Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
A jaki ona duży transporter potrzebuje? Ja mam taki na westa dobry. Tylko to jest transporter, a nie pałac gdzie pies może się bawić w berka ;)

Milka od mojej Nelki, westiczki, jest mniejsza :)

Posted

zerduszko napisał(a):
A jaki ona duży transporter potrzebuje? Ja mam taki na westa dobry. Tylko to jest transporter, a nie pałac gdzie pies może się bawić w berka ;)

Kamila, ja mam transporter. Tu chodzi o sam dowóz małej z Nowego Sącza na Śląsk ;)

Posted

Agucha napisał(a):
Kamila, ja mam transporter. Tu chodzi o sam dowóz małej z Nowego Sącza na Śląsk ;)

Chodzi mi o to, że jak masz kupować, to lepiej wysłać od nas - bo tak zrozumiałam, że chcesz kupić ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Chodzi mi o to, że jak masz kupować, to lepiej wysłać od nas - bo tak zrozumiałam, że chcesz kupić ;)

Kupię z pieniędzy Milki, a później Pańciostwo mi zwróci pieniądze a kontenerek będzie służył Milce ;)
Tak się umówiliśmy, bo innego wyjścia nie było.

Posted

Karina R napisał(a):
Czy Milusia się już pakuje?

Chyba pomaleńku powinna :)
W piątek, ok. 17 ma być Daria o nią.
Kontenerek i szelki powinny do piątku dolecieć.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak jej sie podróż podoba?

Mam nadzieję, że Agucha zajrzy i coś bliżej powie, ja wiem tyle, że Aguchę poznała bez problemu, więc stres chyba mniejszy, niż ostatnio :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Ooooo, czekam na wieści. To Ci się AtaK trochę poluźniło :)

A gdzie tam... Wczoraj dzieciaki przyprowadziły kolejnego psiaka, koczował na przystanku...

Posted (edited)

Lalunia już u mnie :loveu:
Zero stresu, wsandoliła mi się na kolana w aucie i jechała tak całą drogę :lol:

Była już na spacerku, pięknie pokazała, że chce wyjść.
Dzieci jej nie ruszają.
Za to moich psów się boi...co nie bardzo rozumiem :( Pamiętacie jak pięknie zaczepiała do zabawy za pierwszym razem?

Ogólnie - jest taka jaką zapamiętałam :loveu:

Z formalności - czekam na książeczkę, bo nie dotarła ;)

Kontenerek niestety jest mocno pęknięty, nie da się go rozłożyć, bo plastik jest wyłamany. Nie odsprzedam go w takim stanie Adoptującym...

Szelki wysłali za duże :mad: Będzie widać na filmikach.
Nie ma jak teraz reklamować, bo jeżeli nie jest przy kurierze zgłoszona "usterka" i nie jest spisany protokół - można się pocałować... Szkoda, że wcześniej nie zauważona... Teraz już trudno. Na szczęście Milka miała jeszcze grosik w skarpecie i z niego pokryję koszt zakupu..

Edited by Agucha
Posted

Agucha napisał(a):
Za to moich psów się boi...co nie bardzo rozumiem :( Pamiętacie jak pięknie zaczepiała do zabawy za pierwszym razem?

To pewnie Miśka wina, on atakuje psy u AtaK.

Szkoda tyle kasy w błoto :(