Agucha Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 ataK, gdzie robisz sterylki i jaki jest u Was koszt ciachania małej suczki? Quote
Agucha Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Milka życzy wszystkim dobrej nocy :) Quote
Agucha Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Milka od 2 h jest poza murami schroniska!!! :-))))))) Jest prze fajnym psem. Kocha dzieci, inne psy, na koty nie zwraca uwagi...na razie ;) Autem jeździ rewelacyjnie. Non stop się cieszy :D I w mieszkaniu wygląda 100x piękniej jak w schronisku. BRAĆ I KOCHAĆ! ♥ JA JESTEM CIĘŻKO ZAKOCHANA OD JAKIEGOŚ CZASU... ALE ODKĄD JEST U MNIE - POPŁYNĘŁAM... ;) ----------------------------------------------------------------- Właśnie moją kotę zaczepia do zabawy... zaraz bryknę haha! :lol: Quote
Agucha Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='zerduszko']No to może niech zostanie? ;)[/QUOTE] Och, co ja bym dała... Jest prze-boska. Zaczepia nosem po głaski, przytula się i gapi tymi śmisznymi oczętami... Ktoś będzie miał pociechę :) :loveu: Quote
zerduszko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ktoś musiał być głupi, że się jej pozbył. Quote
Agucha Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='zerduszko']Ktoś musiał być głupi, że się jej pozbył.[/QUOTE] Stawiam na to, że trafiła do schronu jako podlotek... albo sie w nim urodziła... Kiedyś była sunia podobna do niej z umaszczenia, tylko, że rudo biała. Nawet nie zapytałam jak trafiła, ale spróbuję się dowiedzieć następnym razem. Quote
zerduszko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Pies który nie miał wcześnie styczności z samochodem, blokiem itd. miałby z tym problem. Wydaje mi się, że musiała mieć jakiegoś człowieka.... Quote
Agucha Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='zerduszko']Pies który nie miał wcześnie styczności z samochodem, blokiem itd. miałby z tym problem. Wydaje mi się, że musiała mieć jakiegoś człowieka....[/QUOTE] Wszystko możliwe. Drzwi od klatki się bała w pierwszej chwili. Winda straszna jedynie podczas otwierania się. Na kanapę też wskakuje. Po schodach kica aż miło :) Śpi jak żaba :loveu: Ogólnie jest troszkę wstydliwa w stosunku do mężczyzn...ale nie jest to strach ;) Za wszelką cenę chce dać buziaczka :loveu: Możliwe, że miała kiedyś dom i ... podwójnie tego nie rozumiem, że już go nie ma... Quote
zerduszko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Takich rzeczy chyba nie sposób zrozumieć :( Masa cudownych psów ląduje w schronach. Nikomu już są niepotrzebne :( Quote
ataK Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Agucha']ataK, gdzie robisz sterylki i jaki jest u Was koszt ciachania małej suczki? Sterylki robię u Szami, dwa tygodnie temu za aborcyjną zapłaciłam 150zł. Quote
Karina R Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='zerduszko']Pies który nie miał wcześnie styczności z samochodem, blokiem itd. miałby z tym problem. Wydaje mi się, że musiała mieć jakiegoś człowieka....[/QUOTE] To tak jak moje przekochane Kołcisko - widac, że to " blokowy " pies! A gdzie Milusia zbiera kaskę? Bo nie widzę skarbonki! Quote
Agucha Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Karina R']To tak jak moje przekochane Kołcisko - widac, że to " blokowy " pies! A gdzie Milusia zbiera kaskę? Bo nie widzę skarbonki! Karinko, po deklaracji - wysyłam nr konta :) Rudi i Milusia to moje 2 miłości schroniskowe :loveu: Ps. Ona jest cudowna... żeby któraś z moich dziewczyn miała taki charakter... Quote
