Karina R Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Milka, Milusia hopsaj no tu szybko !!! Quote
Klauzunka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Bardzo dziękuję cioteczce - Nikaragua - za zrobienie bazarków dla Milusi i przekazanie pieniążków :loveu::loveu::loveu: Melduję, że dotarło - 136zł :smile: dziękujemy, dziękujemy :iloveyou: Quote
Agucha Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Doszły mnie słuchy, że sterylka Milki w ogóle nie jest opłacona(!), ataK nie kontaktuje się z lecznicą od czasu zdjęcia szwów, nie przekazała danych do faktury... Nic nie wiedziałam o takim problemie. Jak rozmawiałam z Gosią - mówiła, że dane do faktury przekaże wetowi... nie wspomniała o tym, że zabieg był robiony akonto... pomimo tego, że pieniądze na to były! Dzisiaj zrobiłam przelew - 150zł - bezpośrednio na konto lecznicy. ataK od wczoraj nie odpisała na mojego SMSa z prośbą o MMSa ze zdjęciem Milki i paroma słowami o niej. NIE PODOBA MI SIĘ TO! Quote
Agucha Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Znacie kogoś z okolic Nowego Sącza? aaaaaaaaaaaaa, dziś miałam telefon o Milkę... nie będe się rozwodzić bo krew mnie zalewa na samą myśl... Milka miała iść do kojca, bo facetowi auto zabiło psa 2 dni temu i on PILNIE szuka psa dla dzieci bo płaczą. Adopcja nie bardzo, bo to dłużej trwa, a On chce psa "od ręki", tak żeby pojechać i wziąć... wrrr! Quote
zerduszko Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 No, a miałam nadzieję, ze problemów z nią już nie będzie :/ Quote
Agucha Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 zerduszko napisał(a):No, a miałam nadzieję, ze problemów z nią już nie będzie :/ Jakich problemów i jakie znów?? :crazyeye: Quote
Klauzunka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Doszły mnie słuchy, że sterylka Milki w ogóle nie jest opłacona(!), ataK nie kontaktuje się z lecznicą od czasu zdjęcia szwów, nie przekazała danych do faktury... Nic nie wiedziałam o takim problemie. Jak rozmawiałam z Gosią - mówiła, że dane do faktury przekaże wetowi... nie wspomniała o tym, że zabieg był robiony akonto... pomimo tego, że pieniądze na to były! Dzisiaj zrobiłam przelew - 150zł - bezpośrednio na konto lecznicy. ataK od wczoraj nie odpisała na mojego SMSa z prośbą o MMSa ze zdjęciem Milki i paroma słowami o niej. NIE PODOBA MI SIĘ TO! hmmmm.... ataK napisz coś ! przecież musi być jakieś wyjaśnienie tego.... Quote
NikaEla Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Klauzunka napisał(a):hmmmm.... ataK napisz coś ! przecież musi być jakieś wyjaśnienie tego.... w listopadzie ani razu nie logowała się na dogo Quote
zerduszko Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Agucha napisał(a):Jakich problemów i jakie znów?? :crazyeye: Sprawa z nieudaną adopcją Miśka. Dziewczyny tam mają dopiero problem, bo w końcu udało im się psa odebrać i atak ma problemy z kompem. Quote
Agucha Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 zerduszko napisał(a):Sprawa z nieudaną adopcją Miśka. Dziewczyny tam mają dopiero problem, bo w końcu udało im się psa odebrać i atak ma problemy z kompem. Daj link . Quote
Agucha Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Klauzunka napisał(a):i ja poproszę o link. http://www.dogomania.pl/threads/195758-Misio-odebrany-z-koszmarnego-DS!-ZBIERAMY-NA-KARM%C4%98 Quote
Karina R Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 O kurcze !!! No jak sie ma problem z kompem w domu, to sie szuka dostępu tymczasowo gdzieś indziej! No i tym bardziej, że dziewczyny słały też SMS a tu cisza............. Quote
