Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anula42 napisał(a):
jakos to bedzie -tez trochę pomaltretuję rodzine i znajomych:mad:damy radę:lol:

Aniu wierzę że będzie dobrze bo inaczej być nie może :) Misio dostał dziś drugą szansę by żyć i oby nam się to udało ........napisałam już prośbę do Czarodziejki i prosiłam o przybycie na wątek. Dziewczyny czy ktoś zna jeszcze hotel dla staruszków ???

Posted

Mam was kochani , jejusiu ale cudo staruniek o matenko:shake::-(co on musial przejsc kochany!! ludeczkowie , Maryusiu ja musze teraz do robotki , bedzie i odemnie jakis grosik ale na dzis jestem bez niczego:shake::shake:Marusiu jak sie raduje serce , ze starunia wzielas kochana:iloveyou::modla:czy ma juz imie jakies nadane Maruniu ? a moze Gonziulek , Gonzik ? sciskam kocani narazie , bede potem tez rozsylac

Posted

kocahni , super wydarzenia na fb robi cudna aka-nina , kocahan ciotenka , piszcie ku niej prosze :loveu:Misiula gonziula kochana , sercem z toba!

Posted

Zaglądam i aj do biedaka ,staruszka z ulicy....Dobrze zrobilaś Martika,że zabralaś go -uratowalaś mu życie ,bo w schronie za parę dni pewnie by już go nie bylo żywego ...:shake:
Skromny grosik czasem dorzucę,ale bez deklaracji stalych,niestety.Albo stała dekl.ale tylko 5 zl/m-c.

Posted

Kochane tak bardzo się cieszę że jesteście z nami ......Misiu nawet nie wie ile cioteczek go odwiedza .......cioteczki proszę zapytajcie o miejsce w hoteliku :( może się uda :( ja napiszę do syla może się uda .....wszystkim cioteczkom deklarującym ogromnie a gdzie tam PRZEOGROMNIE Dziękuję w imieniu kochanego psiaczka ......on jest takim spokojnym, milutkim psiakiem jak to mówi Pan weterynarz :) Księgową Misia będzie Beatka jak się pojawi na pewno numerek konta na PW ......Jeszcze raz bardzo, bardzo Wam dziękuję!!!

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
teraz to już musi mu się udać - jak dobrze, że ma opiekę!
postaram się jakoś grosikiem wspomóc - poproszę o nr konta

Aguś wiedziałam że zajrzysz kochana ...jak Beatkaa się zjawi to prześle ....Dziękuję :*