zerduszko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Agucha']Ps. Ona jest cudowna... żeby któraś z moich dziewczyn miała taki charakter...[/QUOTE] Jak Cię kopnę, Toffi ma cudowny! charakter, a Zuzia całkiem inny ale też. Dwie przeciwności, ale każda jest świetna, trafiły Ci się :) Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 milka chyba się nie spodobała.... nie proszą o informację o niej, a poprosili już o dodatkowe info z tej grupy. szkoda, jest jedna z moich faworytek z tą główką pochlapaną mlekiem. Quote
Agucha Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='zerduszko']Jak Cię kopnę, Toffi ma cudowny! charakter, a Zuzia całkiem inny ale też. Dwie przeciwności, ale każda jest świetna, trafiły Ci się :)[/QUOTE] ... a widzisz - Zuzia ma babinkowy charakter, swój świat i generalnie cały czas śpi. Toffi jest wredną małpą... pomimo pozorów jakie stwarza na przypadkowych spacerach ;) Przeciwieństwo tego co sobie wyobrażałam i wymarzyłam... Ale nie można mieć wszystkiego - jak to mówią... [quote name='sleepingbyday']milka chyba się nie spodobała.... nie proszą o informację o niej, a poprosili już o dodatkowe info z tej grupy. szkoda, jest jedna z moich faworytek z tą główką pochlapaną mlekiem.[/QUOTE] Niech żałują, bo Milusię mogę z pełną świadomością polecić. Jeszcze się ktoś na niej pozna ;) Quote
zerduszko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Agucha']... a widzisz - Zuzia ma babinkowy charakter, swój świat i generalnie cały czas śpi. Toffi jest wredną małpą... pomimo pozorów jakie stwarza na przypadkowych spacerach ;) Przeciwieństwo tego co sobie wyobrażałam i wymarzyłam...[/QUOTE] Nie możesz mieć pewności, że taka Milka się nie scholerzy, po rozpuszczeniu ;) Dla mnie Toffi to ideał, hahah ;) Quote
Agucha Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='zerduszko']Nie możesz mieć pewności, że taka Milka się nie scholerzy, po rozpuszczeniu ;) Dla mnie Toffi to ideał, hahah ;)[/QUOTE] Nie wykazuje skłonności :) Quote
ataK Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Agucha']Nie wykazuje skłonności :)[/QUOTE] Milka do rozpieszczenia, czy Toffi do ideału? ;) Quote
Agucha Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='ataK']Milka do rozpieszczenia, czy Toffi do ideału? ;)[/QUOTE] Można by wypośrodkować :lol: Quote
Karina R Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 To Kołcisko moje ma charakter Zuzi - też ciągle śpi ! Ale na spacerkach to już prawdziwy wicher !!! Quote
Agucha Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Karina R']To Kołcisko moje ma charakter Zuzi - też ciągle śpi ! Ale na spacerkach to już prawdziwy wicher !!![/QUOTE] Rozbujał się chłopaczyna! :lol: Początki spacerów w schronie były nie ciekawe :) Quote
Karina R Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ha, ha ja mu mówię szybko, szybko, a mój mąż biegusiem i na te hasła Kołtun frunie, że hej ! No i jeszcze np tak, że ja idę kilkanaście metrów dalej i potem go wołam, a wtedy Kołtun pruje jak strzała ciągnąc mojego obrączkowego leniwca! Kołtun się cieszy, a mąż sapie ha, ha Co do Milki to daję parę groszy, więc o numer proszę . Chyba , że to na ciebie Aga , to mam juz dane. A jak tam Milka? Pojechała już , czy jej nie oddasz...? Quote
Agucha Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Karina R']Ha, ha ja mu mówię szybko, szybko, a mój mąż biegusiem i na te hasła Kołtun frunie, że hej ! No i jeszcze np tak, że ja idę kilkanaście metrów dalej i potem go wołam, a wtedy Kołtun pruje jak strzała ciągnąc mojego obrączkowego leniwca! Kołtun się cieszy, a mąż sapie ha, ha Co do Milki to daję parę groszy, więc o numer proszę . Chyba , że to na ciebie Aga , to mam juz dane. A jak tam Milka? Pojechała już , czy jej nie oddasz...? Tak Karinko, nr konta ten co z "Zielonego Bazarku" :) Milka jedzie o 15... ciężko będzie się rozstać, bo to serduszko na 4 łapach z wiecznie merdającym ogonem... ale powiedziało się A... Czytaliście apel o naborze pomocników mikruskowych? Quote
Recommended Posts