Agucha Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Karina R napisał(a): Jak by była potrzebna pomoc w fantach na bazarek to Agucha pisz - podrzucę ci( osobiście z Kołtunem ha, ha ) ps. a co do kierownika to nie macie wrażenia, że on jest podobny do facia z W11 ?! ha, ha Ooooo, no to teraz na pewno będę mieć zapotrzebowanie :diabloti::diabloti::diabloti: Ps. Tak jakby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ataK Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Agucha, wiesz już, kiedy ta koleżanka będzie jechać? Czy w ten weekend, czy następny? No i napisz, proszę, nazwę tej miejscowości, żebym mogła jakiś transport znaleźć... Quote
Agucha Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 ataK napisał(a):Agucha, wiesz już, kiedy ta koleżanka będzie jechać? Czy w ten weekend, czy następny? No i napisz, proszę, nazwę tej miejscowości, żebym mogła jakiś transport znaleźć... Wiem, w następny weekend na 100% ;) Zapytam, ale myślę że najrozsądniej będzie jak podam Ci jej nr telefonu. Bo ja nie znam tamtych rejonów. Dogadacie się. Quote
ataK Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Agucha napisał(a):Wiem, w następny weekend na 100% ;) Zapytam, ale myślę że najrozsądniej będzie jak podam Ci jej nr telefonu. Bo ja nie znam tamtych rejonów. Dogadacie się. Ok, dobrze :) Quote
Agucha Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Tu robi się bazar na sterylkę i utrzymanie Milusi w DT :) http://www.dogomania.pl/threads/215502-Robi-si%C4%99-na-sterylk%C4%99-i-utrzymanie-MILKI?p=17736823#post17736823 Quote
sleepingbyday Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 czy sunia ma dt, czy ds? bo rozumeim, że dt? czy do kotów ją sprawdzono? szukam małego pieska dla sprawdoznego domu, ale tam jest adoptowany kot po przejsciach. proszę o pw, jakby co. Quote
Agucha Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='sleepingbyday']czy sunia ma dt, czy ds? bo rozumeim, że dt? czy do kotów ją sprawdzono? szukam małego pieska dla sprawdoznego domu, ale tam jest adoptowany kot po przejsciach. proszę o pw, jakby co.[/QUOTE] Jedzie do DT. Na koty nie była raczej sprawdzana. Nie wiem czy w warunkach schroniskowych da to wymierny wynik. Chyba, że już w DT. A skąd ten chętny domek? Quote
sleepingbyday Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 pod warszawą. w kociej adopcji się sprawdzili. tutaj zbieram kandydatów: http://www.dogomania.pl/threads/215495-m%C5%82ody-piesek-wielko%C5%9Bci-JRT-wygl%C4%85d-p%C5%82e%C4%87-oboj%C4%99tna-do-domu-pod-waw%C4%85 Quote
Agucha Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Zapraszam na bazar na którym zbieram na sterylizację i inne koszta wyciągnięcia Milusi do DT! http://www.dogomania.pl/threads/215502-TANIE-CIUCHOWISKO-na-sterylk%C4%99-i-utrzymanie-MILKI-03.10-21.10-22-00?p=17739155#post17739155 Quote
ataK Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nie mam w tej chwili możliwości sprawdzenia psiaków na koty :( Kotka sąsiadów zjadła trutkę, a była jedyną, która przychodziła na nasze podwórko jak do siebie :( Na spacerach poza podwórko wszystkie się na koty zawsze prują, ale na inne psy też... Quote
Agucha Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='ataK']Nie mam w tej chwili możliwości sprawdzenia psiaków na koty :( Kotka sąsiadów zjadła trutkę, a była jedyną, która przychodziła na nasze podwórko jak do siebie :( Na spacerach poza podwórko wszystkie się na koty zawsze prują, ale na inne psy też... Gosia, moja znajoma musiałaby nadkładać 70km, żeby Milkę dowieźć do Ciebie pod dom. :shake::shake::shake: Na prawdę nie masz możliwości odebrać ją gdzieś bliżej w okolicy godz. 20-21 w niedzielę? Quote
