dagg Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 evel napisał(a): https://lh5.googleusercontent.com/-ir9sgdtxbas/T4rO-krYoQI/AAAAAAAABuY/mhwJ45vvbFQ/s640/DSC_0537 kopia.jpg Misiek wydaje się być bardzo pozytywnie nastawionym do życia obywatelem ;) Zdecydowanie jest cudny, tylko czasem zbyt samodzielny :angryy: panbazyl napisał(a):to dawaj go na wieś :) porobie jej całe 4 giga fotek :) Tylko niech padać przestanie I ja jej porobię, gdy się razem zgadamy :) Quote
panbazyl Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 tylko niech się skończy ten wredny deszcz. Quote
basiunia131 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia ostrzyżonego Misia :-) Quote
andegawenka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 panbazyl napisał(a):tylko niech się skończy ten wredny deszcz. To teraz mamy ziąb... ...a Misiek coraz piękniejszy... Quote
dagg Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Myślę, że przed weekendem nie będę się za niego zabierać :) Muszę Wam go kiedyś wybłoconego pokazać, iście żałosny widok :) Quote
andegawenka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 daguerrotype napisał(a):Myślę, że przed weekendem nie będę się za niego zabierać :) Muszę Wam go kiedyś wybłoconego pokazać, iście żałosny widok :) I słusznie, lepiej mieć brudnego psa niż czystego ale chorego:smile: Quote
panbazyl Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 wiesz, moja Pirania jak się w błocie wytapla też do piekności nie należy (ale wtedy mam labki w 3 kolorach - biszkopt, czarny i błotna czekolada) Quote
dagg Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 W takim razie dziś błotno-podwoziowe kundliszcze ;) po powrocie skróciliśmy sobie kłaki na dupce, coś koło pyska chcę jeszcze porobić i na łapach, ale nie chciałam go kłaść na rosie, a ścinam go zawsze na dworze :) Quote
Fides79 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-HbqCfJK7d-4/T5KGxDbTmkI/AAAAAAAABv4/579Emww09tQ/s600/DSC_0569.JPG ja dziś mojemu zlikwidowałam takie kudłate łapiątka :evil_lol: Quote
Teba Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Mój kocur też ma takie słodkie kudłate łapeczki :loveu: Strzyżesz Miśka nożyczkami czy masz specjalną maszynkę? Z takim futrem to musi być masa zabawy... Quote
dagg Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Tnę go zwykłymi nożyczkami ;) zabawy trochę jest, zwłaszcza, gdy nie chce współpracować ;) muszę przyznać, że trochę kłaków dziś poszło, ale 90% z grzbietu - więcej nie chciał mi dać, może jeszcze stopniowo coś w najbliższych dniach podziałam :) Quote
panbazyl Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 a potem rób wełnę na kołowrotku i skarpety ;) Quote
dagg Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Heh, na wełnę to by mi się jednak pudel przydał ;) Ale dobrze trafiłaś, bo bardzo lubię robić na drutach :) druty, szydełko, koty... idealnie pasuję do obrazu samotnej, straszej pani ;) Quote
panbazyl Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 ja w plastyku pasjami na drutach czy szydełku robiłam, a teraz jakos nie mam do tego natchnienia.... Quote
Teba Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Tylko z tego co się orientuję to nie spełniasz dwóch PODSTAWOWYCH wymogów - ani nie jesteś starsza, ani samotna :evil_lol: Quote
panbazyl Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Teba napisał(a):Tylko z tego co się orientuję to nie spełniasz dwóch PODSTAWOWYCH wymogów - ani nie jesteś starsza, ani samotna :evil_lol: oj tam oj tam ;) szczegóły. Quote
dagg Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 panbazyl napisał(a):ja w plastyku pasjami na drutach czy szydełku robiłam, a teraz jakos nie mam do tego natchnienia.... Ja nie mam natchnienia do drutów, gdy jest ciepło ;) Teba napisał(a):Tylko z tego co się orientuję to nie spełniasz dwóch PODSTAWOWYCH wymogów - ani nie jesteś starsza, ani samotna :evil_lol: Ale gdy zimą siedzę zawinięta w koc i robię na drutach a koty rozszarpują mi kłębki się jak babinka obrazów/filmów/książek :) ALe faktycznie nie spełniam wszystkich wymogów :) Quote
