bela51 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Matko swięta, jeszcze jedna bida.:-( Czy ci ludzie maja serca z kamienia, zeby wyrzucic takiego biednego dziadka.:shake: Jestem zalamana, bo kasa mi sie dramatycznie konczy. Nie wiem czy bede mogla cos na stałe zadeklarowac.:-( Na razie dam jednorazowo 20 zł. Quote
Beatkaa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Przeczytałam cały wątek,choć już wcześniej byłam uprzedzona telefonem od Martiki...bardzo przykra i dobijająca sytuacja...co za biedny pies :(:( Martika - masz wielkie serce!!!!! Zaraz powysyłam PW z nr konta,w razie czego gdyby mnie nie bylo jakis czas (bo teraz przez najblizszy weekend bede prawie niedostępna,ewentualnie telefon i doglądanie wątku sporadycznie to możesz oczywiscie rozsyłać mój nr konta i dane :)) _Goldenek2 napisał(a):Jest jeszcze DT u Syla.... Syla może przyjąć ewentualnie sunie,ponieważ jej Edek nie akceptuje samców... Quote
danavas Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 zapiszę chłopaka...i jak ogarnę swoje sprawy to tu wrócę.... Quote
asikowska Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 ZuziaM też przyjmuje staruszki przynajmniej była u niej nasza Gabcia ze schroniska w Zabrzu i mimo choroby godnie przeżyła resztę życia, zaraz do niej napiszę i zapytam czy mogłaby przyjąć naszego Misia Quote
Beatkaa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Mysza2 napisał(a):proszę o nr konta:( wysłałam... Quote
bela51 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Napisalam do Czarodziejki. Nie wiem ,czy ma miejsce. Ale wypadałoby nazbierac deklaracji... Quote
Olga7 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 No to niech będzie jeszcze ode mnie 5 zl/mc stalej -zamiast tych podawanych wczesniej kwot jednorazowych.Więcej nie dam rady,niestety.Na wszelki wypadek dopisać proszę,że na rok. Quote
Lu_Gosiak Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 jestem..niestety tyle tych bied, ze...zreszta wiadomo, dorzuce narazie 20zl jednorazowo Quote
koelka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Jestem i ja na zaproszenie beli51 - mogę wspomóc tylko jednarozową kwotą 20 zł dla bidulka. Proszę o nr konta. Quote
bela51 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Bardzo serdecznie dziekujemy za pomoc dla biedaka. Beatkaa jest skarbnikiem, pewnie rozesle wszystkim nr konta. Quote
himba Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 To straszne,że ludzie są tak okrutni!, ale jestem teraz spokojna o Misia bo Wy jesteście,zapisuję i poproszę o numer konta. Quote
bela51 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Bardzo dziekujemy himba. Mamy nadzieje uzbierac na hotelik dla biedaka, oby sie udalo. Quote
Funky Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Jestem, zapisuję jutro się odezwę!! 3majcie się dzielnie :* Quote
inga.mm Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Kasiu na razie musi tam zostać bo jest wychudzony, robione są badania .....na razie może tam zostać ...jest odżywiany kroplóweczkami a co potem :( boże nie mam pojęcia :( trzeba będzie szukać hotelików dla staruszków :( ale to problem bo zawsze brakuje pieniążków :( ech........nie wiem naprawdę co dalej robić :( Proszę o rady i pomysły :( Hotelik szpitalno-geriatryczny dla malizn to u mnie, tyle, że trzeba wiedzieć jak do innych psów, do kotów, no i schody u mnie sa, więc to może byc problem, no i czy on jest malizną? Wyjaśnię dlaczego malizny: ponieważ jest to mieszkanie w bloku, pieska niesprawnego być może trzeba będzie wspomagać noszeniem, więc muszę móc go udźwignąć. Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Kochana staruszek Misio malizną nie jest ....jest wychudzony ....ma zapadnięte boki i słaniał się na łapkach ....po prostu dostał porządnie w kość :( w tej chwili ważny 22,700 więc to nie malizna ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Tak bardzo się cieszę że tyle Was cioteczki przybyło do Misia .....jutro będę w lecznicy po godzince 9 więc dowiem się czegoś więcej jak sobie radzi nasz chłopak .... Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 bela51 napisał(a):Napisalam do Czarodziejki. Nie wiem ,czy ma miejsce. Ale wypadałoby nazbierac deklaracji... Super kochana ....wiedziałam że wpadniesz .......również napisałam do Czarodziejki ....mam nadzieję że miejsce dla Miśka się znajdzie :( Quote
Beatkaa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Tak bardzo się cieszę że tyle Was cioteczki przybyło do Misia .....jutro będę w lecznicy po godzince 9 więc dowiem się czegoś więcej jak sobie radzi nasz chłopak .... To czekamy kochana na wieści... Quote
Recommended Posts