dagg Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Dziękuję ;) I życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! Jako, że głowa nie boli, to może pojawią się nowe zdjęcia ;) Quote
Fides79 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 gratuluje wygranej :) wszystkiego dobrego w Nowym Roku i wymarzonego pudla :p Quote
dagg Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Dzięki wszystkim, skoro tak gratulujecie, to czuję się w obowiązku zaznaczyć, iż użytkowników tamtego forum jest chyba mniej niż 50 osób, więc to naprawdę nic wielkiego, ale cieszę się, że dostaniemy szampon i odżywkę ;) Quote
andegawenka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Masz dobry klimat do robienie zdjęcia.....:-) a Miska uwielbiam:-( Quote
dagg Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Wczoraj przyszedł do nas wygrany szampon, spray ułatwiający strzyżenie i szczotka. Z tego zestawu zdecydowanie najbardziej Misiek polubił szczotkę, czesałam go wczoraj 15 min i jeszcze było mu mało :cool3: A poza tym nuda, ciągle do pracy i mało czasu dla psa, którego niedługo znowu czeka jego ukochane kąpanie :) Quote
Ty$ka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Co to za szczotka? :) Często kąpiesz Misiaka? Quote
dagg Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Szczotka jest bardzo podobna do ludzkiej, owalna, drewniana. Wcześniej czesaliśmy się grzebieniem i muszę przyznać, że ta szczotka znacznie lepiej rozczesuje i mniej ciągnie splątaną sierść. Fajnie, że ją dostaliśmy ;) Co do kąpania to bywa różnie. Zimą raczej mało, bo długo schnie i trzeba go męczyć suszarką. Ostatnio był chyba kąpany w wakacje i teraz na święta, ale zadbał o to, żeby znowu się kwalifikować do kąpieli... generalnie kryterium jest.. aromatyczność ;) Quote
dagg Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Witamy się niedzielnie, U nas piękna pogoda, słoneczko i praktycznie nie ma wiatru, więc wybraliśmy się pohasać: I moje nowe ulubione zdjęcie Miśka :diabloti: nie wiem, czemu tak wyskoczył, bo nie było żadnej przeszkody ;) Reszta ekipy też ma się w porządku :loveu: To jeszcze pokażę Wam sąsiedzkie szajbusy ;) Quote
Aleksa. Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-SjSb5sNwWrA/UPKsxxDpAEI/AAAAAAAACw0/C7AM1GUA6lE/s640/DSC_0420%2520kopia.jpg super:) Quote
panbazyl Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 no skaczący Misiek mistrzostwo świata! Super fota :) no pięknie dziś u nas było, pięknie. A ja w domu.... buuu. Mam dość mieć gluta do pasa i kichania jak po kilogramie tabaki. Tylko przez okno sobie podziwiałam świat. a przyznaj się w czym to wygrałaś te sprzęty? Quote
Fides79 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 latający Misiek świetny, koty też się pięknie prezentują a sąsiedzkie burki wyglądają całkiem sympatycznie :lol: Quote
Ty$ka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Misiek nie lata, on szykował atak na Ciebie :lol: 8) Fantastyczne foto. A kocia rodzina też udana, nie ma to jak wygrzewać się przy oknie :lol: Quote
dagg Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Heja, Dzięki za komentarze. Misiek wczoraj obraził się na nas, gdyż (olaboga!) zastosowaliśmy kropelki na pchły :diabloti: straszne! Ponadto w okolicy mamy nową fajną wet, u której ostatnio kupowałam krople właśnie i tabletki na robaki. Ceny ma najniższe w okolicy, co zauważyłam na głos, a ona odparła, iż na różnych rzeczach może zarabiać wet, a ona zarabia na leczeniu bydła, dlatego nie musi na lekach ;) za kilka miesięcy oddam w jej ręce mojego małego kitka do odjajecznienia ;) Panbazyl - na poprzedniej stronie wrzuciłam zdjęcie strony, na której wygraliśmy ten konkurs, to forum psie, ale bardziej pudlowe ;) psyipudle.fora. pl Quote
Sonka95 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Super w locie :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-SjSb5sNwWrA/UPKsxxDpAEI/AAAAAAAACw0/C7AM1GUA6lE/s640/DSC_0420%2520kopia.jpg Quote
dagg Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Hej, dziś właśnie myślałam o naszym wątku ;) na razie mamy zimową przerwę, na dworze jest paskudnie i nie chce mi się zabierać aparatu, czekam na cieplejsze dni ;) ale muszę przyznać, że na dogo zaglądam codziennie ;) Quote
andegawenka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Najważniejsze że wszystko w porządku:-) Quote
Recommended Posts