Ty$ka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 W Miśku obudził się instynkt łowczy/pogoni? ;) Oj Misiek, Misiek - ty rozbójniku, pewnie stracha przyniosłeś właścicielce. ;) Quote
dagg Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Też go zawsze wołam głośno, żeby wiedział, gdzie wrócić.. A bardziej niż stracha to miałam nerwa :diabloti: Quote
panbazyl Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 super foty! ja czekam na koniec żniw, na jakiś deszcz (żeby zmył pozostałości po żniwiarzach w krzakach) i ruszamy w pola. Jakoś nie chce mi się kąpać co chwilę śmierdzących psów co sie wytarzają w pozostałościach po przemianie materii żniwiarzy. no i gzy są koszmarne na obrzeżach lasów. Quote
dagg Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Gzy są koszmarne, no, chyba, że łaskawie sąsiad postawi krowę na naszej trasie, to się trzymają biednej krowy.. Misiek już od dwóch, trzech tygodni kwalifikuje się do kąpieli, ale jakoś nie mogę się zebrać. A ostatnio był u nas mój tata (kładł nam płytki w łazience) i tak mu się Misiek spodobał, że pod koniec pobytu ciągle żartował, że go zabierze ze sobą ;) wie oszołom, jak zrobić dobre wrażenie :diabloti: Quote
panbazyl Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 a ja na razie się nigdzie nie ruszam, ale niezbyt długo, bo za niecałe 2 tyg jadę na szkolenie do lasu. tak, psy zazwyczaj wiedzą co robić aby się spodobać - ale nie moja Pirania - tej małpy chyba nikt nie lubi. Quote
dorka1403 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-75GDR-w0GlA/UBeG8kRXM7I/AAAAAAAACRg/4LXYohlFBaw/s600/DSC_1657.JPG jak by moja 13 letnia bratanica powiedziala: jakiz on słodziaszny..takie słiiiiiiit....:mdleje: ale serio ma pychol jak z pocztówek albo okładek zeszytów szkolnych :D Quote
bianka19 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 dorka1403 napisał(a): ale serio ma pychol jak z pocztówek albo okładek zeszytów szkolnych :D hihi zgadzam się, cudowny jest. :loveu: Quote
panbazyl Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 też myślę jak i Wy :) on jest niesamowity! Quote
dagg Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Heh, dzięki dziewczyny :) Misiek na zeszycie to by było coś :diabloti: Póki co wygrał zdjęcie roku na forum o pudlach :evil_lol: Dziś na spacer wzięłam aparat bez karty :wallbash: Panbazyl mogłabyś się przekonać na żywo o jego niesamowitości, gdybyś ciągle nie miała jakichś planów weekendowych :P Ostatnio przejeżdżałam przez Gardzienice i wypatrywałam, czy nie spacerujesz gdzieś z psiakami ;) i tylko upewniłam się, że wiem, gdzie się do Was skręca z głownej drogi ;) Quote
dorka1403 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 ja ostatnio wzielam bez baterii :grins: Quote
dagg Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Też ciekawie :) Nakręciłam dwa krótkie filmiki komórką, ale pewnie nigdy ich nie wrzucę :diabloti: Quote
dagg Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [img]https://lh6.googleusercontent.com/-oj1JhymSAkg/UCvFVnj8dYI/AAAAAAAACRs/RPyEcB8bkBA/s600/DSC_1595.JPG[/img] Muszę pochwalić małego, był dziś grzeczny jak nigdy ;) zasłużył na to, by pojawić się we własnej galerii ;) [img]https://lh3.googleusercontent.com/-3YfB22q85nU/UCvFWkc5AAI/AAAAAAAACR0/I7sZk5kSO8g/s600/DSC_1662.JPG[/img] Quote
andegawenka Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Dla mnie to Misiek zawsze wyglada bardzo grzecznie:smile: Quote
