Agucha Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='ataK']Ja też za Wami tęskniłam :)[/QUOTE] Witaj i zagość na dłużej :) :) :) Quote
ataK Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agucha']Witaj i zagość na dłużej :) :) :)[/QUOTE] O ile tylko coś mi znowu nie nawali, to nie zamierzam porzucać dogo :) Quote
Daga&Maks Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 ale mnie dawno u Milki nie było :oops: dobrze że chociaż DT ma :) Quote
Agucha Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Doszła wpłata od KarinyR - 20zł :) Bardzo dziękuję! [quote name='dagaa111']ale mnie dawno u Milki nie było :oops: dobrze że chociaż DT ma :) A witamy po długiej nieobecności. Grunt, że cioteczko o Milusi nie zapomniałaś! :) Quote
Agucha Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Nikaragua']Agucho, a jak z finansami Milki? Cioteczko, rozliczenie jest na pierwszej stronie ;) Na dniach zamówię jej jakąś karmę, bo ataK mówiła że nie ma. [quote name='Agucha']Rozliczenie: [SIZE=2]październik 2011 [SIZE=3][SIZE=2]21.10 - 30zł - KarinaR listopad 2011 03.11 - [SIZE=3]37,50zł - Romenka (po Klarze)[SIZE=3][SIZE=2] 09.11 -[SIZE=3] 20zł - KarinaR 17.11 - 205,10zł - BAZAREK - Agucha [COLOR=black]22.11 - 136zł - BAZAREK - Nikaragua ------------------------------------------------------- 23.11: [COLOR=purple]- 150zł - sterylka (na konto lecznicy u Szami) grudzień 2011 02.12 - 20zł - KarinaR SUMA: 298,60zł Quote
NikaEla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agucha']Cioteczko, rozliczenie jest na pierwszej stronie ;) Na dniach zamówię jej jakąś karmę, bo ataK mówiła że nie ma.[/QUOTE] :) super, bo własnie też doczytałam, że karmy by trzeba (to pomyślałam, że z tego co na bazarku moim się zebrało to można by kupić) ale widzę, że trzymasz rękę na pulsie, to już nic się nie wtrącam Quote
Agucha Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Nikaragua']:) super, bo własnie też doczytałam, że karmy by trzeba (to pomyślałam, że z tego co na bazarku moim się zebrało to można by kupić) ale widzę, że trzymasz rękę na pulsie, to już nic się nie wtrącam[/QUOTE] ale wtrącaj się, wtrącaj! Co dwie głowy to nie jedna ;) Quote
Agucha Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Hop, hop. Jak tam Milka u Ciebie? Co robisz całymi dniami i długimi wieczorami? Quote
ataK Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Właśnie siadłam na chwilę przy komputerze, ale wejdę już tylko na kilka wątków, bo dzisiejszego dnia mam serdecznie dość... Z pozytywów tyle, że psiaki zdrowe i rozrabiają na całego :) Dostałam też dziś od znajomej trochę poszewek na pościel i większość z nich odziedziczy moje stadko. Już miałam z tym pewne problemy, bo schnąć mi nie bardzo chce przy takiej temperaturze, a że ostatnio dostają do zabawy po prostu kawałki drewna (inaczej próbują dokończyć kanapę), to i posłania szybko się brudzą. Inna rzecz, że posłań to one używają wyłącznie w dzień :eviltong: Quote
ataK Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Zapraszam na bazarek, m.in. dla Milki :) Psiaki jeść potrzebują, a Wy możecie kupić pod choinkę kosmetyki ;) http://www.dogomania.pl/threads/219278-Oriflame-na-%C5%BCare%C5%82ko-dla-moich-wczasowicz%C3%B3w-%29-do-19-grudnia-do-godziny-21.00 Quote
ataK Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Mam takie nieśmiałe pytanie - Agucha, czy wyślesz może dla Milki jakąś karmę, bo już żywcem nie mam, nawet dla swoich, bo cały czas karmiłam ją swoją karmą... Quote
Agucha Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 ataK napisał(a):Mam takie nieśmiałe pytanie - Agucha, czy wyślesz może dla Milki jakąś karmę, bo już żywcem nie mam, nawet dla swoich, bo cały czas karmiłam ją swoją karmą... Jezus....! Zabij mnie a wyleciało mi z głowy! :( Już jakąś zamawiam i podaję Twój adres jako adres dostawy. Jaką karmę do tej pory jadła Milka? Firma, skład? Quote
