anula42 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 jakos to bedzie -tez trochę pomaltretuję rodzine i znajomych:mad:damy radę:lol: Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 anula42 napisał(a):jakos to bedzie -tez trochę pomaltretuję rodzine i znajomych:mad:damy radę:lol: Aniu wierzę że będzie dobrze bo inaczej być nie może :) Misio dostał dziś drugą szansę by żyć i oby nam się to udało ........napisałam już prośbę do Czarodziejki i prosiłam o przybycie na wątek. Dziewczyny czy ktoś zna jeszcze hotel dla staruszków ??? Quote
iwonamaj Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Melduje się na wątku Misia....I myślę o nim:( Quote
werenn Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 u mnie krucho z kasą, ale przynajmniej 20 zł jednorazowo dołożę Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='werenn']u mnie krucho z kasą, ale przynajmniej 20 zł jednorazowo dołożę Bardzo Dziękuję w imieniu staruszka Misia ......:multi: Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 iwonamaj napisał(a):Melduje się na wątku Misia....I myślę o nim:( Iwonko kochana dziękuję że jesteś z nami ........ Quote
Felka z Bagien Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Ja na ten moment moge 5 pln miesięcznie się dorzucić, ale ufam,że Misiowi się poszczęści!Gdzie wpłacić? Miśku ,miałeś szczęście ,inni nie mieli:-( Nie zostawimy Cie samego:shake: Quote
_Goldenek2 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Jestem zadeklarowana po czubek głowy, ale postaram się porozsyłać wątek .... :( Quote
anula42 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 najważniejsze żeby u Czarodziejki znalazło się miejsce dla Misia Quote
katarzyna09 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 anula42 napisał(a):najważniejsze żeby u Czarodziejki znalazło się miejsce dla Misia Musimy być dobrej myśli ;-) Quote
Onaa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Jest jeszcze fajny hotelik u ZuziaM, i u sylwiaso ale nie wiem czy przyjmuje stare psiaczki, i jeszcze kikou. Quote
NikaEla Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Martika@Aischa napisał(a):. Dziewczyny czy ktoś zna jeszcze hotel dla staruszków ???chyba Kikou ma DT dla staruszków.. ale jest zapsiona Quote
iwonamaj Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Może ktoś zrobić wydarzenie na FB dla Misia? Quote
Nadziejka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Mam was kochani , jejusiu ale cudo staruniek o matenko:shake::-(co on musial przejsc kochany!! ludeczkowie , Maryusiu ja musze teraz do robotki , bedzie i odemnie jakis grosik ale na dzis jestem bez niczego:shake::shake:Marusiu jak sie raduje serce , ze starunia wzielas kochana:iloveyou::modla:czy ma juz imie jakies nadane Maruniu ? a moze Gonziulek , Gonzik ? sciskam kocani narazie , bede potem tez rozsylac Quote
Nadziejka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 kocahni , super wydarzenia na fb robi cudna aka-nina , kocahan ciotenka , piszcie ku niej prosze :loveu:Misiula gonziula kochana , sercem z toba! Quote
Olga7 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Zaglądam i aj do biedaka ,staruszka z ulicy....Dobrze zrobilaś Martika,że zabralaś go -uratowalaś mu życie ,bo w schronie za parę dni pewnie by już go nie bylo żywego ...:shake: Skromny grosik czasem dorzucę,ale bez deklaracji stalych,niestety.Albo stała dekl.ale tylko 5 zl/m-c. Quote
dominikabankert Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Boze tylko nie nastepny onek ale on zrezygnowany i chory:( mozeby wydarzenie na fb????? Quote
Onaa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Zwłaszcza że to schron umieralnia i stamtąd się psiaki ratuje. Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Kochane tak bardzo się cieszę że jesteście z nami ......Misiu nawet nie wie ile cioteczek go odwiedza .......cioteczki proszę zapytajcie o miejsce w hoteliku :( może się uda :( ja napiszę do syla może się uda .....wszystkim cioteczkom deklarującym ogromnie a gdzie tam PRZEOGROMNIE Dziękuję w imieniu kochanego psiaczka ......on jest takim spokojnym, milutkim psiakiem jak to mówi Pan weterynarz :) Księgową Misia będzie Beatka jak się pojawi na pewno numerek konta na PW ......Jeszcze raz bardzo, bardzo Wam dziękuję!!! Quote
Agnieszka_K Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 teraz to już musi mu się udać - jak dobrze, że ma opiekę! postaram się jakoś grosikiem wspomóc - poproszę o nr konta Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Agnieszka_K napisał(a):teraz to już musi mu się udać - jak dobrze, że ma opiekę! postaram się jakoś grosikiem wspomóc - poproszę o nr konta Aguś wiedziałam że zajrzysz kochana ...jak Beatkaa się zjawi to prześle ....Dziękuję :* Quote
Recommended Posts