Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję cioteczce - Nikaragua - za zrobienie bazarków dla Milusi i przekazanie pieniążków :loveu::loveu::loveu: Melduję, że dotarło - 136zł :smile:

dziękujemy, dziękujemy :iloveyou:

Posted

Doszły mnie słuchy, że sterylka Milki w ogóle nie jest opłacona(!), ataK nie kontaktuje się z lecznicą od czasu zdjęcia szwów, nie przekazała danych do faktury...

Nic nie wiedziałam o takim problemie. Jak rozmawiałam z Gosią - mówiła, że dane do faktury przekaże wetowi... nie wspomniała o tym, że zabieg był robiony akonto... pomimo tego, że pieniądze na to były!

Dzisiaj zrobiłam przelew - 150zł - bezpośrednio na konto lecznicy.

ataK od wczoraj nie odpisała na mojego SMSa z prośbą o MMSa ze zdjęciem Milki i paroma słowami o niej.

NIE PODOBA MI SIĘ TO!

Posted

Znacie kogoś z okolic Nowego Sącza?

aaaaaaaaaaaaa, dziś miałam telefon o Milkę... nie będe się rozwodzić bo krew mnie zalewa na samą myśl... Milka miała iść do kojca, bo facetowi auto zabiło psa 2 dni temu i on PILNIE szuka psa dla dzieci bo płaczą. Adopcja nie bardzo, bo to dłużej trwa, a On chce psa "od ręki", tak żeby pojechać i wziąć... wrrr!

Posted

Doszły mnie słuchy, że sterylka Milki w ogóle nie jest opłacona(!), ataK nie kontaktuje się z lecznicą od czasu zdjęcia szwów, nie przekazała danych do faktury...

Nic nie wiedziałam o takim problemie. Jak rozmawiałam z Gosią - mówiła, że dane do faktury przekaże wetowi... nie wspomniała o tym, że zabieg był robiony akonto... pomimo tego, że pieniądze na to były!

Dzisiaj zrobiłam przelew - 150zł - bezpośrednio na konto lecznicy.

ataK od wczoraj nie odpisała na mojego SMSa z prośbą o MMSa ze zdjęciem Milki i paroma słowami o niej.

NIE PODOBA MI SIĘ TO!

hmmmm....
ataK napisz coś ! przecież musi być jakieś wyjaśnienie tego....

Posted

Agucha napisał(a):
Jakich problemów i jakie znów?? :crazyeye:

Sprawa z nieudaną adopcją Miśka.

Dziewczyny tam mają dopiero problem, bo w końcu udało im się psa odebrać i atak ma problemy z kompem.

Posted

zerduszko napisał(a):
Sprawa z nieudaną adopcją Miśka.

Dziewczyny tam mają dopiero problem, bo w końcu udało im się psa odebrać i atak ma problemy z kompem.

Daj link .

Posted

Karina R napisał(a):
O kurcze !!! No jak sie ma problem z kompem w domu, to sie szuka dostępu tymczasowo gdzieś indziej! No i tym bardziej, że dziewczyny słały też SMS a tu cisza.............

Dziś równiuśko o 12 wysłałam smsa z zapytaniem o tą sytuację ze sterylką itp... dostałam raport o dostarczeniu... Pozostał niestety bez odpowiedzi... Majqa miała dziś spróbować dzwonić - mam nadzieję, że się czegoś dowiedziała...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

majqa napisał(a):
Połączyło mnie z pocztą głosową. Ata ma mój nr, połączenie się jej wyświetli. Mogę mieć nadzieję, że oddzwoni lub wyśle smsa. Z pocztą głosową niczego specjalnie nie ustalę.

Posted

Agucha pieniążki dostałam dziękuję bardzo jutro wysyłam fakturę .
Na Twoją prośbę : Milka w lecznicy zachowywała się bardzo spokojnie , do wszystkich się łasiła , jest wesołą otwartą suczką .
Postaram się też jutro skontaktować z AtaK i napiszę Wam co się dzieje z Milką.

Posted

Szami napisał(a):
Agucha pieniążki dostałam dziękuję bardzo jutro wysyłam fakturę .
Na Twoją prośbę : Milka w lecznicy zachowywała się bardzo spokojnie , do wszystkich się łasiła , jest wesołą otwartą suczką .
Postaram się też jutro skontaktować z AtaK i napiszę Wam co się dzieje z Milką.

Bardzo się cieszę, że wszystko już uregulowane :)
Z niecierpliwością oczekuję wieści i zdjęć naszego Serduszka! :loveu:
Dziękuję, że odwiedzisz Milkę :Rose:

Klauzunka napisał(a):
czekamy na dobre wieści.

Bardzo, bardzo...

Posted

Dobrze, ze się wyjaśniło z płatnością za Milkę

Przy okazji zaproszę na bazarek z super książkami dla dzieci (zwłaszcza chłopców) w wieku 6-12 lat. Może tutaj są jacyś rodzice?
Link w podpisie. (na sterylkę suni koczującej przy sanatorium)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Dobrze, ze się wyjaśniło z płatnością za Milkę

Szkoda, że po niewczasie... i w taki sposób... nie lubię mieć długów, tym bardziej że kasa jest...

Posted

Klauzunka napisał(a):
Dziewczyny a nie macie tam kogoś w pobliżu żeby mógł podejść i zobaczyć o co chodzi?

ataK na dniach ma odebrać laptopa z naprawy, nie ma nic na karcie i dlatego nie odpisuje... Ma jakieś problemy.
Umówiłam się z Szami, że jeżeli do piątku nie wejdzie na dogo i się nie odezwie - Ona podjedzie do ataK, żeby sprawdzić co z psami i porobić zdjęcia.

Czekam w napięciu...

Swoją drogą - trzeba się sprężyć w poszukiwaniach domów...