bianka19 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 dla mnie tak samo, grzeczny aniołek. :loveu: przynajmniej na zdjęciach. :evil_lol: Quote
dagg Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Najgrzeczniej wyglądał zapewne na poprzedniej stronie, gdy gonił sarniaka :diabloti: Quote
panbazyl Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='daguerrotype']Heh, dzięki dziewczyny :) Misiek na zeszycie to by było coś :diabloti: Póki co wygrał zdjęcie roku na forum o pudlach :evil_lol: Dziś na spacer wzięłam aparat bez karty :wallbash: Panbazyl mogłabyś się przekonać na żywo o jego niesamowitości, gdybyś ciągle nie miała jakichś planów weekendowych :P Ostatnio przejeżdżałam przez Gardzienice i wypatrywałam, czy nie spacerujesz gdzieś z psiakami ;) i tylko upewniłam się, że wiem, gdzie się do Was skręca z głownej drogi ;)[/QUOTE] gratulscje (oczywiście tego wygranego, nie braku karty) Już jestem w domu. Było super. a co do szczegółów dojazdu - na pv podam jak będziesz chciała :) Quote
dagg Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 Zapomniałam o naszym spotkaniu. Dziś kolejny dzień jeździliśmy po marketach budowlanych :) a wczoraj grillowaliśmy sobie, jak gdyby nigdy nic i przypętał się nam mały kociar, nie znacie czasu ani godziny - chciałoby się powiedzieć ;) Quote
panbazyl Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 ja za to mimo niedzieli 4 pralki nastawiłam po tym wyjeździe do lasu.... Jutro odpocznę w biurze :) Quote
bianka19 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 przyszliśmy się przywitać i życzyć dobrej nocki.:) Quote
dagg Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 Oto mały demon, z którym nie wiadomo, co zrobić (kot go na razie ignoruje, a kociczka zamienia się w smoka, chodzi za nim i, gdy tylko mały na nią spojrzy, syczy jak wąż) [img]https://lh4.googleusercontent.com/-S1lsPmDQCSA/UDH3DLS-MoI/AAAAAAAACS8/AfGQuRvV8Rc/s640/DSC_1681%2520kopia.jpg[/img] [img]https://lh3.googleusercontent.com/-cXS5vLIjoLc/UDH3D1JqqfI/AAAAAAAACTA/g2X2xITKqVI/s640/DSC_1682%2520kopia.jpg[/img] Może na zdjęciach nie wydaje się taki mały, ale, moim zdaniem, ma ok. 2 miesięcy [img]https://lh3.googleusercontent.com/-tvgOr5eA4hU/UDH3EDVlpfI/AAAAAAAACTI/JgkmPbRmI04/s640/DSC_1683%2520kopia.jpg[/img] [img]https://lh5.googleusercontent.com/-dDe0RG8puUk/UDH3FHdLgLI/AAAAAAAACTU/QWDt-cKW4WM/s512/DSC_1684%2520kopia.jpg[/img] Quote
andegawenka Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='bianka19']uwielbiam tego kota.:loveu:[/QUOTE] Jest przepiekny:razz: Quote
andegawenka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='panbazyl']wszystkie koty są śliczne :)[/QUOTE] Twój to taki majestatyczny jak Ramzes a to dzieciuch jeszcze:lol: Quote
dagg Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Kociarek zwany Piorunem jest szczerze powiedziawszy przekochany i przytulaśny i co prawda jedna osoba dzwoniła, bo zobaczyła jego ogłoszenie na tablica.pl, ale na szczęście było to, gdy jechaliśmy do Gdyni i kazałam Pani zadzwonić za kilka dni i już nie oddzwoniła, a w międzyczasie doszliśmy do wniosku, że zostaje z nami ;) Zaraz potem wykasowałam ogłoszenie ;) Poza tym strasznie psuje mi humor praca ostatnio i myślę, co by tu zrobić, żeby się jej pozbyć :diabloti: A u nas po staremu. Mały śmierdziuch zaliczył dziś konkretną kąpiel i zamienił się w kulę puchu :evil_lol: Poza tym na spacerze tylko takie (choć wczoraj praktycznie spod samych nóg wyskoczył nam zając, ale nie mam na to dowodów ;) ) Quote
Recommended Posts