Karina R Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Noo nie! A ja chciałam Kołtunika zeswatać z Milusią! Piękne by mieli dzieciątka - trójkolorowe, łaciate i kudłate ha, ha Kołtunik pozdrawia koleżankę!!! Quote
Agucha Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Karina R']Noo nie! A ja chciałam Kołtunika zeswatać z Milusią! Piękne by mieli dzieciątka - trójkolorowe, łaciate i kudłate ha, ha Kołtunik pozdrawia koleżankę!!! Karinko, zawsze pozostaje miłość platoniczna ;) Bardziej szlachetna :lol: żabka :loveu: Quote
Agucha Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Nikaragua napisał(a):odnowiłam allegro Dziękuję bardzo :Rose: Niestety ani pół telefonu o Milusię nie było :( Quote
magda_z Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Koleżanka (Kasia), która wyprowadzała ze mną Milkę na spacerki dostała maila od pani zainteresowanej Milunią! Prosiła o kontakt do osoby, u której znajduje się Milka :) Quote
Agucha Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='magda_z']Koleżanka (Kasia), która wyprowadzała ze mną Milkę na spacerki dostała maila od pani zainteresowanej Milunią! Prosiła o kontakt do osoby, u której znajduje się Milka :) Kontakt proszę podawać na mnie. Jest na pierwszej stronie. Quote
NikaEla Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Agucha napisał(a):Dziękuję bardzo :Rose: Niestety ani pół telefonu o Milusię nie było :( a taki tytuł fajny dałam, i śliczne zdjęcia i same superlatywy piszę o Milce.... i wejść było koło setki Quote
magda_z Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Agucha']Kontakt proszę podawać na mnie. Jest na pierwszej stronie. Okej :) Dzięki, przekażę Kasi :) Quote
Agucha Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 W poście 2# zainstalowałam rozliczenie Milkowe :) Pierwszą odnotowaną wpłatą jest wpłata - 30zł - od cioteńki KarinyR :Rose: :loveu: BARDZO DZIĘKUJĘ! [quote name='magda_z']Okej :) Dzięki, przekażę Kasi :) Dzięki. Gwoli przypomnienia ;) tel. 500-596-485 mail - agnieszkaok@tlen.pl A skąd ludzie mają maila do Kasi i to w dodatku piszą w sprawie Milki? Nic mi nie wiadomo o ogłoszeniach od niej? Quote
magda_z Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Agucha']A skąd ludzie mają maila do Kasi i to w dodatku piszą w sprawie Milki? Nic mi nie wiadomo o ogłoszeniach od niej? Kasia jej robiła ogłoszenia dawno temu, jak Milka jeszcze w schronisku była :) Quote
Agucha Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='magda_z']Kasia jej robiła ogłoszenia dawno temu, jak Milka jeszcze w schronisku była :) aha. Szkoda, że nikt o tym nie napisał :mad: Ja też jej robiłam i daga, dobrze, że nikt nie dopatrzył się dubli ;) Quote
Agucha Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Zapraszam serdecznie na 2 bazarki na Milusię! Kończy się za godzinę! http://www.dogomania.pl/threads/216444-OSTATNIE-MINUTY-dzieci%C4%99co-m%C5%82odzie%C5%BCowe-dla-Ingi-i-Milki Ten trwa do 6.XI http://www.dogomania.pl/threads/216468-***R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACIOWY-gad%C5%BCetyPURINA-filmy-bi%C5%BCu-kucyki-Pony-torebki-dla-MILKI-**-do-6XI Quote
Klauzunka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Koleżanka (Kasia), która wyprowadzała ze mną Milkę na spacerki dostała maila od pani zainteresowanej Milunią! Prosiła o kontakt do osoby, u której znajduje się Milka :smile: Miluniu trzymam kciuki !!!!!!!!! Quote
Agucha Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Klauzunka napisał(a):Miluniu trzymam kciuki !!!!!!!!! Wciąż czekam na telefon :) Quote
NikaEla Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 tak sobie myślę.... jak bazar się skończy i zbiorę pieniądze (ze stówka będzie ) to komu je przesłać dla Milki????? a może kupić jej karmę (jaką?) i wysłać??? Agucho? ataK? jak wolicie? Quote
Agucha Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Nikaragua napisał(a):tak sobie myślę.... jak bazar się skończy i zbiorę pieniądze (ze stówka będzie ) to komu je przesłać dla Milki????? a może kupić jej karmę (jaką?) i wysłać??? Agucho? ataK? jak wolicie? Oczywiście, że do mnie ;) Ja jestem skarbnikiem i prawnym opiekunem Milki :) Jeżeli chodzi o karmę - to jak się dowiem konkretnie co je Milka aktualnie - zamówię w sklepie internetowym na adres ataK. Czekam wciąż na fakturę za sterylkę, zdjęcia i całą resztę... Quote
Klauzunka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 a czy ta Pani zainteresowana Milusią dzwoniła? Quote
Agucha Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Klauzunka napisał(a):a czy ta Pani zainteresowana Milusią dzwoniła? Niestety nikt nie dzwonił... czarna dziura ostatnio :( Ani za Marusią ani za Milką ani za Sabą ... Quote
NikaEla Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 skończyło się allegro dla Milki, odnawiać? były w ogóle jakieś telefony? Quote
Agucha Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Nikaragua napisał(a):skończyło się allegro dla Milki, odnawiać? były w ogóle jakieś telefony? ani pół :( ----------------------------------------------- Milusia kocha kotecki :loveu: [video=youtube;JeZy-8kw490]http://www.youtube.com/watch?v=JeZy-8kw490[/video] Quote
zerduszko Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dużo masz jeszcze tych zaskórników? ;) Super pies! Quote
Agucha Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 zerduszko napisał(a):Dużo masz jeszcze tych zaskórników? ;) Super pies! mam, mam! Przynajmniej te zaskórniki możemy pooglądać ;) Quote
Recommended Posts