Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karina R napisał(a):
Milusia widać szczęsliwa na zdjęciach !!!

Tak! To były pierwsze godziny poza murami schroniska ;)

... jednak ja to bym ją chętnie zobaczyła po tygodniu od opuszczenia klatki...

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzadko zaglądam, bo komputer mam uszkodzony i działa, kiedy chce :( Milunia w porządku, jak będę miała sprawny komputer to wrzucę jakieś zdjęcia :) Wczoraj tę samą dziewczynkę, na którą ostatnio nawarczała, lizała po rękach :) Mała jest u mnie co tydzień, zobaczymy, jak na nią Milunia zareaguje w następny piątek... Milka miała trochę wrażeń, we wtorek doszedł do nas nowy psiak, dziś wyadoptowaliśmy Nusię, więc się nieco pozmieniało ;) Dzięki za bazarki :) Nikaragua, mało masz swoich potrzebujących? ;)

Posted

[quote name='Nikaragua']i drugi bazar tez już gotowy :)
różnościowy...http://www.dogomania.pl/threads/216468
teraz czekam na kupujących, reklamujących i podnoszących :)

[quote name='Klauzunka']Kochani podrzucamy !!!!!!! Kupujemy !!!!!!!
Nikaragua zmajstrowała dla Mlekovity takie bazarrrooooo:

Bardzo się cieszę, że Milka natrafiła na samych dobrych ludzi!!! DZIĘKUJĘ! :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='ataK']Rzadko zaglądam, bo komputer mam uszkodzony i działa, kiedy chce :( Milunia w porządku, jak będę miała sprawny komputer to wrzucę jakieś zdjęcia :) Wczoraj tę samą dziewczynkę, na którą ostatnio nawarczała, lizała po rękach :) Mała jest u mnie co tydzień, zobaczymy, jak na nią Milunia zareaguje w następny piątek... Milka miała trochę wrażeń, we wtorek doszedł do nas nowy psiak, dziś wyadoptowaliśmy Nusię, więc się nieco pozmieniało ;) Dzięki za bazarki :) Nikaragua, mało masz swoich potrzebujących? ;)
A jak się zachowuje na co dzień, jak z zachowywaniem czystości, apetytem, socjalizacją z innymi psami? :)

[quote name='Nikaragua']mała nie mało, ale Milka jest w moim typie :)
:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='zerduszko']Kiedy sterylka?
Pieniądze generalnie są :)
Myślę, że nie ma na co czekać :)

[quote name='Klauzunka']a za parówki to do kogo?
Ciotka, poczekaj aż zacznę rozliczać bazarek ;)
Dojdę Kochana i do Ciebie :loveu:

PIEGUSEK :)

Ogoniasty :)

:eviltong:

"Bo ja się potrafię podlizac... :) "

Posted

[quote name='zerduszko']Masz fotasy z suchym psem? ;)
Biorąc pod uwagę to, że przez 3 dni jej pobytu u mnie - non stop lało i była kąpana - niewiele :lol: ;)

[quote name='Nikaragua']cudny pychol :loveu:
:loveu:

[quote name='Klauzunka']Bidulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie było widać, żeby sobie coś z tego deszczu robiła. Wręcz przeciwnie - ja bym już chętnie w domu posiedziała, a jej się włączało zwiedzanie...

Posted

Agucha napisał(a):
Biorąc pod uwagę to, że przez 3 dni jej pobytu u mnie - non stop lało i była kąpana - niewiele :lol: ;)
Nie było widać, żeby sobie coś z tego deszczu robiła. Wręcz przeciwnie - ja bym już chętnie w domu posiedziała, a jej się włączało zwiedzanie...

to zupełnie odwrotnie niż moja :)
ona jak leje to z bramy nie chce wyjść ;)

Posted

ona jak leje to z bramy nie chce wyjść ;-)
a u mnie każda kałuża, błotko to potencjalne źródło kąpieli. Komenda leżeć wykonywana wówczas perfekcyjnie plus taptanko i przewracanie się z boczku na boczek:angryy:

Fredd Aster byłby zachwycony:evil_lol: