Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atak, Milka jest u nas, niestety zawaliłaś strasznie sprawę z książeczką zdrowia. Chcę iść zarejestrować psa do UM i nie mam żadnych jej danych, nie wiem co z odrobaczeniem (miała w kupie przecież robaki). Chciałam iść z nią weterynarza, blokujesz wszystko!!!:pissed: Książeczka ma dziś być wysłana, bo inaczej zacznę wyciągać z tego konsekwecje, bo tak lekceważąco nie zachowuje się osoba, która chce pomagać zwierzętom :flop::flop:

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zoli36']Atak, Milka jest u nas, niestety zawaliłaś strasznie sprawę z książeczką zdrowia. Chcę iść zarejestrować psa do UM i nie mam żadnych jej danych, nie wiem co z odrobaczeniem (miała w kupie przecież robaki). Chciałam iść z nią weterynarza, blokujesz wszystko!!!:pissed: Książeczka ma dziś być wysłana, bo inaczej zacznę wyciągać z tego konsekwecje, bo tak lekceważąco nie zachowuje się osoba, która chce pomagać zwierzętom :flop::flop:
Pani Jowito... mam nadzieję, że Pani prośba nie zostanie zlekceważona... :shake:

Posted

Już jestem, po dłuższej nieobecności, jak już wszyscy zdążyli zauważyć...

[quote name='Agucha']Żeby przypadkiem nie umknęło to pytam ponownie:

1) czym została odrobaczona, w jakiej dawce i kiedy należy powtórzyć
2) ile karmy zostało i ile się dostanie Ramzesowi w spadku
3) czy masz rachunek za kontener i szelki
4) w jakim stanie została dostarczona przesyłka (opakowanie). [Chociaż całkiem niedawno zamawiałam swój kontenerek i wiem, że dość dobrze pakują, pomimo tego że zapomnieli mi wrzucić zaczepów. Dosłali je zaraz na drugi dzień kurierem][/SIZE

1. O ile dobrze zapisałam nazwę (podaną telefonicznie) - otkiwernin
2. Około 5kg.
3. To, co było naklejone na przesyłce, mam.
4. Pudełko owinięte w folię.

[quote name='Zoli36'][SIZE=3]Atak, Milka jest u nas, niestety zawaliłaś strasznie sprawę z książeczką zdrowia. Chcę iść zarejestrować psa do UM i nie mam żadnych jej danych, nie wiem co z odrobaczeniem (miała w kupie przecież robaki). Chciałam iść z nią weterynarza, blokujesz wszystko!!!:pissed: Książeczka ma dziś być wysłana, bo inaczej zacznę wyciągać z tego konsekwecje, bo tak lekceważąco nie zachowuje się osoba, która chce pomagać zwierzętom :flop::flop:

Książeczka pójdzie w poniedziałek, od poprzedniego bowiem poniedziałku nie wychodzę z domu, uziemiona przez fachowców... Odrobaczana była tym, co podałam wyżej.

[quote name='Agucha']Pani Jowito... mam nadzieję, że Pani prośba nie zostanie zlekceważona... :shake:

Raczej żądanie, a nie prośba...

Otrzymałam pw, już odpowiedziałam.
Rzeczywiście łatwiej zadawać mi pytania na pw, bo od razu po wejściu na dogo pokazuje mi, że mam wiadomość, a nie na wszystkie wątki ostatnio wchodzę...

Posted

Karina R napisał(a):
Kołtunik dziękuje za zaproszenie, ale nie wie tak jak i my wszyscy ( chyba, że coś przeoczył) gdzie Milusia teraz mieszka !

Milusia zamieszkała w Żorach :)

Posted

Karinko, doszła wpłata od Ciebie ale nie wiem jak mam ją podzielić, Daj znak na priv ;)

Piszę tu, bo na priv mi odrzuca. O którą wpłate chodzi? Posłałam na Bank i na Rybniczaki. Ale ja sie nie znam. Ty sama wiesz komu jest potrzebna. Decydujesz sama !!!

Posted

Karina R napisał(a):

Piszę tu, bo na priv mi odrzuca. O którą wpłate chodzi? Posłałam na Bank i na Rybniczaki. Ale ja sie nie znam. Ty sama wiesz komu jest potrzebna. Decydujesz sama !!!

Cioteczko, doszło 40zł i podzieliłam sprawiedliwie - po połowie :)
Wszystko jest już w rozliczeniu.

Bardzo dziękuję :Rose:

Posted

Karina R napisał(a):
No właśnie - ja bym była za zbiorówka ! Zawsze to raźniej!

W takim razie może się umówimy kiedyś gdzieś na wspólny spacerek? Tylko jak będzie cieplej :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Byłam dziś w Żorach, wypatraywałabym Milki jeśli bym wiedziała ;)

O proszę :)

Zoli36 napisał(a):
Milkę najczęściej można spotkać na moich kolanach:cool3:, zawzięcie się na nie ładuje...

W to akurat wierzę :lol: Podlizus jeden! ( z Milki oczywiście)

majqa napisał(a):
To i ja, za sprawą Agucha, zawitałam do szczęściary. Z przyjemnością wczytam się w wątek. :-)

Witamy i żałujemy, że tak późno ;)

Posted

Zoli36 napisał(a):
A ja wciąż czekam na te pierwsze filmiki u nas z milką i piłeczką:roll:

W przerwie na lepienie pierogów robie ogłoszenia dla Misia :)
Zaraz postaram się je wrzucić na youtube ;)

majqa napisał(a):
Biorąc pod uwagę okoliczności i żałuję... ale co się odwlecze... :-)

Jasne, że tak :)