Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki wszystkim, skoro tak gratulujecie, to czuję się w obowiązku zaznaczyć, iż użytkowników tamtego forum jest chyba mniej niż 50 osób, więc to naprawdę nic wielkiego, ale cieszę się, że dostaniemy szampon i odżywkę ;)

Posted

Wczoraj przyszedł do nas wygrany szampon, spray ułatwiający strzyżenie i szczotka.
Z tego zestawu zdecydowanie najbardziej Misiek polubił szczotkę, czesałam go wczoraj 15 min i jeszcze było mu mało :cool3:
A poza tym nuda, ciągle do pracy i mało czasu dla psa, którego niedługo znowu czeka jego ukochane kąpanie :)

Posted

Szczotka jest bardzo podobna do ludzkiej, owalna, drewniana. Wcześniej czesaliśmy się grzebieniem i muszę przyznać, że ta szczotka znacznie lepiej rozczesuje i mniej ciągnie splątaną sierść. Fajnie, że ją dostaliśmy ;)

Co do kąpania to bywa różnie. Zimą raczej mało, bo długo schnie i trzeba go męczyć suszarką. Ostatnio był chyba kąpany w wakacje i teraz na święta, ale zadbał o to, żeby znowu się kwalifikować do kąpieli... generalnie kryterium jest.. aromatyczność ;)

Posted

Witamy się niedzielnie,
U nas piękna pogoda, słoneczko i praktycznie nie ma wiatru, więc wybraliśmy się pohasać:

I moje nowe ulubione zdjęcie Miśka :diabloti: nie wiem, czemu tak wyskoczył, bo nie było żadnej przeszkody ;)

Reszta ekipy też ma się w porządku

:loveu:

To jeszcze pokażę Wam sąsiedzkie szajbusy ;)

Posted

no skaczący Misiek mistrzostwo świata! Super fota :)
no pięknie dziś u nas było, pięknie. A ja w domu.... buuu. Mam dość mieć gluta do pasa i kichania jak po kilogramie tabaki. Tylko przez okno sobie podziwiałam świat.

a przyznaj się w czym to wygrałaś te sprzęty?

Posted

Heja,
Dzięki za komentarze. Misiek wczoraj obraził się na nas, gdyż (olaboga!) zastosowaliśmy kropelki na pchły :diabloti: straszne!

Ponadto w okolicy mamy nową fajną wet, u której ostatnio kupowałam krople właśnie i tabletki na robaki. Ceny ma najniższe w okolicy, co zauważyłam na głos, a ona odparła, iż na różnych rzeczach może zarabiać wet, a ona zarabia na leczeniu bydła, dlatego nie musi na lekach ;) za kilka miesięcy oddam w jej ręce mojego małego kitka do odjajecznienia ;)

Panbazyl - na poprzedniej stronie wrzuciłam zdjęcie strony, na której wygraliśmy ten konkurs, to forum psie, ale bardziej pudlowe ;) psyipudle.fora. pl

• 1 month later...
Posted

Hej, dziś właśnie myślałam o naszym wątku ;) na razie mamy zimową przerwę, na dworze jest paskudnie i nie chce mi się zabierać aparatu, czekam na cieplejsze dni ;)
ale muszę przyznać, że na dogo zaglądam codziennie ;)