ataK Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Różnie, jadła, co akurat miałam w domu. Zdarzało się nawet Puffi czy Chappi, choć lepszą nie gardzi :) Jak kończyła mi się lepsza, to się starałam łączyć z gorszą, żeby nie dawać samego badziewia. Quote
NikaEla Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ataK napisał(a):Mam takie nieśmiałe pytanie - Agucha, czy wyślesz może dla Milki jakąś karmę, bo już żywcem nie mam, nawet dla swoich, bo cały czas karmiłam ją swoją karmą...Agucha napisał(a):Jezus....! Zabij mnie a wyleciało mi z głowy! :( Już jakąś zamawiam i podaję Twój adres jako adres dostawy. Jaką karmę do tej pory jadła Milka? Firma, skład? No nie! Milka ma prawie 300zł w kasie a nie ma co jeść????? Quote
Agucha Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='Nikaragua']No nie! Milka ma prawie 300zł w kasie a nie ma co jeść????? Przez ponad 2 mies nie dostałam info o tym... Pytałam parę razy o to co je Milka. Ostatnio ataK przez telefon wspomniała, a mi to później przez pracowity okres - wywiało z głowy - za co przepraszam! :oops: Na sterylkę też były pieniądze od początku, a jednak w lecznicy wisiał dług... Stanowczo upraszam o lepszą komunikację, wszystkim będzie łatwiej ;) ------------------------------------------------------------------------------------------ EDIT: Zamówiłam Milce 8kg BRIT Adult Lamb & Rice. Do piątku powinna karma dotrzeć. --------------------------------------------------------------------------- EDIT 2: Czy Milusia była odrobaczana? Quote
NikaEla Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1998189493 Quote
Agucha Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='Nikaragua']allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1998189493 Dziękuję :Rose: Nie pisałabym jednak od razu w pierwszym zdaniu, że Milka została wyciągnięta przez wolontariuszy ze schroniska... to jest niepotrzebne i może odstraszać. Jest na tyle długo w DT, że można o niej powiedzieć dużo więcej ciekawszych rzeczy :) Quote
ataK Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Agucha']Przez ponad 2 mies nie dostałam info o tym... Pytałam parę razy o to co je Milka. Ostatnio ataK przez telefon wspomniała, a mi to później przez pracowity okres - wywiało z głowy - za co przepraszam! :oops: Na sterylkę też były pieniądze od początku, a jednak w lecznicy wisiał dług... Stanowczo upraszam o lepszą komunikację, wszystkim będzie łatwiej ;) ------------------------------------------------------------------------------------------ EDIT: Zamówiłam Milce 8kg BRIT Adult Lamb & Rice. Do piątku powinna karma dotrzeć. --------------------------------------------------------------------------- EDIT 2: Czy Milusia była odrobaczana? odp. edit1 - Dziękuję :) odp. edit2 - Tak :) Nikaragua, dzięki wielkie za allegro! :) Quote
ataK Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Karma dotarła dzisiaj, Milka dziękuje bardzo :) Doszła też obróżka, ale na razie jej nie wkładam, bo psiaki się ciągle obgryzają ;) Dostanie ja jako wyprawkę jak pójdzie do DS :) Quote
Agucha Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 ataK napisał(a):Karma dotarła dzisiaj, Milka dziękuje bardzo :) Doszła też obróżka, ale na razie jej nie wkładam, bo psiaki się ciągle obgryzają ;) Dostanie ja jako wyprawkę jak pójdzie do DS :) No to się cieszę :) Quote
Karina R Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Hej co u Milusi ? Kołtunik pyta w przerwie między tropieniem psich sladów w śniegu! Zachowuje się jak kontroler jakosci przy tasmie w jakiejs fabryce - wsadza nos w kazdy odciśnięty slad w sniegu !!! Quote
ataK Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 http://oplatek.seoplus.eu/index.php?name=ataK Quote
NikaEla Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 zaraz po Świętach odnowię Milce allegro, ataK podaj mi proszę na PW swój nr telefonu Quote
NikaEla Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 już zrobione : dla Milki: http://allegro.pl/show_item.php?item=2017926163 Quote
Recommended Posts