dagg Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Pozwolę sobie zaprezentować Wam nowy nabytek mojej szwagierki :loveu: pieska znaleźli tydzień temu na swojej posesji, spał w jakimś kącie, póki co nie udało namierzyć się właściciela, podejrzewamy, że przyjechał z kimś na wielkanoc, a psiak mu uciekł i się zgubił.. Jest naprawdę pocieszny i w sumie nie okazuje tęsknoty.. Quote
panbazyl Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 śliczności. :) Dziękuję za spotkanie na wystawie i super foty :) w końcu mam jakieś foty z ringu - bo ja z tych co to jak ci szewcy co bez butów chodzą ;) A poza tym uważam, że obiekty od strony obiektywu są o wiele ciekawsze niż ja. i do jakiegoś spotkania na moim zadooopiu :) Quote
Fides79 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-8JM36mbLKbM/T5UIP0bVHPI/AAAAAAAAByo/wOQBLCR-fHA/s640/DSC_0676%2520kopia.jpg ale fajny i chyba mu się u szwagierki spodobało, wygląda na bardzo zadowolonego :lol: Quote
andegawenka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='daguerrotype']Heh, na wełnę to by mi się jednak pudel przydał ;) Ale dobrze trafiłaś, bo bardzo lubię robić na drutach :) druty, szydełko, koty... idealnie pasuję do obrazu samotnej, straszej pani ;) i owczarek nizinny polski. Kiedys chorowałam na takiego, ale było niewiele ofert i b. drogie...na szczęcie bo te kudły wyczesać:shake: ...ale czysta łapcia:crazyeye: https://lh6.googleusercontent.com/-HbqCfJK7d-4/T5KGxDbTmkI/AAAAAAAABv4/579Emww09tQ/s600/DSC_0569.JPG Quote
dagg Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='panbazyl']śliczności. :) Dziękuję za spotkanie na wystawie i super foty :) w końcu mam jakieś foty z ringu - bo ja z tych co to jak ci szewcy co bez butów chodzą ;) A poza tym uważam, że obiekty od strony obiektywu są o wiele ciekawsze niż ja. i do jakiegoś spotkania na moim zadooopiu :) I ja dziękuję, było mi bardzo miło Wam towarzyszyć! ;) nie mogę się doczekać wypadu do Was :diabloti:Ja też cierpię na niedostatek własnych zdjęć, jak się zrobi piękna wiosna chyba męża zatrudnię, żeby mi sesję zrobił jakąś, co bym na starość wnukom pokazała jak kiedyś wyglądałam ;) [quote name='Fides79']https://lh6.googleusercontent.com/-8JM36mbLKbM/T5UIP0bVHPI/AAAAAAAAByo/wOQBLCR-fHA/s640/DSC_0676 kopia.jpg ale fajny i chyba mu się u szwagierki spodobało, wygląda na bardzo zadowolonego :lol: Ojj tak, on już na drugi dzień chodził za nią krok w krok i piszczał, gdy wyszła za drzwi ;) codziennie zabiera go ze sobą do pracy (mają własną firmę, więc może) i idealnie do siebie pasują, w ogóle rozczulają mnie, gdy na nich patrzę ;) [quote name='andegawenka']i owczarek nizinny polski. Kiedys chorowałam na takiego, ale było niewiele ofert i b. drogie...na szczęcie bo te kudły wyczesać:shake: ...ale czysta łapcia:crazyeye: https://lh6.googleusercontent.com/-HbqCfJK7d-4/T5KGxDbTmkI/AAAAAAAABv4/579Emww09tQ/s600/DSC_0569.JPG Czysta, bo zdjęcie robione rano, przez noc wszystko zdążyło oblecieć, a i tak było dość sucho w tym czasie ;) Quote
panbazyl Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 a ja wolę sama robić zdjęcia niz ma mi je robić mąż - bo do niczego to niepodobne potem.... Nawet przy porodzie sobie sama robiłam foty - serio ;) To spęd robimy - tylko psy odkleszczyć trzeba - mam tu masę kleszczy, z resztą u Ciebie też pewnie podobnie. A po powrocie z wystawy mój champion poszedł się wykapać w rowie z blotem - reszta duzych psów też.... Nie dość że byli zmoknięci to śmierdzieli bagnem. Na podwórku ich umylam a co te malpy zrobily? Wytarzaly sie w kretowiskach.... uch. Potem poczekalam az wyschną i wyciągnęlam na podwórko odkurzacz i je odkurzyłam! Quote
andegawenka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 panbazyl napisał(a):A po powrocie z wystawy mój champion poszedł się wykapać w rowie z blotem - reszta duzych psów też.... Nie dość że byli zmoknięci to śmierdzieli bagnem. Na podwórku ich umylam a co te malpy zrobily? Wytarzaly sie w kretowiskach.... uch. Potem poczekalam az wyschną i wyciągnęlam na podwórko odkurzacz i je odkurzyłam! bardzo niewychowaczo się zachowały, młody szybko pojmie do czego służą krecie kopce:shake: Quote
Recommended Posts