Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to będę czekać na mój zamówiony czytnik... A Milusia po tym swoim łakomstwie leży na kolankach, ale jakaś osowiała dzisiaj, chyba po tym szczepieniu...

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zoli36']No to będę czekać na mój zamówiony czytnik... A Milusia po tym swoim łakomstwie leży na kolankach, ale jakaś osowiała dzisiaj, chyba po tym szczepieniu...[/QUOTE]
Może być! Trzeba obserwować. Biedaczka, dupkę pokuli...

Posted

Kołtuś też pokłuty:placz: znów płakał :placz: ach te chłopy !
Miał czyszczone ząbki z kamienia i ściągane wreszcie te szwy z oka, bo trochę mu zostało. Nie chciał dać ich sobie tak powyciagać więc czekałam na usuwanie kamienia( a to jest na spanku;) ) Przy okazji okazało się, że ma zepsuty totalnie jeden ząb - więc było i wyrywanie! Teraz ma piękny biały uśmiech :lol:, świeży oddech, obcięte pazurki więc może sie wybrać na dziewczyny :eviltong:
Przy okazji sprawdziłam chipa - ma go! Odczyt pojawił sie zaraz po przyłożeniu.

Posted

[quote name='Karina R']Kołtuś też pokłuty:placz: znów płakał :placz: ach te chłopy !
Miał czyszczone ząbki z kamienia i ściągane wreszcie te szwy z oka, bo trochę mu zostało. Nie chciał dać ich sobie tak powyciagać więc czekałam na usuwanie kamienia( a to jest na spanku;) ) Przy okazji okazało się, że ma zepsuty totalnie jeden ząb - więc było i wyrywanie! Teraz ma piękny biały uśmiech :lol:, świeży oddech, obcięte pazurki więc może sie wybrać na dziewczyny :eviltong:
Przy okazji sprawdziłam chipa - ma go! Odczyt pojawił sie zaraz po przyłożeniu.[/QUOTE]
Ot chłopek roztropek :lol:
Dobrze, że już Kołtuś po liftingu. Teraz będzie tylko lepiej.

Co do czipa - albo się Milce owrzodził i nie da się go odczytać, albo faktycznie "wystrzelił w powietrze". Eh. Teraz będę na miejscu w schronisku sprawdzac czy się wyświetla:mad:

Posted

[quote name='Karina R']Kołtuś też pokłuty:placz: znów płakał :placz: ach te chłopy !
Przy okazji sprawdziłam chipa - ma go! Odczyt pojawił sie zaraz po przyłożeniu.[/QUOTE]

No to Kołtusiu drogi, zapraszamy do Milusi na pierogi:multi:

Posted

Kołtuś dziękuje za zaproszenie! Ale musimy zaczekać na autko, bo nam sie szwendać autobusem nie chce.
ciekawe czy Milusia z Kołtusiem sie poznają? Bo kiedyś na widok psa podobnego do Milusi Kołtun o mało z radości nie dostał zawału!!!

Posted

[quote name='Karina R']Kołtuś dziękuje za zaproszenie! Ale musimy zaczekać na autko, bo nam sie szwendać autobusem nie chce.
ciekawe czy Milusia z Kołtusiem sie poznają? Bo kiedyś na widok psa podobnego do Milusi Kołtun o mało z radości nie dostał zawału!!![/QUOTE]

To ciekawe będzie, takie spotkanie po długim czasie. Milka spotkane pieski obwąchuje, a na niektóre szczeka i warczy, taki pies obronny się z niej zrobił :-)
To czekamy z niecierpliwością, radością i ciekawością:multi:

Posted

jak mi ktoś te smsy przysle, to moge je wrzucić, ale nie przed weekendem, bo jestem w drodze na delegację i nie mam przy sobie kabla.

Aha, dziewczyny,
bardzo proszę o zajrzenie po sąsiedzku do 6 kg suczki znalezionej w lesie, gdzie długo się błakała - jest wychudzona, zarobaczona, w szoku i -na pewno była wywalona z samochodu, ma neinaturalnie wygięta łapkę, wet mówi,że uraz wygląda jak po locie z samochodu :-(.

sunia szuka miejsca w jakims sensownym schronie. bo niestety nie ma dt ani hoteliku.
wsparcie psychiczne potrzebne, zajmuje się nia moja znajoma, totalnie nie z branzy.

http://www.dogomania.pl/threads/223889-POM%C3%93%C5%BBCIE-PROSZ%C4%98..-ma%C5%82a-sunia-z-niesprawn%C4%85-%C5%82apk%C4%85-pilnie-DT

Posted

Bo Kołtuś taki wypucowany, ztuningowany, wiosna idzie, a nie dość że dziewczyn tu na osiedlu jak na lekarstwo, to jedna dwa dni temu chciała go zjeść żywcem!!! chociaz dwa razy mniejsza od niego! a Kołtuś tak pieknie merdał do niej klopsikiem!
No to może Milusia nie bądzie go chciała zjeść?

Posted

Jak kocha, to nie zje:-) Za to Milusię dziś koleżanka podobnych gabarytów chciała pożreć... Dobrze, że ją na szelkach do góry podniosłam, bo doskoczyła do niej nieźle. :-o

Posted

Oj biedne te nasze pupile...nikt ich nie lubi...
za Kołtusiem tylko yorki przepadają i małe kotki spod śmietnika! Jak idziemy je razem karmić to dwa maluchy do niego podbiegają. Myślą chyba, że to duży kot!

Posted

Zaomniałam, że Kołtusia wprost uwielbia golden retriwer mojego sasiada:p
ale ten dla odmiany chce go zalizać i wyściskać na śmierć :eviltong: bo jest kilka razy większy!
Też juz Kołtusia ratowałam przed jego czułościami podniesienim na szelkach w góre;)

Posted

Milka ma takiego sąsiada kilka klatek dalej, 8-miesięczny cocker spaniel próbuje ją staranować z radości:-), a ona albo warczy, albo chce do mnie na ręce uciekać... Bohaterka:p.

Posted

Zaległości:

Przyłapana na gorącym uczynku :-)

No bo pyszne było to Piotrusia śniadanko, a oni tylko na chwileczkę wyszli z pokoju:eviltong:

A tak słodko sobie zasypiam, jak mnie pańcia kocykiem otuliła:sleep2:

Posted

Oj, oj ta nasza Milusia ma się jak w niebie!!!
Kołtuś też strasznie zazdrosny! Jak głaszczę jakiegoś psiaka to się wciska mordką pod rękę jak tylko może! Ale kluska ma za ciężkie dupsko i na kolana nie potrafi wskoczyć ha, ha

Posted (edited)

milka was sobie urabia, ze ho ho -tzn głownie synka - pcha sie przed niego, cwaniara chce być ważniejsza :-)

aha, przy okazji: dla 6, 5 kilowej Malutkiej, o której tu juz pisałam - wywalonej z samochodu, błąkającej się po lasach i wsiach z łapką bez czucia - Malutkiej grozi amputacja, a na pewno leczenie i rehabilitacja. nie ma domu, nie ma nic. a bazarek ciekawy - gadżety nówki sztuki promujące rocznicowy rok Gustawa Klimta w Wiedniu :-). bazarek w podpisie.

Edited by sleepingbyday