Karina R Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Psiaki sa sprytniejsze od ludzi !!! Nas Kołtuś urobił już dawno ! Mam wrażenie , że już w pierwszy dzień... Quote
Zoli36 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 No i niech urabiają nas te psiny, tyle przeszły, że im się należy trochę czułości... Quote
Agucha Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 A ja dziś dostałam taaaaki cudny prezent od Milusiowej Rodzinki, że się poryczałam jak bóbr... :loveu: Quote
Zoli36 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Taki był mój cel, wzruszyć do łez i jeszcze bardziej :-) Bo Milusia jest kochana, a gdyby nie ciocia Agucha, to by jej z nami nie było, więc się jej dzięki wielkie należały... Podeślę jeszcze link do prezenciku na maila. Quote
Zoli36 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Dzisiaj była koleżanka u Piotrusia... i u Milusi też :-) Quote
Zoli36 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Udało mi się wreszcie sygnaturę wkleić:multi::multi::multi: P.S. niepodlinkowaną :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Agucha Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Zoli36 napisał(a):Udało mi się wreszcie sygnaturę wkleić:multi::multi::multi: P.S. niepodlinkowaną :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Trzeba zaznaczyć (żeby się podświetliła na niebiesko) sygnaturka chociażby spod mojego postu. następnie - "kopiuj" Wejść w edycję profilu i w okienko "edycja sygnatury" dać "wklej". Cała filozofia ;) Quote
Zoli36 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dzięki, wreszcie się udało!:multi::multi::multi: Ciągle nie umiałam zaznaczyć tylko sygnaturki, a wskakiwało mi na całą stronę, ale w końcu... Trzeba być zawziętym:cool3: Quote
Karina R Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Kołtuś śle buziaki dla Milusi- bo kobietką jest - z okazji Dnia Kobiet! No i ciociom też!!! Quote
Agucha Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Karina R napisał(a):Kołtuś śle buziaki dla Milusi- bo kobietką jest - z okazji Dnia Kobiet! No i ciociom też!!! Kołtusiu, bardzo dziękuję :loveu: Zoli36 napisał(a):Dzięki, wreszcie się udało!:multi::multi::multi: Ciągle nie umiałam zaznaczyć tylko sygnaturki, a wskakiwało mi na całą stronę, ale w końcu... Trzeba być zawziętym:cool3: No to teraz z górki ;) Quote
Zoli36 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Karina R napisał(a):Kołtuś śle buziaki dla Milusi- bo kobietką jest - z okazji Dnia Kobiet! No i ciociom też!!! Kołtusiu, bardzo dziękujemy, Milusia i ja też:loveu::loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Zoli36 napisał(a):Udało mi się wreszcie sygnaturę wkleić:multi::multi::multi: P.S. niepodlinkowaną :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: posikałam się ze śmiechu :-) Quote
Zoli36 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Tak dzisiaj Piotruś, a potem razem z Karolem trenowali Milkę :razz:, a jej się to baardzo podobało:p:p:p Jak widać Milka, to pies niezwykły, nawet latać potrafi:cool3: Bo grunt, to dobra zabawa:multi: Quote
Agucha Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Jaki skoczny kucyk nam się tu wyłania :lol: Quote
Zoli36 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ona kocha skakać i biegać :-) :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
sleepingbyday Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 jak ona tam nie rządzi całością stada, to ja jestem królowa wiktoria :-) Quote
Agucha Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='sleepingbyday']jak ona tam nie rządzi całością stada, to ja jestem królowa wiktoria :-) Rządzi, rządzi - delikatnie i subtelnie - wszak z niej hrabianka, ale jednak ;) Milusia, wpadnij do Parysa ;) Cioteczki również zapraszamy! http://www.dogomania.pl/threads/224354-Male%C5%84ki-Richard-ma-awaryjny-DT.Potrzebne-wsparcie-na-karm%C4%99-i-weta!Pom%C3%B3%C5%BCcie! Quote
Zoli36 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Hrabianka i gdyby nie jej zamiłowanie do kradzieży wszelkiego żarcia z naszego stołu, powiedziałabym, że jest grzeczniutka i widać, że karna w wielu sytuacjach. A Piotruś ma u niej specjalne względy, jak ją głaszcze ciągle powtarza do niej: dzidzia, dzidzia i tak w kółko. No i był efekt, jak się bawili okazało się, że reaguje na to jak na drugie imię, ale tylko gdy ją Piotruś wołał:p Taka spółkę MIKRUSÓW w domu mi zawiązali:eviltong: Quote
Karina R Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Milka hrabianka i Kołtuś też! Mój mąż mówi na niego - hrabia von Kudeł ha, ha Quote
Zoli36 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Karina R napisał(a):Milka hrabianka i Kołtuś też! Mój mąż mówi na niego - hrabia von Kudeł ha, ha A ja mówię na Milkę księżna Milosława:p:cool3: Quote
Zoli36 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 sleepingbyday napisał(a):jak ona tam nie rządzi całością stada, to ja jestem królowa wiktoria :-) Witaj królowo Wiktorio w naszych skromnych progach :sweetCyb:, Milce trochę wolno, wiadomo, bawić się trzeba, ale coraz lepiej przestrzega swoich psich zasad:cool2: Quote
Agucha Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Zoli36 napisał(a):Witaj królowo Wiktorio w naszych skromnych progach :sweetCyb:, Milce trochę wolno, wiadomo, bawić się trzeba, ale coraz lepiej przestrzega swoich psich zasad:cool2: Jestem z niej dumna! :cool1: :shiny: Quote
Karina R Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 A u Kołtusia dzisiaj odpust ! Chciałam mu kupić balonik i przypiąć do smyczy, ale mógłby mi odlecieć ha, ha Zjadł za to dwie makrony (dla tych co nie wiedzą co to jest - odpustowe kokosanki ) Quote
Zoli36 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 To mu się dobrze wiedzie:p, za to u Milusi odkryłam sympatię do kiszonych ogórków, chrupała sobie wczoraj:lol:. Dba o linię dziewczyna i niskokaloryczne wybiera.:megagrin: Na Kołtusia czeka:loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='Zoli36']To mu się dobrze wiedzie:p, za to u Milusi odkryłam sympatię do kiszonych ogórków, chrupała sobie wczoraj:lol:. Dba o linię dziewczyna i niskokaloryczne wybiera.:megagrin: Na Kołtusia czeka:loveu::loveu::loveu: No i wszystko jasne poczemu się katuje niskokalorycznymi dietami :lol: :lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts