dagg Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Wpadłam na chwilę między pakowaniem a meczem finałowym Euro. Koko koko euro spoko ;) A my (bez psa i kotów) wybywamy na 5 dni do Zakopca :) Mam nadzieję, że po powrocie będzie się czym fotograficznie pochwalić ;) Quote
Ty$ka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nie mów mi, że kurczaczki były przy kocie bezpieczne, bo szczęka mi opadnie z wrażenia :). Do Zakopanego... mhmm... niektórym to fajnie. Miłego wypadu i udanej pogody ;) Quote
dagg Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Kot po chwili uciekł i nie chciał już do nich podejść ;) Quote
Ty$ka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 daguerrotype napisał(a):Kot po chwili uciekł i nie chciał już do nich podejść ;) Przyznaj się - pranie mózgu mu zrobiłaś :mad::diabloti:. Mój by zaraz się oblizywał i ruszył do działania :P. Choć pamiętam jak jeden z moich kotów na widok chomika... uciekał gdzie pieprz rośnie :evil_lol: Quote
panbazyl Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 jak cudnie kolorystycznie dobrane do foty :) Miłego wyjazdu!!!! Quote
dagg Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Wrociłam wczoraj wieczorem. Tak jak podejrzewałam Misiek szalał z radości, kociczka podbiegła do nas, ale zaraz sobie poszła, a kot spojrzał (!) w naszą stronę ;) Zdjęć nie dam rady jeszcze dzisiaj wrzucić, bo komputer mi muli, chyba też ma dosyć upału! Z wrażeń: nasze góry są piękne. Ostatnio byłam w Tatrach jeszcze w szkole podstawowej i w takim wieku nie docenia się cudownych krajobrazów. Widoki naprawdę cudowne. Tylko źle ułożony plan, bo pierwszego dnia była trasa na Giewont (mój mąż nie odważył się wejść :evil_lol:) i niestety na drugi dzień wysiadło mi kolano, do tej pory chodzę jak małe dziecko po jednym schodku :roll: Ale poza tym cudownie i wspaniale i mam zdjęcie z Kamilem Stochem i jego autograf na mapie Zakopanego :cool3: Quote
Vilena Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 O tak, nasze góry są piękne! Kolano najlepiej smarować jakąś maścią, przejdzie nie długo ;) Nie mogę doczekać się zdjęć! :) Quote
dagg Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Radą chirurga ortopedy były zimne okłady, co staram się stosować, choć lodówka jest na dole, więc tylko w czasie posiłków ;) i oczywiście smarowidła :) Quote
Ty$ka Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Generalnie nasz kraj jest piękny, ale wiele osób tego nie docenia ;). A góry to mój szczyt marzeń, po prostu je kocham, więc zazdroszczę Wam wypadu. No i czekam z niecierpliwością na fotki :) Quote
dagg Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Panoramki w dość dużych rozmiarach do obejrzenia u mnie na blogu: http://daguerrotype.blogspot.com/ A tutaj może potem wrzucę jeszcze moje zdjęcie z Kamilem Stochem :razz: Quote
dorka1403 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 boszszsz jakie widoki...kocham nasze tatry...i słowackie też :D nam udalo sie wyjechac na weekend ale do bukowiny - nie lubie zakopca...chcialam dojsc do 5 stawow przez doline roztoki ale mezus mi wysiadl i doszlismy tylko pod siklawe :( ale i tak bylo cudnie... Quote
panbazyl Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 ja w Tatrach wieki nie byłam.... zdjecia wrzuc jak znajdziesz chwilę czasu - popatrzę sobie przynajmniej :) Quote
dagg Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 A dziękuję :) Ja kocham piękne widoczki :loveu: Panbazyl - zdjęcia tym razem na blogu (link powyżej) ale większe rozmiary zdjęć po otworzeniu. Quote
panbazyl Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 byłam na blogu - cudniaste!!!!! cudniaste po prostu! kocham góry a mieszkam na pagórach - dobre i to :) Quote
Vilena Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Jakie cudniaste górskie foty!!! :loveu: :loveu: Quote
panbazyl Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 przepraszam za spam, ale na Szlaku Jana III Sobieskiego na Lubelszczyźnie powstają nowe miejsca pracy!!!! Może ktoś zainteresowany? http://www.tarczasobieskiego.pl/index.php/blog/category/me%C5%82giew.html Quote
dagg Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Jak to, czy jest ktoś zainteresowany :P ja! choć to chyba za daleko do dojazdu dla mnie, bo miejsce pracy jest w Mełgwi, nie? A ja nie dość, że praca, to jeszcze remont chałupy i nijak nie mam jak psu zdjęcia zrobić, ale nie zmienia się za bardzo, to jak go w końcu wrzucę, to na pewno poznacie ;) Quote
panbazyl Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 no w Mełgwi, niestety. Od nas dojazd parszywy jak ktoś samochodu nie ma, choć to baaardzo blisko, ale na rower za daleko. Quote
dagg Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Postanowiłam dziś rano ruszyć się z aparatem, widać miałam dobry impuls, bo Misiek postanowił pokazać, jakim jest kochanym pieskiem: :roll: Gdy wrócił uznał, że się zgrzał i w zasadzie moglibyśmy wracać już do domu.. I liczył, że jeszcze coś wypatrzy.. Quote
dagg Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Jakieś niezbyt mądre miny się go trzymały ;) Quote
andegawenka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Dwie plamki, szara i ruda;) kontaktu wzrokowego raczej nie było https://lh4.googleusercontent.com/-w0fNg3Wu5jg/UBeFHNd851I/AAAAAAAACQ0/Be50HU9mheA/s600/DSC_1649.JPG Quote
dagg Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 W tym momencie nie. Kontakt wzrokowy był, gdy Misiek wypatrzył sarniaka i niespodziewanie ogłuchł na moje wołania :roll: Quote
andegawenka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Moja też poszła w las. Darłam mordę żeby wiedziała gdzie ma wrócić bo to był mieszczuch kanapowy. Nie zniknęła na długo, ale myslałam że oszaleje ze strachu:-D Quote
Recommended Posts