NikaEla Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 ZAPRASZAM po znajomości Piękne najmodniejsze bransoletki Charms: http://www.dogomania.pl/threads/218376 Quote
Agucha Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Nikaragua napisał(a):allegro na 10 dni: http://allegro.pl/show_item.php?item=1957890448 Bardzo dziękuję :loveu: :Rose: Quote
Agucha Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Moja malunia Milunia :loveu::loveu::loveu: Jak dobrze Cię widzieć! Szami, bardzo dziękuję za te zdjęcia :Rose: :Rose: :Rose: A parę słów o dziewczynce? :cool3: Quote
Klauzunka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Jak dobrze Cię widzieć!no baaaa....nie wiem czy już to pisałam ale ona ma serio oryginalną urodę :) Quote
Agucha Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Klauzunka napisał(a):no baaaa....nie wiem czy już to pisałam ale ona ma serio oryginalną urodę :) aaaa, też nie wiem ale potwierdzam! :lol: Quote
Szami Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Milka na początku mojej wizyty narobiła z resztą stadka rabanu ale po chwili łasiła się do mnie i przynosiła mi drewienko żeby jej rzucać , do dzieci AtaK się garnie , resztę psiaków bez przerwy wylizuje . Quote
Klauzunka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Milka na początku mojej wizyty narobiła z resztą stadka rabanu ale po chwili łasiła się do mnie i przynosiła mi drewienko żeby jej rzucać , do dzieci AtaK się garnie , resztę psiaków bez przerwy wylizuje . wymiękłam :) Quote
Agucha Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 A co to za ufoludek słodki z Milunią siedzi? :) Quote
Klauzunka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 napisałam w sprawie Milki :) Ten ufoludek to śliczny niuniuś....a Milusia myje mu uszka i pycholek....bo to taka czyściocha jest, grunt to sterylne warunki :) p.s. Agucha szukacie dt po całej Polsze? bo ja Miluchnę polecam też osobą, które nie mają transportu.... Quote
NikaEla Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Klauzunka']napisałam w sprawie Milki :) p.s. Agucha szukacie dt po całej Polsze? bo ja Miluchnę polecam też osobą, które nie mają transportu.... chyba domu stałego szukamy, bo dt jest czy nie jestem na bieżąco? Quote
Klauzunka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 oczywiście o ds chodziło ... Elżuniu dziękuję za reakszyn :) Quote
NikaEla Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Klauzunka']oczywiście o ds chodziło ... Elżuniu dziękuję za reakszyn :) :) tak mówiła do mnie moja ukochana wychowawczyni w 7-8 klasie :) Quote
Agucha Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Klauzunka napisał(a): p.s. Agucha szukacie dt po całej Polsze? bo ja Miluchnę polecam też osobą, które nie mają transportu.... DS TYLKO w takim miejscu, gdzie mam zaufane osoby do nadzoru ;) Quote
Klauzunka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 DS TYLKO w takim miejscu, gdzie mam zaufane osoby do nadzoru ;-) Ok, więc polecam Milkę:) Quote
Agucha Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Klauzunka napisał(a):Ok, więc polecam Milkę:) Dziękuję :Rose: :) Quote
Szami Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='Agucha']A co to za ufoludek słodki z Milunią siedzi? :) Ten ufoludek to z tego wątku :http://www.google.pl/search?q=dogomania&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Quote
Agucha Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Szami']Ten ufoludek to z tego wątku :http://www.google.pl/search?q=dogomania&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Ojś, link nie działa ;) Quote
ataK Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Witam wszystkim i przepraszam za długą nieobecność, jak już Cioteczki wyjaśniały, miałam spore problemy z komputerem i zero kasy na obu telefonach... Jak widać na zdjęciach (dziękuję Szami), Milka ma się dobrze :) Byli wczoraj ludzie zainteresowani nią, skierowani przez Aguchę, ale nie wypaliło. A Ufoludek jest w moim drugim linku ;) Quote
NikaEla Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Witaj ataK :) dobrze, że jesteś :) stęskniłyśmy się za tobą Quote
Klauzunka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 super, że Miluchna czuje się dobrze :) Quote
Recommended Posts