brazowa1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Nic nie powiem...tylko.....:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :smilecol: :smilecol: :happy1: :happy1: :jumpie: :jumpie: :cool2: :cool2: :thumbs: :thumbs: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :cunao: :cunao: mamy powazne swieto,ale dla Paris to najpiekniejszy dzien w jej malutkim zyciu i bardzo prosze otworzyc wina,FRANCUSKIE!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pixie Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 o la :happy1:o lala :happy1:o lalalalalalala......:happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1: la maison:bigcool: la maison:bigcool: la maison ...:bigcool: nie bedzie juz chercher la maison???? dla Paris? w takim razie un ballon ou deux ..vous permettez... nawet dwa kieliszki z tej wyjatkowej okazji...pozwole sobie wychylic z okazji tej " dobrej godziny" super!!!!! czekamy na wiecej szczegolow... powinna nosic przydomek Paris szczesciara..no ale jak sie nosi takie imie...i nie odiekalon tylko zabojczy parfum wokol poniuchac mozna to i szczescie przychodzi szybciej....do takiej pieknisi zwraca na siebie uwage..tego nie da sie ukryc, to czuc... lecz jak widac sprawdza sie stara maksyma : na wkus i cwiet tawariszczej niet Quote
akucha Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ja nie mam wina francuskiego :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Mam marny likier wiśniowy... [SIZE="4"] BRĄZOWA TY DIABLICO PISZ MI TU!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Pixie! A votre sante! Akucha,ja wyslalam na ktoras z Twoich komorek wiadomosc :loveu: Ciekawam,na ktora ? hihihihi malenka juz spi w domku....najlepszym z mozliwych. Quote
akucha Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 A moje komóry zdechły w szufladach... :oops: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :laola: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Tak coś kruca czułam, tak mi to dziewczę w serducho zapadło!!!!! Cudownie, cudownie, cudownie!!!!!!! :multi: Jak Paris się zachowywała??? Wysłałaś do TZ-ta, hihihi... Ale jego też "zdechła" Quote
brazowa1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 ej,to niby skad wiesz,ze to TO dziewcze? :cool3: Quote
Kasia25 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ale, gdzie ona jest? U KOGO?:diabloti: Quote
brazowa1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Dobre duszki czuwaja nad psami sopockimi i niechaj tak dalej bedzie....:loveu: Quote
brazowa1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Juz pisze! Akucha,masz dobre przeczucia,to ta szczuplusienka dziewczyna z biura,Ewa. Rozmawialysmy na temat domow tymczasowych,na temat tego,co moze Paris zaoferowac schron.Ewa zajmowala sie Paryska prawie codziennie,mala spala przy jej krzesle,Ewa podawala jej leki,wyprowadzala na siusiu. i.... w niedziele zaczela Rodzicom mowic o pieknym rottweilerze ze schroniska.Coz,ze troche agresywny,ale za to piekny i taki biedny!Ach,te dodatkowe 60 kilo w domu! Ale za to jaki obronca! Nikt juz do domu nie wejdzie,nawet jego mieszkancy! W kazdym razie,gdy juz powiedziala o biednej, maluskiej i starenkiej suni,Rodzina czym predzej krzyknela :bierzemy ja na dom tymczasowy! Rozmawiam dzis z Ewa,obie wiemy,ze taki to tam tymczas :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kasia25 a skad wiedzialas?????? Quote
akucha Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Wycałowac kochaną Ewę od nas!!!!! :multi: :multi: :multi: Szepnij jej do ucha, że my wiemy, że to taki tam tymczas :evil_lol: A fotki z nowego domu bedą???? Jak Paris do Ewy się odniosła???? Quote
Kasia25 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Myślałam, że Brązowa nic nie powie więcej, dopóki domek się nie odezwie. Morał z tego - wiem ile zjem.:oops: Bardzo się cięszę, że sunia w domku i to takim. :multi: Quote
akucha Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 :evil_lol: Kasiu, Ty to masz apetyt!!!! A nie wygladasz... Quote
brazowa1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Paryska miala z nia najblizszy kontakt,wiec to najlepsza zmiana miejsca jaka moglismy sobie wymarzyc! :loveu: napisalam do Ewy smsa,ze gdyby jakas pomoc byla potrzebna to moze na nas liczyc i dostalam odpowiedz,ze sunia to prawdziwa paryzanka,bo juz ma na koncie zlamane serce;jej pies Domel chcial sie zprzyjaznic,a Paris pokazala mu,gdzie jest jego miejsce :loveu: :cool3: :lol: :loveu: Jutro ida do weta i na badania,trzymajmy kciuki. Quote
akucha Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Może na nas liczyć!!! Trzymamy kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Kasia25 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 I dobrze niech facet wie, gdzie jego miejsce:evil_lol: Kciuki trzymamy mocno!!!! I zdrówka życzymy i szczęścia!!!! Quote
brazowa1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 ufffffffffffffffffffffffffff.to dwunasta psia istota..... Quote
akucha Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 I taka potrzebująca, nieszczęśliwa! Dobrze, że nie musiała w schronisku długo siedzieć :multi: Quote
brazowa1 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Tak,udalo jej sie,jak rzadko! (choc dzieki dogomanii i cioteczkom,coraz czesciej :loveu: ) Ewa zadba o mala jak o prawdziwy skarb. Zegnam dogomanie i ide do pracy.... Quote
kaerjot Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Składam oficjalny wniosek, mogę dołączyć opłatę skarbową, o posługiwanie się językiem polskim. A co Quote
pixie Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 juz tlumacze... je m'appelle = nazywam sie elle a = ona ma la maison = dom un ballon = potocznie kieliszek a votre sante = na /pani,pana/ zdrowie oh la la la - tego chyba nie musze..wroslo w jezyk polski i bonne journee - dobrego dnia...zycze /transkrypcji fonetycznej oszczedze/ czy te rosyjskie wtracenia rowniez przetlumaczyc, czy to juz znamy i rozumiemy..od wiekow Quote
kaerjot Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A nie rosyjskie kumam, ja ze wschodu. Dziękuję bardzo Quote
malagos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 No to ja moge spac spokojnie.Nie dawała mi spokoju ta glusia mała.... Quote
Recommended Posts