ataK Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 A w ogóle, to zapomniałam zaprosić na nowy bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/221967-Fotografie-dla-koneser%C3%B3w-na-moich-wczasowicz%C3%B3w-do-4-lutego-godz.21.00 A książki filmowe tylko do jutra - http://www.dogomania.pl/threads/221531-Mini-bazarek-książki-filmowe-na-moje-tymczasy.-Do-30.I-godz.-21.00 Quote
zerduszko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 A jaki ona duży transporter potrzebuje? Ja mam taki na westa dobry. Tylko to jest transporter, a nie pałac gdzie pies może się bawić w berka ;) Quote
ataK Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 zerduszko napisał(a):A jaki ona duży transporter potrzebuje? Ja mam taki na westa dobry. Tylko to jest transporter, a nie pałac gdzie pies może się bawić w berka ;) Milka od mojej Nelki, westiczki, jest mniejsza :) Quote
Agucha Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 zerduszko napisał(a):A jaki ona duży transporter potrzebuje? Ja mam taki na westa dobry. Tylko to jest transporter, a nie pałac gdzie pies może się bawić w berka ;) Kamila, ja mam transporter. Tu chodzi o sam dowóz małej z Nowego Sącza na Śląsk ;) Quote
zerduszko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Agucha napisał(a):Kamila, ja mam transporter. Tu chodzi o sam dowóz małej z Nowego Sącza na Śląsk ;) Chodzi mi o to, że jak masz kupować, to lepiej wysłać od nas - bo tak zrozumiałam, że chcesz kupić ;) Quote
Agucha Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 zerduszko napisał(a):Chodzi mi o to, że jak masz kupować, to lepiej wysłać od nas - bo tak zrozumiałam, że chcesz kupić ;) Kupię z pieniędzy Milki, a później Pańciostwo mi zwróci pieniądze a kontenerek będzie służył Milce ;) Tak się umówiliśmy, bo innego wyjścia nie było. Quote
Agucha Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Karina R napisał(a):Czy Milusia się już pakuje? Chyba pomaleńku powinna :) W piątek, ok. 17 ma być Daria o nią. Kontenerek i szelki powinny do piątku dolecieć. Quote
NikaEla Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 A dużo ma do spakowania? walizkę całą? ;) Quote
ataK Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nikaragua napisał(a):A dużo ma do spakowania? walizkę całą? ;) Może kufer po babci jej spakuję ;) Quote
Agucha Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 ataK napisał(a):Może kufer po babci jej spakuję ;) Najlepiej W kufer :lol: Quote
ataK Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Agucha napisał(a):Najlepiej W kufer :lol: Tylko nie wiem, czy Daria by się zabrała, to taki stary, dębowy, ciężkawy nieco ;) Quote
Klauzunka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Kochane jak macie doświadczenie ze starszymi psiakami to bardzo proszę: http://www.dogomania.pl/threads/217056-Lolu%C5%9B-w-dt-starszy-psiak-po-przejsciach chodzi tylko o poradę, jakieś sugestie. Psiak głuchy i ślepy, oceniany na 12-15 lat.... Quote
ataK Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 sleepingbyday napisał(a):jak jej sie podróż podoba? Mam nadzieję, że Agucha zajrzy i coś bliżej powie, ja wiem tyle, że Aguchę poznała bez problemu, więc stres chyba mniejszy, niż ostatnio :) Quote
zerduszko Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ooooo, czekam na wieści. To Ci się AtaK trochę poluźniło :) Quote
ataK Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 zerduszko napisał(a):Ooooo, czekam na wieści. To Ci się AtaK trochę poluźniło :) A gdzie tam... Wczoraj dzieciaki przyprowadziły kolejnego psiaka, koczował na przystanku... Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 (edited) Lalunia już u mnie :loveu: Zero stresu, wsandoliła mi się na kolana w aucie i jechała tak całą drogę :lol: Była już na spacerku, pięknie pokazała, że chce wyjść. Dzieci jej nie ruszają. Za to moich psów się boi...co nie bardzo rozumiem :( Pamiętacie jak pięknie zaczepiała do zabawy za pierwszym razem? Ogólnie - jest taka jaką zapamiętałam :loveu: Z formalności - czekam na książeczkę, bo nie dotarła ;) Kontenerek niestety jest mocno pęknięty, nie da się go rozłożyć, bo plastik jest wyłamany. Nie odsprzedam go w takim stanie Adoptującym... Szelki wysłali za duże :mad: Będzie widać na filmikach. Nie ma jak teraz reklamować, bo jeżeli nie jest przy kurierze zgłoszona "usterka" i nie jest spisany protokół - można się pocałować... Szkoda, że wcześniej nie zauważona... Teraz już trudno. Na szczęście Milka miała jeszcze grosik w skarpecie i z niego pokryję koszt zakupu.. Edited February 4, 2012 by Agucha Quote
zerduszko Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Agucha napisał(a):Za to moich psów się boi...co nie bardzo rozumiem :( Pamiętacie jak pięknie zaczepiała do zabawy za pierwszym razem? To pewnie Miśka wina, on atakuje psy u AtaK. Szkoda tyle kasy w błoto :( Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 "U kota wszystko ok..." "... u dzieciaków też..." "...no to pędzę do Cioteczki na kolanka" "..oooo, pamiętasz gdzie najbardziej lubię!" :) Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [video=youtube;JU-YtcK0JTI]http://www.youtube.com/watch?v=JU-YtcK0JTI[/video] Quote
ataK Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ufff... Ulżyło mi, nie wygląda na zestresowaną, dobrze, że Cię pamiętała :) Quote
Recommended Posts