evel Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Że też chce mu się tak biegać ;) Zu ma problemy ze śmiganiem po polach, bo zaspy takie, że wystaje tylko ogon, a co jakieś 20 minut ryczy, że ma kulki lodowe w stopach i trzeba jej odklejać :roll: Quote
panbazyl Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 a ja szukam maskotki konika - zaraz i w swojej galerii wrzuce info - bo mi dziś Gryzoń pożarł ukochanego konika córki.... ech Quote
dagg Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Heh, Misiek jest bardzo samodzielny pod tym względem, gdy nalepi mu się śniegu między poduszkami, "klęka" na przednich łapach wykręca je sobie tak, żeby mieć dostęp i wyciąga :razz: Quote
evel Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Zu niby też, ale jak robi różne dziwne ewolucje w związku z tym, to jest jeszcze bardziej zalepiona śniegiem, niż przed, więc wolę podejść i oskubać sama, dla świętego spokoju ;) Quote
Sonka95 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Cudny psiak :) Ale was zasypało :p U nas strasznie zimno dzisiaj było nawet minus 10 brrr ... Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Misiek to chyba miłośnik śniegu jest :D Nie marznie mu dupcia w zimie? :D Quote
dagg Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 U nas dziś -17. Zanim zrobiło się tak zimno bywało tak: Quote
andegawenka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Fajny https://lh5.googleusercontent.com/-ys2de4sGsv4/UMpO89iTcKI/AAAAAAAACuQ/1uvpUYHb4cc/s640/DSC_0359.JPG U nas snieg już jest "żółty":shake: Quote
Fides79 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-ys2de4sGsv4/UMpO89iTcKI/AAAAAAAACuQ/1uvpUYHb4cc/s640/DSC_0359.JPG kot wygląda jakby go ktoś wyrzucił na ten śnieg i nie wiedział co ma zrobić :lol: Quote
dagg Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 U nas na razie jeszcze ładny śnieg. I mróz też łądny, wczoraj, gdy wracałam w pracy było -17! Kotka robiła pozorowany atak na Miśka, ale zrezygnowała po wyskoczeniu na niego ;) Quote
Ty$ka Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Świetne Misiowate fotki :loveu: Misiakowi to chyba mróz nie straszny - przeskakuje zaspy :D Quote
evel Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-ys2de4sGsv4/UMpO89iTcKI/AAAAAAAACuQ/1uvpUYHb4cc/s640/DSC_0359.JPG oooo, to Ty, w takim razie sorry :evil_lol: Quote
to_nie_ja Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Jaki piękny Misiek! I jakie piękne zdjęcia! Dawno nie widziałam tak radośnie hasającego po śniegu psiaka, aż mi się przypomniała moja Kora, która pewnie zajada śnieg kilkaset kilometrów stąd. I pewnie też biega jak głupia, chociaż podejrzewam, że ma mniej gracji niż Twój rozbrykany Misiek :D Quote
Sonka95 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Pięknie :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-8Xh1bgSKn_Q/UMpO7pBm6jI/AAAAAAAACuE/y5e7b-Zt9-c/s640/DSC_0345.JPG Quote
andegawenka Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Świąt wypełnionych radością i milością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia życzy Andegawenka.:smile: Quote
dagg Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Dziękujemy za życzenia, u nas trochę gości, dlatego w ogóle nie zaglądam do kompa... Także spóźnione - Wesołych Świąt ;) Quote
andegawenka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 daguerrotype napisał(a):Dziękujemy za życzenia, u nas trochę gości, dlatego w ogóle nie zaglądam do kompa... Także spóźnione - Wesołych Świąt ;) Stawiałam raczej na wyjazd do Rodziców:) Quote
Obama Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 a ja właśnie przez święta mam najwięcej czasu na komputer. Leniuchuje człowiek,zjada,leżakuje... Quote
dagg Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 U mnie 4 osoby były w gościnie, rodzice dziś wyjechali, pozostali jutro i praktycznie cały czas wszyscy razem siedzieli, także dostęp do komputera bardzo ograniczony. Misiek zaliczył kilka spacerków. Gdy poszłam z nim i moim tatą w pola, to wstrętne kundliszcze oczywiście się popisywało i przychodziło na absolutnie każde zawołanie (faktem jest, że nie spotkaliśmy saren), co na co dzień się nie zdarza. Chyba częściej powinniśmy mieć gości :diabloti: Quote
Obama Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 jak ja jestem u rodziców to mam zakaz wychodzenia z moim własnym psem :) obowiązki przejmuje mój tato,wielbiciel psów :) Quote
dagg Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Mój tata przyjechał do nas na dłużej w wakacje (pomagał nam w remoncie) i wtedy zakochał się w Miśku. Cały czas mówił, że zabierze go ze sobą :diabloti: on całe życie miał różne kundelki i chyba ogarnął go sentyment. Teraz, specjalnie dla niego, w dzień ich przyjazdu Misiek został solidnie wykąpany, żeby mógł się z nim bawić do woli. Ale tuż po świętach Misiek zrobił nam niespodziankę i wytarzał się w jakiejś padlinie :diabloti: Quote
basiunia131 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Witam wytarzanego w padlinie Misia :) Długo mnie tu nie było, a Miś w zimowej scenerii świetnie się prezentuje. Pozdrowienia dla Misia, kotków i Pani. Lece do siebie nadrabiać zaległości :) Quote
dagg Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 No, to się pochwalimy troszkę: Na miniaturce - zwycięskie zdjęcie w grudniowym konkursie fotograficznym, za które podobno przewidziane są nagrody rzeczowe :) (w postaci psich kosmetyków;) ) Quote
Ty$ka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Woow, to gratulujemy :) A tak przy okazji ;) Quote
andegawenka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='daguerrotype']No, to się pochwalimy troszkę: Na miniaturce - zwycięskie zdjęcie w grudniowym konkursie fotograficznym, za które podobno przewidziane są nagrody rzeczowe :) (w postaci psich kosmetyków;) ) Gratuluję chociaż wcale wygrana mnie nie dziwi:loveu: Quote
Recommended Posts