Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziękujemy za odwiedziny, niezbyt wiele się ostatnio u nas dzieje. Misiek przeważnie jest grzeczny (chyba, że akurat ma fantazję spacerować po świeżo położonych płytkach), a koty szaleją i docierają relację z maluchem. Kociczka dopiero po miesiącu wybaczyła nam przygarnięcie Piorunka i dopiero od ok. 3 dni przychodzi znowu do nas na górę. Śmieszy mnie Bazyl, który się denerwuje, gdy mały skacze mu po głowie albo próbuje zabijać jego ogon, a dwa lata temu był taki sam (a moim zdaniem nawet gorszy :diabloti:)

A to już Misiak w pełnej krasie:

Posted

A to może jeszcze coś z dzisiejszego popołudnia ;) Nie chciało mi się wypuszczać gdzieś dalej, więc wyładowywaliśmy energię w inny sposób :p
Czystość skoku ocenia Bazyl :diabloti:

Posted

Gdybym ja tylko miała więcej zdjęć nadających się do publikacji... To może coś z wczoraj i dziś:

Nie śpimy! Biegamy ;)

Jestem słodki i kochany = daj smaczka ;)

Posted

To jeszcze świeżynka sprzed 10 min, po raz pierwszy wszystkie razem na kocim fotelu ;) Kociczka przez miesiąc miała focha na nas, ale na szczęście już nam chyba wybaczyła ;) a mały jest cudowny, przytulasty i mruczasty, w przeciwieństwie do pozostałej dwójki, która przypomina sobie o nas, gdy zgłodnieje :diabloti: Piorunek ani nas nie drapie, ani nie budzi w środku nocy, tylko od czasu do czasu zrzuci jakąś doniczkę, albo poprzestawia coś w komputerze, bo najlepiej mu się śpi na włączonym laptopie ;) i bidulek nie umie za bardzo miauczeć, wychodzą mu tylko ultradźwiękowe piski ;)

Posted

Ten fotel akurat naprawdę oddaliśmy zwierzakom, jest na nim tyle sierści, że i tak nie ma sensu próbować na nim siadać ;) W tym momencie do góry podwoziem wyleguje się na nim Misiek ;)
Poza fotelem koty preferuję łóżko, zwłaszcza, gdy jest przykryte mięciutkim kocykiem :) Są delikatne ;)