ataK Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Dziękujemy!!! :loveu: Tylko zamiast g powinno być w mailu q... Quote
NikaEla Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 ataK napisał(a):Dziękujemy!!! :loveu: Tylko zamiast g powinno być w mailu q... poprawione :) Quote
ataK Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Dzięki wielkie :) Kiedy Ty znajdujesz czas na to wszystko... Ostatnio Majqa robiła mnóstwo ogłoszeń Miśkowi, to teraz czekam na telefony w sprawie obojga :) A może ktoś chce 2 w 1? ;) Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 dziewczyny, ile milka ma teraz lat? nada się dla półtorarocznej dziewczynki? Quote
NikaEla Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 sleepingbyday napisał(a):dziewczyny, ile milka ma teraz lat? nada się dla półtorarocznej dziewczynki? ma rok/półtora z opisu wygląda mi na to, ze mogłaby być, nie jest za mała, żeby dziecię ja zdeptało, ani za duża... ale to ataK powinna się wypowiedzieć Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 ok, na razie wrzuciłam ją do folderu dla tych ludzi. Quote
ataK Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 sleepingbyday napisał(a):dziewczyny, ile milka ma teraz lat? nada się dla półtorarocznej dziewczynki? Ma około roku. Nadawałby się tylko dla dziecka, które jest w stanie zrozumieć, że to nie zabawka... Na początku z całą pewnością nie dałaby nawet podejść do siebie i nie wiem, czy dziecko by wytrzymało. Milka potrafi ugryźć, jeśli nie ma ochoty na poufałość... W pierwszym dniu pobytu u nas, łowiłam ją na smycz jak na lasso, bo zapiąć się nie pozwalała. Jednak jak się już przyzwyczai, jest przesłodka :) Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 hmm.... to chyba nie ma sensu ją pokazywać? pan kiedys miał psa, pani nigdy, chcieli szczeniaka, ale spytałam, czy nie lepiej starszy przyzywczajony do dzieci, bo łatwiej i faktycznie, zmienili, szukają 1-3 teraz, więc jak już przekonałam ich o sensie takiego ruchu w górę co do wieku, to nie będę im teraz proponowac psa, który wymaga jednak ogarnięcia z dzieckiem. z no trudno, do trzech razy sztuka, a że to już drugi dom, który ew milce bym proponowała, to wychodziłoby, ze następny.... tfu tfu tfu ;-) Quote
ataK Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 No to przez lewe ramię ;) Tfu, tfu, tfu ;) Dzięki wielkie :) Dziecku z moich to prędzej bym proponowała Norkę, bo uwielbia dzieci, z tym, że ona nie może chyba zostawać sama w domu... Najlepszy do dzieci jest Misiek, świetnie broni nawet przed rodzicami, ale kompletnego malucha z racji gabarytów mógłby np. przewrócić... Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 jak kogoś macie, to tutaj wklejajcie: http://www.dogomania.pl/threads/220002-psiak-1-3-lata-dla-rodziny-wega%C5%84skiej-z-dzieckiem_Wawa Quote
sunshine Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 N pierwszej stronie Milki pojawilo się zdjęcie jakiś sprosnych Murzynek zamiast jednego ze zdjęc... ludzie to mają pomysły:/ Quote
NikaEla Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 sunshine napisał(a):N pierwszej stronie Milki pojawilo się zdjęcie jakiś sprosnych Murzynek zamiast jednego ze zdjęc... ludzie to mają pomysły:/ o matko!!! lecę zobaczyć czy na allegro się nie podmieniły Quote
pina_collie Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Hej, Przeglądałam galerie od 1 strony i zadam pytanie.. http://i55.tinypic.com/206gexe.jpg < - co to ma być? chyba chodzi o Milkę a nie o murzynki .. zboczone murzynki, (bez urazy ale tak to wygląda..) Jeżeli to ktoś z waszej załogi, to ok .. ale daj to do linku i zablokuj np do 18 lat?! Quote
ataK Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 To jest w poście Aguchy, a ona do przyszłego tygodnia nie ma netu... Nic z tym chyba teraz nie zrobi :( Quote
sunshine Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='pina_collie']Hej, Przeglądałam galerie od 1 strony i zadam pytanie.. http://i55.tinypic.com/206gexe.jpg < - co to ma być? chyba chodzi o Milkę a nie o murzynki .. zboczone murzynki, (bez urazy ale tak to wygląda..) Jeżeli to ktoś z waszej załogi, to ok .. ale daj to do linku i zablokuj np do 18 lat?! To nie wina wątku... Też miałam takie sytuacje w swojej galerii, po prostu ktoś na tynipic robi sobie prostackie jaja. Podmienia publiczne linki na takie zdjęcia. Moze to jakieś hakerskie zabawy, ale mi to się zdarzyło na bardzo starych zdjęciach (sprzed dwóch lat) kiedy mój pies był szczeniakiem i chcialam sobie przejrzeć swoja galerię i całe szczęście... od tej pory regularnie przeglądam stare zdjęcia. Quote
sunshine Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 ataK napisał(a):To jest w poście Aguchy, a ona do przyszłego tygodnia nie ma netu... Nic z tym chyba teraz nie zrobi :( chyba że pozwoli komus zalogowac się na swój profil a po powrocie neta zmieni sobie hasło Quote
hebanowa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Czyli Milka jest teraz w Nowym Sączu ...Bo miałam kilka telefonów o mix jamnika ale ze Śląska. Quote
NikaEla Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witam w Nowym Roku i szybko dobrego domku życzę :) Quote
Karina R Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Co u Milusi? jej kolega Kołtunk pyta! bo sam biedaczek ma zabieg w czwartek - coś mu urosło przy oczku i trza to wyciac niestety... żeby to nie było co złego... Quote
ataK Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Były panie oglądać Milkę, ale chyba raczej zrezygnują, bo ugryzła jedną z nich... No i po strzałach do tej pory wychodzić nie chce z domu :( Quote
ataK Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Kiedy do nas przyjechała, to też kłapała na prawo i lewo ;) Panie wydawały się w porządku, Agucha z którąś rozmawiała przez telefon, ale wiecie... jakoś... moja Neli schowała się pod fotelem, a zazwyczaj wita wszystkich... Quote
Recommended Posts