Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Ojj, tak do pracy mam ciekawy przejazd - odśnieżone tylko na jeden samochod a po bokach ok. 1-1,5 m zaspy ;) myślałam, żeby dziś nagrać filmik, gdy będę jechać, ale coś znowu napadało i nie wiem, czy znowu nie będzie problemu z dojazdem.
Ba, w piątek po raz pierwszy w życiu nie dojechałam do pracy z powodu warunków pogodowych, ale to, co się działo bardziej przypominało biegun północny niż cokolwiek innego.

Posted

W niektórych miejscach i po tygodniu są dwumetrowe zaspy, np. na drodze do Bychawy, tam, gdzie śniegu leży więcej, w ogóle się on nie topi. Coś słyszałam, że w tym tygodniu może być powtórka... a ja planowałam pod koniec marca za ogród się brać :roll:

Posted

Mi wyrosło sporo siewek, nie mówiąc o tym, że zeszłoroczna fuksja po powrocie z piwnicy już wypuszcza pąki.
Jak to mówią, czekają nas białe święta (Wielkanoc ;) )

Posted

Ja w tym roku chciałam się przymierzyć po raz pierwszy i tu i ówdzie powprowadzać zmiany, ale może być tak, że śnieg stopnieje, gdy już wszystkie rośliny skończą kwitnienie .. Ciekawe, póki co, co zrobią biedne bociany?

• 3 weeks later...
Posted

Witamy się po dłuższej przerwie ;)
Nasze stadko się powiększy i bynajmniej nie o kolejnego psa/ kota, więc kolejny raz muszę odłożyć plany zakupu pudliszona, choć jest piękny miot, wcale nie tak daleko od nas - na podkarpaciu...

Dziś zrobiłam Miśkowi zdjęcia z profilu, przymierzam się do strzyżenia i chcę mieć wgląd w to, jak bardzo będzie oszpecony ;) Trochę kłaków jest...

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-LNSDZdIKfXY/UW1pxn5Q4jI/AAAAAAAAC-g/jZ5RqAmiPU0/s640/DSC_0475.JPG[/img]

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-1eN5Q4hUoL0/UW1px7LpH_I/AAAAAAAAC-k/sRL0b9p7wL4/s640/DSC_0478.JPG[/img]

Posted

Jestem ciekawa jak będzie wyglądać po strzyżeniu ;) [url]https://lh6.googleusercontent.com/-1eN5Q4hUoL0/UW1px7LpH_I/AAAAAAAAC-k/sRL0b9p7wL4/s640/DSC_0478.JPG[/url]

Posted

Planowałam dużego. Więcej radości i futra do pielęgnowania ;) Na razie jednak te plany muszą zaczekać o kolejne 1,5 roku czy 2 lata, a wtedy pewnie znowu pojawi się problem braku kasy i tak w kółko :)

Posted

[quote name='daguerrotype']Planowałam dużego. Więcej radości i futra do pielęgnowania ;) Na razie jednak te plany muszą zaczekać o kolejne 1,5 roku czy 2 lata, a wtedy pewnie znowu pojawi się problem braku kasy i tak w kółko :)[/QUOTE]

:multi: wszystko przyjdzie z czasem:iloveyou: