Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nic nie powiem...tylko.....:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :smilecol: :smilecol: :happy1: :happy1: :jumpie: :jumpie: :cool2: :cool2: :thumbs: :thumbs: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :cunao: :cunao:

mamy powazne swieto,ale dla Paris to najpiekniejszy dzien w jej malutkim zyciu i bardzo prosze otworzyc wina,FRANCUSKIE!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o la :happy1:o lala :happy1:o lalalalalalala......:happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1:
la maison:bigcool: la maison:bigcool: la maison ...:bigcool:
nie bedzie juz chercher la maison???? dla Paris?
w takim razie un ballon ou deux ..vous permettez...
nawet dwa kieliszki z tej wyjatkowej okazji...pozwole sobie wychylic z okazji tej " dobrej godziny"

super!!!!!
czekamy na wiecej szczegolow...
powinna nosic przydomek Paris szczesciara..no ale jak sie nosi takie imie...i nie odiekalon tylko zabojczy parfum wokol poniuchac mozna
to i szczescie przychodzi szybciej....do takiej pieknisi

zwraca na siebie uwage..tego nie da sie ukryc, to czuc...
lecz jak widac sprawdza sie stara maksyma : na wkus i cwiet tawariszczej niet

Posted

A moje komóry zdechły w szufladach... :oops:

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

:laola: :laola:

:drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:
Tak coś kruca czułam, tak mi to dziewczę w serducho zapadło!!!!!
Cudownie, cudownie, cudownie!!!!!!! :multi:
Jak Paris się zachowywała???

Wysłałaś do TZ-ta, hihihi... Ale jego też "zdechła"

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Ale, gdzie ona jest? U KOGO?:diabloti:

Posted

Juz pisze!
Akucha,masz dobre przeczucia,to ta szczuplusienka dziewczyna z biura,Ewa.

Rozmawialysmy na temat domow tymczasowych,na temat tego,co moze Paris zaoferowac schron.Ewa zajmowala sie Paryska prawie codziennie,mala spala przy jej krzesle,Ewa podawala jej leki,wyprowadzala na siusiu.
i.... w niedziele zaczela Rodzicom mowic o pieknym rottweilerze ze schroniska.Coz,ze troche agresywny,ale za to piekny i taki biedny!Ach,te dodatkowe 60 kilo w domu! Ale za to jaki obronca! Nikt juz do domu nie wejdzie,nawet jego mieszkancy!

W kazdym razie,gdy juz powiedziala o biednej, maluskiej i starenkiej suni,Rodzina czym predzej krzyknela :bierzemy ja na dom tymczasowy!

Rozmawiam dzis z Ewa,obie wiemy,ze taki to tam tymczas :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Kasia25 a skad wiedzialas??????

Posted

Wycałowac kochaną Ewę od nas!!!!! :multi: :multi: :multi:
Szepnij jej do ucha, że my wiemy, że to taki tam tymczas :evil_lol: A fotki z nowego domu bedą????

Jak Paris do Ewy się odniosła????

Posted

Myślałam, że Brązowa nic nie powie więcej, dopóki domek się nie odezwie.
Morał z tego - wiem ile zjem.:oops:

Bardzo się cięszę, że sunia w domku i to takim. :multi:

Posted

Paryska miala z nia najblizszy kontakt,wiec to najlepsza zmiana miejsca jaka moglismy sobie wymarzyc! :loveu:

napisalam do Ewy smsa,ze gdyby jakas pomoc byla potrzebna to moze na nas liczyc i dostalam odpowiedz,ze sunia to prawdziwa paryzanka,bo juz ma na koncie zlamane serce;jej pies Domel chcial sie zprzyjaznic,a Paris pokazala mu,gdzie jest jego miejsce :loveu: :cool3: :lol: :loveu:

Jutro ida do weta i na badania,trzymajmy kciuki.

Posted

juz tlumacze...

je m'appelle = nazywam sie
elle a = ona ma
la maison = dom
un ballon = potocznie kieliszek
a votre sante = na /pani,pana/ zdrowie
oh la la la - tego chyba nie musze..wroslo w jezyk polski
i
bonne journee - dobrego dnia...zycze

/transkrypcji fonetycznej oszczedze/

czy te rosyjskie wtracenia rowniez przetlumaczyc, czy to juz znamy i rozumiemy..od wiekow