Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko swięta, jeszcze jedna bida.:-( Czy ci ludzie maja serca z kamienia, zeby wyrzucic takiego biednego dziadka.:shake:
Jestem zalamana, bo kasa mi sie dramatycznie konczy. Nie wiem czy bede mogla cos na stałe zadeklarowac.:-( Na razie dam jednorazowo 20 zł.

Posted

Przeczytałam cały wątek,choć już wcześniej byłam uprzedzona telefonem od Martiki...bardzo przykra i dobijająca sytuacja...co za biedny pies :(:( Martika - masz wielkie serce!!!!!

Zaraz powysyłam PW z nr konta,w razie czego gdyby mnie nie bylo jakis czas (bo teraz przez najblizszy weekend bede prawie niedostępna,ewentualnie telefon i doglądanie wątku sporadycznie to możesz oczywiscie rozsyłać mój nr konta i dane :))

_Goldenek2 napisał(a):
Jest jeszcze DT u Syla....

Syla może przyjąć ewentualnie sunie,ponieważ jej Edek nie akceptuje samców...

Posted

ZuziaM też przyjmuje staruszki przynajmniej była u niej nasza Gabcia ze schroniska w Zabrzu i mimo choroby godnie przeżyła resztę życia, zaraz do niej napiszę i zapytam czy mogłaby przyjąć naszego Misia

Posted

No to niech będzie jeszcze ode mnie 5 zl/mc stalej -zamiast tych podawanych wczesniej kwot jednorazowych.Więcej nie dam rady,niestety.Na wszelki wypadek dopisać proszę,że na rok.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Kasiu na razie musi tam zostać bo jest wychudzony, robione są badania .....na razie może tam zostać ...jest odżywiany kroplóweczkami a co potem :( boże nie mam pojęcia :( trzeba będzie szukać hotelików dla staruszków :( ale to problem bo zawsze brakuje pieniążków :( ech........nie wiem naprawdę co dalej robić :( Proszę o rady i pomysły :(

Hotelik szpitalno-geriatryczny dla malizn to u mnie, tyle, że trzeba wiedzieć jak do innych psów, do kotów, no i schody u mnie sa, więc to może byc problem, no i czy on jest malizną?
Wyjaśnię dlaczego malizny: ponieważ jest to mieszkanie w bloku, pieska niesprawnego być może trzeba będzie wspomagać noszeniem, więc muszę móc go udźwignąć.

Posted

Kochana staruszek Misio malizną nie jest ....jest wychudzony ....ma zapadnięte boki i słaniał się na łapkach ....po prostu dostał porządnie w kość :( w tej chwili ważny 22,700 więc to nie malizna ;)

Posted

bela51 napisał(a):
Napisalam do Czarodziejki. Nie wiem ,czy ma miejsce. Ale wypadałoby nazbierac deklaracji...

Super kochana ....wiedziałam że wpadniesz .......również napisałam do Czarodziejki ....mam nadzieję że miejsce dla Miśka się znajdzie :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Tak bardzo się cieszę że tyle Was cioteczki przybyło do Misia .....jutro będę w lecznicy po godzince 9 więc dowiem się czegoś więcej jak sobie radzi nasz chłopak ....

To czekamy kochana na wieści...