Agucha Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Karina R napisał(a):O kurcze !!! No jak sie ma problem z kompem w domu, to sie szuka dostępu tymczasowo gdzieś indziej! No i tym bardziej, że dziewczyny słały też SMS a tu cisza............. Dziś równiuśko o 12 wysłałam smsa z zapytaniem o tą sytuację ze sterylką itp... dostałam raport o dostarczeniu... Pozostał niestety bez odpowiedzi... Majqa miała dziś spróbować dzwonić - mam nadzieję, że się czegoś dowiedziała... --------------------------------------------------------------------------------------------------- majqa napisał(a):Połączyło mnie z pocztą głosową. Ata ma mój nr, połączenie się jej wyświetli. Mogę mieć nadzieję, że oddzwoni lub wyśle smsa. Z pocztą głosową niczego specjalnie nie ustalę. Quote
Szami Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Agucha pieniążki dostałam dziękuję bardzo jutro wysyłam fakturę . Na Twoją prośbę : Milka w lecznicy zachowywała się bardzo spokojnie , do wszystkich się łasiła , jest wesołą otwartą suczką . Postaram się też jutro skontaktować z AtaK i napiszę Wam co się dzieje z Milką. Quote
Klauzunka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Postaram się też jutro skontaktować z AtaK i napiszę Wam co się dzieje z Milką. czekamy na dobre wieści. Quote
Agucha Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Szami napisał(a):Agucha pieniążki dostałam dziękuję bardzo jutro wysyłam fakturę . Na Twoją prośbę : Milka w lecznicy zachowywała się bardzo spokojnie , do wszystkich się łasiła , jest wesołą otwartą suczką . Postaram się też jutro skontaktować z AtaK i napiszę Wam co się dzieje z Milką. Bardzo się cieszę, że wszystko już uregulowane :) Z niecierpliwością oczekuję wieści i zdjęć naszego Serduszka! :loveu: Dziękuję, że odwiedzisz Milkę :Rose: Klauzunka napisał(a):czekamy na dobre wieści. Bardzo, bardzo... Quote
NikaEla Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dobrze, ze się wyjaśniło z płatnością za Milkę Przy okazji zaproszę na bazarek z super książkami dla dzieci (zwłaszcza chłopców) w wieku 6-12 lat. Może tutaj są jacyś rodzice? Link w podpisie. (na sterylkę suni koczującej przy sanatorium) Quote
Agucha Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Nikaragua napisał(a):Dobrze, ze się wyjaśniło z płatnością za Milkę Szkoda, że po niewczasie... i w taki sposób... nie lubię mieć długów, tym bardziej że kasa jest... Quote
Karina R Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 A mnie nadal ściska w sercu na myśl, że cos sie złego dzieje ... Quote
Klauzunka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 A mnie nadal ściska w sercu na myśl, że cos sie złego dzieje ... Dziewczyny a nie macie tam kogoś w pobliżu żeby mógł podejść i zobaczyć o co chodzi? Quote
Agucha Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Klauzunka napisał(a):Dziewczyny a nie macie tam kogoś w pobliżu żeby mógł podejść i zobaczyć o co chodzi? ataK na dniach ma odebrać laptopa z naprawy, nie ma nic na karcie i dlatego nie odpisuje... Ma jakieś problemy. Umówiłam się z Szami, że jeżeli do piątku nie wejdzie na dogo i się nie odezwie - Ona podjedzie do ataK, żeby sprawdzić co z psami i porobić zdjęcia. Czekam w napięciu... Swoją drogą - trzeba się sprężyć w poszukiwaniach domów... Quote
zerduszko Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 No trzeba. A tekścik jest jakiś nowy? No i foty by się przydały. Quote
NikaEla Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 allegro na 10 dni: http://allegro.pl/show_item.php?item=1957890448 Quote
Recommended Posts