ataK Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ale ja o kotach pisałam... A co do odbioru Suni - rozmawiałam dziś z dziewczyną, która będzie wiozła Milkę i powiedziała, że nie byłoby sensu szukać kogoś z samochodem (bo ja nie mam), żeby jechać raptem 10km i przerzucać psiaka z samochodu do samochodu i od razu rozmowę rozpoczęła, czy nie będzie za późno, jeśli przywiezie ją około 22-ej... Quote
Agucha Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='ataK']Ale ja o kotach pisałam... A co do odbioru Suni - rozmawiałam dziś z dziewczyną, która będzie wiozła Milkę i powiedziała, że nie byłoby sensu szukać kogoś z samochodem (bo ja nie mam), żeby jechać raptem 10km i przerzucać psiaka z samochodu do samochodu i od razu rozmowę rozpoczęła, czy nie będzie za późno, jeśli przywiezie ją około 22-ej...[/QUOTE] Tak, tylko że później jak spojżała na mapę to okazało się, że Ty mieszkasz z drugiej strony Nowego Sącza i w jedną stronę będzie musiała zbaczać 35 km ;) No chyba, że ja dostałam złe informacje i coś jej się pomyliło... Tak czy siak - jeżeli to faktycznie będzie 70km - trzeba będzie dopłacić za paliwo. Wystawiłam bazarek na sterylkę i inne potrzeby Milki. Zaglądajcie tam proszę :) Quote
ataK Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Byłam na bazarku :) A Nowy Sącz ma wzdłuż wszystkiego jakieś 10km ;) Na paliwo może się coś uzbiera, u mnie na mapie pokazuje, że w obie strony będzie około 50km... Quote
sleepingbyday Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 wysłałam milkę tym ludziom. jakby co, będę w kontakcie. Quote
Agucha Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='sleepingbyday']wysłałam milkę tym ludziom. jakby co, będę w kontakcie.[/QUOTE] Milka w niedzielę jedzie do DT, w piątek zabieram ją ze schroniska. jakby co - pisz :) Quote
zerduszko Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Agucha']Milka w niedzielę jedzie do DT, w piątek zabieram ją ze schroniska. jakby co - pisz :)[/QUOTE] To chyba uda się ją przetestować na kota? Quote
Agucha Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='zerduszko']To chyba uda się ją przetestować na kota?[/QUOTE] Teoretycznie tak :lol: Praktycznie - nie wiem, bo moja Kava jest strasznie humorzasta i nie toleruje gości w swoim domu :lol: ;) Najczęściej zawija się ogonem i znika. Quote
zerduszko Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Mogę użyczyć moją Jadzię, ona nie omieszka się przywitać z nowym kimś ;) Quote
sleepingbyday Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 państwo dostali dziś spory pakiet kandydatów, zobaczymy, czy cos juz zadecydują, dam znać, co i jak, jak tylko dostanę jakiś odzew. Quote
Agucha Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='sleepingbyday']państwo dostali dziś spory pakiet kandydatów, zobaczymy, czy cos juz zadecydują, dam znać, co i jak, jak tylko dostanę jakiś odzew. Quote
Agucha Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Jutro wielki dzień - Milunia opuszcza schronisko! :) Zajrzyjcie proszę na bazarek - do sterylki sporo brakuje :( http://www.dogomania.pl/threads/215502-TANIE-CIUCHOWISKO-na-sterylk%C4%99-i-utrzymanie-MILKI-03.10-21.10-22-00 Quote
zerduszko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 W tym miesiącu nie nie dam rady ani 5 zł dołożyć :( Quote
Agucha Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Jakoś to będzie. Na pewno uzbieramy... uzbieram (?)... bo to wielka szansa dla Milki na nowy dom. Musi się udać... nie raz się już udało! Quote
zerduszko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No jasne, że trzeba uzbierać... tylko mi się już pomysły skończyły na żebranie :lol: Quote
Recommended Posts