Agucha Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Zoli36 napisał(a):No i coraz mniej gości u Milusi... Ja siedzę kamieniem gorącym! :) Quote
Zoli36 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 No to wreszcie przyjechałam na pogaduchy do cioci Aguchy :-) Poszliśmy na super wycieczkę :-) w super towarzystwie... Umorusałam się strasznie i ciotka się za mnie wzięła, co bym piękna była :-) Wiadomo, na Kołtusia wciąż czekam przecież... Quote
Agucha Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Było suuuper! Musimy to powtórzyć... może tym razem z Kołtusiem? :) Quote
Zoli36 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Agucha napisał(a):Było suuuper! Musimy to powtórzyć... może tym razem z Kołtusiem? :) Jasne, byle pogoda wróciła, bo leje, ze szok! Quote
Agucha Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Zoli36 napisał(a):Jasne, byle pogoda wróciła, bo leje, ze szok! Poczarowałaś i do nas przyszło... :mad: Wczoraj suczydła wypacykowałam a dziś leje. Normalnie tak jak z myciem okien czy samochodu :lol: Quote
Karina R Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 My z Kołtusiem codziennie tu zaglądamy!!! Pogoda się spaskudziła, a i wczoraj Kołtus coś chory był( biegunki dostał ) wiec plany odwiedzinowe muszą poczekac. A ciocia Agucha ma salonik psiej piekności? Quote
Zoli36 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Karina R napisał(a):My z Kołtusiem codziennie tu zaglądamy!!! Pogoda się spaskudziła, a i wczoraj Kołtus coś chory był( biegunki dostał ) wiec plany odwiedzinowe muszą poczekac. A ciocia Agucha ma salonik psiej piekności? Oj ma, a psiaki pięknieją u niej na potęgę... Kołtusia pewnie też by chętnię wypiękniła... Quote
Zoli36 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 W swoim żywiole, czyli Milusia z charakterkiem psa łownego ... :-) Quote
Agucha Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Zoli36 napisał(a):W swoim żywiole, czyli Milusia z charakterkiem psa łownego ... :-) Nie łowny a DOWODNY! :lol: :) Quote
Agucha Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 (edited) Znacie tą panią? :) Tak samo zakręcona na punkcie patyczków jak moja Toffina :lol: "Daj mi, daj mi, daj mi!" Pies wszechstronny - nie dość, że za patyczkiem to i jeszcze "w gumę" skacze :lol: Edited May 5, 2012 by Agucha Quote
Agucha Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 (edited) Słońce ostro dawało... Nadciąga... Nimfa wodna :loveu: Edited May 5, 2012 by Agucha Quote
Agucha Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 (edited) Zmokła... krówka :lol: Stare kumpele :) Edited May 5, 2012 by Agucha Quote
Agucha Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 (edited) W ciągłym biegu... ... a na koniec... Edited May 5, 2012 by Agucha Quote
Zoli36 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ależ ja mam niesamowicie zdolnego psa:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Agucha Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Zoli36 napisał(a):Ależ ja mam niesamowicie zdolnego psa:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ach, tylko siedzieć, patrzeć i podziwiać :loveu: Quote
Agucha Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 zerduszko napisał(a):Alez z niej jest sportowa psina :lol: Widzę, że jakieś powietrze dziwne w Rybniku. Ja też spać nie mogę :lol: Quote
zerduszko Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Ech... ja dziś spałam cały dzień prawie :/ To teraz nie usne ;) :lol: Quote
Agucha Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 dagaa111 napisał(a):ale ona skoczna :) Bo to nasz jack russel terrier :lol: ;) Quote
Karina R Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Milusia to prawdziwa sportsmenka !!! Kołtuś to raczej typ szachisty...taki mało wyrywny ! A co do fryzury Kołtusia to przydałby mu sie profesjonalne obcięcie , bo po moim ostatnim jest kompletnie krzywy i wygryziony. No ale on usiedzieć nie potrafi! Obcinam go zawsze na leżąco, bo grzebanie mu w sierści go usypia ha, ha Quote
Agucha Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Karina R napisał(a):Milusia to prawdziwa sportsmenka !!! Kołtuś to raczej typ szachisty...taki mało wyrywny ! A co do fryzury Kołtusia to przydałby mu sie profesjonalne obcięcie , bo po moim ostatnim jest kompletnie krzywy i wygryziony. No ale on usiedzieć nie potrafi! Obcinam go zawsze na leżąco, bo grzebanie mu w sierści go usypia ha, ha Zapraszam Kołtusia na SPA w takim razie ;) Jak robiłam go w schronisku - stał dzielnie przez cały czas :) Chyba biedak poczuł ulgę i docenił :loveu: Quote
Zoli36 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Agucha napisał(a):Bo to nasz jack russel terrier :lol: ;) Właśnie, z charakteru 100% jack russel!:p Quote
Zoli36 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Karina R napisał(a):Milusia to prawdziwa sportsmenka !!! Kołtuś to raczej typ szachisty...taki mało wyrywny ! A co do fryzury Kołtusia to przydałby mu sie profesjonalne obcięcie , bo po moim ostatnim jest kompletnie krzywy i wygryziony. No ale on usiedzieć nie potrafi! Obcinam go zawsze na leżąco, bo grzebanie mu w sierści go usypia ha, ha Milusię w domu też trudno utrzymać do wyczesywania i przy kąpieli, a jak ja ciotka wzięła, to marudziła sobie pod nosem, mruczała, burczała, ale było dobrze :-) Quote
Recommended Posts