Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Że też chce mu się tak biegać ;) Zu ma problemy ze śmiganiem po polach, bo zaspy takie, że wystaje tylko ogon, a co jakieś 20 minut ryczy, że ma kulki lodowe w stopach i trzeba jej odklejać :roll:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Heh, Misiek jest bardzo samodzielny pod tym względem, gdy nalepi mu się śniegu między poduszkami, "klęka" na przednich łapach wykręca je sobie tak, żeby mieć dostęp i wyciąga :razz:

Posted

Zu niby też, ale jak robi różne dziwne ewolucje w związku z tym, to jest jeszcze bardziej zalepiona śniegiem, niż przed, więc wolę podejść i oskubać sama, dla świętego spokoju ;)

Posted

U nas na razie jeszcze ładny śnieg. I mróz też łądny, wczoraj, gdy wracałam w pracy było -17!

Kotka robiła pozorowany atak na Miśka, ale zrezygnowała po wyskoczeniu na niego ;)

Posted

Jaki piękny Misiek! I jakie piękne zdjęcia! Dawno nie widziałam tak radośnie hasającego po śniegu psiaka, aż mi się przypomniała moja Kora, która pewnie zajada śnieg kilkaset kilometrów stąd. I pewnie też biega jak głupia, chociaż podejrzewam, że ma mniej gracji niż Twój rozbrykany Misiek :D

Posted

U mnie 4 osoby były w gościnie, rodzice dziś wyjechali, pozostali jutro i praktycznie cały czas wszyscy razem siedzieli, także dostęp do komputera bardzo ograniczony.
Misiek zaliczył kilka spacerków. Gdy poszłam z nim i moim tatą w pola, to wstrętne kundliszcze oczywiście się popisywało i przychodziło na absolutnie każde zawołanie (faktem jest, że nie spotkaliśmy saren), co na co dzień się nie zdarza. Chyba częściej powinniśmy mieć gości :diabloti:

Posted

Mój tata przyjechał do nas na dłużej w wakacje (pomagał nam w remoncie) i wtedy zakochał się w Miśku. Cały czas mówił, że zabierze go ze sobą :diabloti: on całe życie miał różne kundelki i chyba ogarnął go sentyment. Teraz, specjalnie dla niego, w dzień ich przyjazdu Misiek został solidnie wykąpany, żeby mógł się z nim bawić do woli. Ale tuż po świętach Misiek zrobił nam niespodziankę i wytarzał się w jakiejś padlinie :diabloti:

Posted

No, to się pochwalimy troszkę:

Na miniaturce - zwycięskie zdjęcie w grudniowym konkursie fotograficznym, za które podobno przewidziane są nagrody rzeczowe :)
(w postaci psich kosmetyków;) )

Posted

[quote name='daguerrotype']No, to się pochwalimy troszkę:

Na miniaturce - zwycięskie zdjęcie w grudniowym konkursie fotograficznym, za które podobno przewidziane są nagrody rzeczowe :)
(w postaci psich kosmetyków;) )

Gratuluję chociaż wcale wygrana mnie nie dziwi:loveu: