Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evel napisał(a):

https://lh5.googleusercontent.com/-ir9sgdtxbas/T4rO-krYoQI/AAAAAAAABuY/mhwJ45vvbFQ/s640/DSC_0537 kopia.jpg Misiek wydaje się być bardzo pozytywnie nastawionym do życia obywatelem ;)

Zdecydowanie jest cudny, tylko czasem zbyt samodzielny :angryy:

panbazyl napisał(a):
to dawaj go na wieś :) porobie jej całe 4 giga fotek :) Tylko niech padać przestanie

I ja jej porobię, gdy się razem zgadamy :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Myślę, że przed weekendem nie będę się za niego zabierać :) Muszę Wam go kiedyś wybłoconego pokazać, iście żałosny widok :)

Posted

daguerrotype napisał(a):
Myślę, że przed weekendem nie będę się za niego zabierać :) Muszę Wam go kiedyś wybłoconego pokazać, iście żałosny widok :)

I słusznie, lepiej mieć brudnego psa niż czystego ale chorego:smile:

Posted

W takim razie dziś błotno-podwoziowe kundliszcze ;) po powrocie skróciliśmy sobie kłaki na dupce, coś koło pyska chcę jeszcze porobić i na łapach, ale nie chciałam go kłaść na rosie, a ścinam go zawsze na dworze :)

Posted

Mój kocur też ma takie słodkie kudłate łapeczki :loveu:

Strzyżesz Miśka nożyczkami czy masz specjalną maszynkę? Z takim futrem to musi być masa zabawy...

Posted

Tnę go zwykłymi nożyczkami ;) zabawy trochę jest, zwłaszcza, gdy nie chce współpracować ;) muszę przyznać, że trochę kłaków dziś poszło, ale 90% z grzbietu - więcej nie chciał mi dać, może jeszcze stopniowo coś w najbliższych dniach podziałam :)

Posted

Heh, na wełnę to by mi się jednak pudel przydał ;)
Ale dobrze trafiłaś, bo bardzo lubię robić na drutach :) druty, szydełko, koty... idealnie pasuję do obrazu samotnej, straszej pani ;)

Posted

panbazyl napisał(a):
ja w plastyku pasjami na drutach czy szydełku robiłam, a teraz jakos nie mam do tego natchnienia....

Ja nie mam natchnienia do drutów, gdy jest ciepło ;)

Teba napisał(a):
Tylko z tego co się orientuję to nie spełniasz dwóch PODSTAWOWYCH wymogów - ani nie jesteś starsza, ani samotna :evil_lol:

Ale gdy zimą siedzę zawinięta w koc i robię na drutach a koty rozszarpują mi kłębki się jak babinka obrazów/filmów/książek :) ALe faktycznie nie spełniam wszystkich wymogów :)

Posted

Pozwolę sobie zaprezentować Wam nowy nabytek mojej szwagierki :loveu: pieska znaleźli tydzień temu na swojej posesji, spał w jakimś kącie, póki co nie udało namierzyć się właściciela, podejrzewamy, że przyjechał z kimś na wielkanoc, a psiak mu uciekł i się zgubił.. Jest naprawdę pocieszny i w sumie nie okazuje tęsknoty..

Posted

śliczności. :)
Dziękuję za spotkanie na wystawie i super foty :) w końcu mam jakieś foty z ringu - bo ja z tych co to jak ci szewcy co bez butów chodzą ;) A poza tym uważam, że obiekty od strony obiektywu są o wiele ciekawsze niż ja.
i do jakiegoś spotkania na moim zadooopiu :)

Posted

[quote name='daguerrotype']Heh, na wełnę to by mi się jednak pudel przydał ;)
Ale dobrze trafiłaś, bo bardzo lubię robić na drutach :) druty, szydełko, koty... idealnie pasuję do obrazu samotnej, straszej pani ;)

i owczarek nizinny polski. Kiedys chorowałam na takiego, ale było niewiele ofert i b. drogie...na szczęcie bo te kudły wyczesać:shake:

...ale czysta łapcia:crazyeye: https://lh6.googleusercontent.com/-HbqCfJK7d-4/T5KGxDbTmkI/AAAAAAAABv4/579Emww09tQ/s600/DSC_0569.JPG

Posted

[quote name='panbazyl']śliczności. :)
Dziękuję za spotkanie na wystawie i super foty :) w końcu mam jakieś foty z ringu - bo ja z tych co to jak ci szewcy co bez butów chodzą ;) A poza tym uważam, że obiekty od strony obiektywu są o wiele ciekawsze niż ja.
i do jakiegoś spotkania na moim zadooopiu :)
I ja dziękuję, było mi bardzo miło Wam towarzyszyć! ;) nie mogę się doczekać wypadu do Was :diabloti:Ja też cierpię na niedostatek własnych zdjęć, jak się zrobi piękna wiosna chyba męża zatrudnię, żeby mi sesję zrobił jakąś, co bym na starość wnukom pokazała jak kiedyś wyglądałam ;)

[quote name='Fides79']https://lh6.googleusercontent.com/-8JM36mbLKbM/T5UIP0bVHPI/AAAAAAAAByo/wOQBLCR-fHA/s640/DSC_0676 kopia.jpg ale fajny i chyba mu się u szwagierki spodobało, wygląda na bardzo zadowolonego :lol:
Ojj tak, on już na drugi dzień chodził za nią krok w krok i piszczał, gdy wyszła za drzwi ;) codziennie zabiera go ze sobą do pracy (mają własną firmę, więc może) i idealnie do siebie pasują, w ogóle rozczulają mnie, gdy na nich patrzę ;)

[quote name='andegawenka']i owczarek nizinny polski. Kiedys chorowałam na takiego, ale było niewiele ofert i b. drogie...na szczęcie bo te kudły wyczesać:shake:

...ale czysta łapcia:crazyeye: https://lh6.googleusercontent.com/-HbqCfJK7d-4/T5KGxDbTmkI/AAAAAAAABv4/579Emww09tQ/s600/DSC_0569.JPG
Czysta, bo zdjęcie robione rano, przez noc wszystko zdążyło oblecieć, a i tak było dość sucho w tym czasie ;)

Posted

a ja wolę sama robić zdjęcia niz ma mi je robić mąż - bo do niczego to niepodobne potem.... Nawet przy porodzie sobie sama robiłam foty - serio ;)
To spęd robimy - tylko psy odkleszczyć trzeba - mam tu masę kleszczy, z resztą u Ciebie też pewnie podobnie.
A po powrocie z wystawy mój champion poszedł się wykapać w rowie z blotem - reszta duzych psów też.... Nie dość że byli zmoknięci to śmierdzieli bagnem. Na podwórku ich umylam a co te malpy zrobily? Wytarzaly sie w kretowiskach.... uch. Potem poczekalam az wyschną i wyciągnęlam na podwórko odkurzacz i je odkurzyłam!

Posted

panbazyl napisał(a):
A po powrocie z wystawy mój champion poszedł się wykapać w rowie z blotem - reszta duzych psów też.... Nie dość że byli zmoknięci to śmierdzieli bagnem. Na podwórku ich umylam a co te malpy zrobily? Wytarzaly sie w kretowiskach.... uch. Potem poczekalam az wyschną i wyciągnęlam na podwórko odkurzacz i je odkurzyłam!

bardzo niewychowaczo się zachowały, młody szybko pojmie do czego służą krecie kopce:shake: