwagę bo szedł tak wolniutko i widac po nim było, że jest bardzo osłabiony. Martuniu w czercu nie uda mi się wpłacic nic na tego bidulka(jestem zawalona deklaracjami), ale w lipcu postaram się coś dołożyc

:loveu: Dziękuję kochana że zajrzałaś :) tak ...tak w klinice przyjmuje małżeństwo ...młody Pan doktor i młodziutka jego żona :) bardzo sympatyczni ludzie :) zachwyceni zresztą naszym staruszkiem i jego cierpliwością ;) Misio niestety jest wyniszczony i chwieją mu się te tylne łapki :( ale dostaje witaminki i suplementy na stawy :) Pan doktor powiedział że powinno go to troszkę "zreperować" ;)

Posted

asikowska napisał(a):
u ZuziM niestety narazie nie mam miejsca bo czeka już na dwa staruszki, ale jak tylko coś się zmieni to da znać

Dziękuję że zapytałaś ....ja czekam na odpowiedź od Czarodziejki ....cioteczki kogo jeszcze pytałyście ??? muszę wiedzieć do kogo jeszcze mogę napisać i poprosić o miejsce w hoteliku :( czas ucieka i najlepiej by było odebrać Misia z kliniki piątek/ poniedziałek :(

Posted

paulinken napisał(a):
Jestem i ja na zaproszenie. Miałam zaproponować DT u Czarodziejki, bo u niej są ONki, ale widzę, że już ta propozycja padła. Może jeszcze DIF albo kasiaprzystał, to są chyba domowe DT.

Dziewczyny pisał ktoś do tych osób ?

Posted

U kasiaprzystał na pewno nie ma miejsca, wiem, bo Zofija czeka, az cos dobudują. Tego drugiego tymczasu, czy tez hotelu nie znam. Moge zadzwonic do Czarodziejki i do hotelu Terier do Brzyscia. Ale w Terierze 300 + karma.

Posted

Jestem po telefonie od Beli51. Nie było mnie wczoraj na Dogo, więc nie odebrałam żadnych wiadomości.
Co ja mogę powiedzieć...Wezmę go strauszka biednego. Módlcie się, żeby tylko Rafi pojechał do domku. Mają państwo po niego przyjechać w weekend. Oby się nie rozmyślili...

Posted

Kochana staruszek Misio malizną nie jest ....jest wychudzony ....ma zapadnięte boki i słaniał się na łapkach ....po prostu dostał porządnie w kość :( w tej chwili ważny 22,700 więc to nie malizna ;)

no to niestety dla mnie za ciężki, ale widzę, że Czarodziejka coś załatwia.

Posted

Witam u Misia.Tak, jak pisała Beatkaa, mój Edi nie toleruje innych samców, zresztą nie wszystkie suki też.Mam małe mieszkanie i dlatego mogę mieć tylko 3 nieduże staruszki.Teraz tyle mam.Żabcia ciągle mi niedomaga, Karena przed operacją i tylko ślepemu Edziowi, oprócz serduszka, nic nie dolega.Stałej już nie dam rady, mam ich za dużo.Jednorazowo, w lipcu, jak będę wpłacać Beatce dla Sako, to tyle samo wpłacę Miśkowi.Jak zapomnę, to Beatko, przypomnij mi, albo sobie zapiszę, ale z tym to różnie mam i gubię zapiski.Możecie zapytać kikou, ona bierze staruszki.Pytałam teraz Renata5, ale ogranicza i już nie bierze kolejnych.Miała dużo śmierci ostatnimi czasy i musi odpocząć.