Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z bazarku będzie ponad 130zł, na worek dobrej karmy wystarczy ( i to nie jeden)
Agucho poślij mi proszę na PW nr konta (przeleje pieniądze, jak oczywiście już uzbieram pieniądze z bazarku)

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karina R napisał(a):
Kołtunik pyta co u Milusi ???

Milusia się odstresowała :loveu:
Kocha wszystkich.

Nauczyła się gdzie dostaje swoją miskę i grzecznie czeka, bez przepychanek.
Nie jest wybredna - aktualnie je suche.
Po zabiegu miała namaczane, żeby nie obciążać jelitek.

Rana po sterylce się goi. W sobotę miała ściągane szwy.
Cwaniaczek, poradziła sobie z kubraczkiem i wygryzła jeden szew...ale już wszystko OK.

Ogrodzeń nie pokonuje.

Niebawem będzie szczepiona na wirusówki.

Miałam pierwsze zapytanie o nią... zobaczy się.

Ps. Gosia ma "trzepnięty" twardy dysk i jest odcięta od świata, tak więc nie wiadomo kiedy będą zdjęcia.

Posted

To super! A Kołtunik nadal wybredny z jedzonkiem! Ma sucha karme na odchudzanie ha, ha i nie bardzo chce ją jeść- strajkuje! Chyba ja ją chrupnę , bo mi się przyda zrzuta ha, ha
Dorze, że Milusia jest zdrowa, bo Kołtunik juz trzeci raz ma zapalenie ucha. Te oczka zaropiałe co miał ze schronu, to od chorych uszu...
Jutro znów zastrzyk...znów nie bedzie "dzielnym pacjentem" Ale to wszystkie chłopy się boja zastrzyków ha, ha

Posted

Karina R napisał(a):
To super! A Kołtunik nadal wybredny z jedzonkiem! Ma sucha karme na odchudzanie ha, ha i nie bardzo chce ją jeść- strajkuje! Chyba ja ją chrupnę , bo mi się przyda zrzuta ha, ha
Dorze, że Milusia jest zdrowa, bo Kołtunik juz trzeci raz ma zapalenie ucha. Te oczka zaropiałe co miał ze schronu, to od chorych uszu...
Jutro znów zastrzyk...znów nie bedzie "dzielnym pacjentem" Ale to wszystkie chłopy się boja zastrzyków ha, ha

O jejciu... tak jak myślałam z tymi oczkami, że to zapewne od uszek :(
Trzymaj się Kołtunku dzielnie! Nie rób wstydu :lol: :lol: :lol:

Posted

Kołtuś ma uszka wyczyszczone, zakropione, sprawdzony wymaz pod mikroskopem ( uf to nic gorszego...) Przy zastrzyku popłakał jak zwykle biedaczysko. Ale w ngrode dostał kurzego cyca i platerek serka !
Kołtunik pozdrawia Milusię!!!

Posted

[quote name='Karina R']Kołtuś ma uszka wyczyszczone, zakropione, sprawdzony wymaz pod mikroskopem ( uf to nic gorszego...) Przy zastrzyku popłakał jak zwykle biedaczysko. Ale w ngrode dostał kurzego cyca i platerek serka !
Kołtunik pozdrawia Milusię!!!
A Milusia bardzo dziękuję Kołtunikowi i jego Mamusi za kolejną wpłatę oraz cioteczce Romence za przekazanie pieniążków po Klarze!

Rozliczenie:

[SIZE=2]październik 2011

[SIZE=3][SIZE=2]21.10 - 30zł - KarinaR

listopad 2011
03.11 - [SIZE=3]37,50zł - Romenka
(po Klarze)[SIZE=3][SIZE=2]
09.11 -[SIZE=3] 20zł
- KarinaR

SUMA: 87,50zł

Posted

[quote name='Karina R']Dziś na spacerku spotkaliśmy z Kołtunikiem pieska w ubarwieniu jak Mileczka! Jak Kołtun się cieszył!!! Pewnie sobie przypomniał spacerki z kolezanką...to jest gdzieś drugi taki pies????? ;)

Posted

Karina R napisał(a):
Dziś na spacerku spotkaliśmy z Kołtunikiem pieska w ubarwieniu jak Mileczka! Jak Kołtun się cieszył!!! Pewnie sobie przypomniał spacerki z kolezanką...

Nikaragua napisał(a):
to jest gdzieś drugi taki pies????? ;)

I ja o to samo pytam?

Milunia jest niepowtarzalna, jedyna w swoi rodzaju - aż nie wierzę! :)

Posted

Aaaaaaaa Milka jest jedna, jedyna( chociaż ja już widziałam dwa klony Kołtusia !!!)
Ubarwienie i wielkośc była podobna - bo to był szczeniak nie wiem jakiej rasy, a juz wielkości Milki !

Posted

Właśnie wpadło do Skarpetki Milki - 205,10zł z Bazarku :)

[quote name='Nikaragua']bazarku jeszcze nie rozliczyłam, bo czekam na 3 wpłaty....
ale Agucho poślij mi za pamięci nr konta na PW, co bym pieniędzy nie zdefraudowała

Właśnie o Tobie myślałam!
Skleroza nie boli....

Już wysyłam :loveu:

Posted

Nadal żadnych wieści? :roll:

Wciąż czekam na fakturę za sterylkę...którą miałam dostać pocztą tradycyjną.

Kurcze, nie tak miało być.
Ja rozumiem, że ktoś może mieć problemy z komputerem ale przynajmniej MMSa ze zdjęciem można podesłać.
Zaczynam się martwić mimo wszystko...