Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja tu tak zaglądam i zaglądam w nadziei na zdjęcia, a zdjęć jak nie było tak nie ma :shake:

a co do remontu, to niedawno sie przeprowadzałam i na nazwijmy to remont oraz przeniesienie mebli z ich zawartością miałam tydzień :roll:
co prawda Wersalu nie mam, ale biorac pod uwagę krótki czas i ciągłe "niespodzianki" to i tak nie jest źle i wszystko się udało ;)

Posted

Kot Bazyl faktycznie polubił włochaty dywan, kociczka woli sprawdzone fotele w innym pokoju, a mały skórzany narożnik :diabloti: ale przebywa nad nim tylko pod kontrolą :diabloti: i muszę przyznać, że do tej pory nie podjął ani jednej próby ostrzenia pazukrów ;)

Mam kilka zdjęć, ale siedzą na razie spokojnie na karcie w aparacie :) niestety nic specjalnego, obawiam się, że im jestem starsza tym mniej wiem, o robieniu zdjęć, ale trudno, nigdy nie miałam przesadnych ambicji z tym związanych :)

Posted

Dziś akurat szadź taka piękna na polach była, ale za to piesek niegrzeczny nieprzeciętnie za karę nie dostał żadnych zdjęć ;)
Mamy tylko ubiegłotygodniowe. Codziennie mówię sobie, że wrzucę ;) Ale jutro caaaała sobota wolna (no, prawie, bo teściowie obchodzą 45-tą rocznicę ślubu :crazyeye:) to już na pewno uda mi się coś powrzucać ;)
OBIECUJĘ!

Posted

Na grzybach :)

Smutny pies nie lubi pozować do zdjęć :diabloti:

I moja śliczna pannica :loveu: (w grudniu minie rok, jak jest z nami!)

I już nie taka śliczna :lol:

Posted

andegawenka napisał(a):
To prawda ale gdy sie tak mieszka to rzadko to sie spostrzega;)

Tego popołudnia było wyjątkowo piękne światło i wszystko wyglądało ładniej niż zwykle ;)

Posted

Bo na drugim zdjęciu widać "trzecią powiekę", która chroni oczy, gdy kot śpi, z tym, że normalnie oczy są szczelnie zamknięte ;)

Wtedy było już niestety po grzybach, te, które były już się do niczego nie nadawały ;)

Posted

Dziś się nie naspacerowaliśmy przesadnie, gdy tylko wyszłam za zabudowania usłyszałam straszły. Nie wiem, czy to myśliwi, czy kłusownicy, ale tyle się naczytałam na dogo o zastrzelonych psach, że nie chodziliśmy zbyt daleko.
Zaraz się jeszcze wybierzemy pozbierać miechunki i może ruszymy jeszcze w inną stronę :)

Gdy wracaliśmy spotkaliśmy w sadku dziką kotkę ;) Która porzuciła polowanie na sikorki i poszła na śniadanie z puszki ;)

I znaleźliśmy rozszarpaną kurę, którą najprawdopodobniej dorwał jastrząb, których jest sporo w okolicy. Lis raczej by ją zabrał do swojej kryjówki....