Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadłam na chwilę między pakowaniem a meczem finałowym Euro.

Koko koko euro spoko ;)

A my (bez psa i kotów) wybywamy na 5 dni do Zakopca :) Mam nadzieję, że po powrocie będzie się czym fotograficznie pochwalić ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie mów mi, że kurczaczki były przy kocie bezpieczne, bo szczęka mi opadnie z wrażenia :).

Do Zakopanego... mhmm... niektórym to fajnie. Miłego wypadu i udanej pogody ;)

Posted

daguerrotype napisał(a):
Kot po chwili uciekł i nie chciał już do nich podejść ;)

Przyznaj się - pranie mózgu mu zrobiłaś :mad::diabloti:. Mój by zaraz się oblizywał i ruszył do działania :P. Choć pamiętam jak jeden z moich kotów na widok chomika... uciekał gdzie pieprz rośnie :evil_lol:

Posted

Wrociłam wczoraj wieczorem. Tak jak podejrzewałam Misiek szalał z radości, kociczka podbiegła do nas, ale zaraz sobie poszła, a kot spojrzał (!) w naszą stronę ;)

Zdjęć nie dam rady jeszcze dzisiaj wrzucić, bo komputer mi muli, chyba też ma dosyć upału!

Z wrażeń: nasze góry są piękne. Ostatnio byłam w Tatrach jeszcze w szkole podstawowej i w takim wieku nie docenia się cudownych krajobrazów. Widoki naprawdę cudowne. Tylko źle ułożony plan, bo pierwszego dnia była trasa na Giewont (mój mąż nie odważył się wejść :evil_lol:) i niestety na drugi dzień wysiadło mi kolano, do tej pory chodzę jak małe dziecko po jednym schodku :roll:
Ale poza tym cudownie i wspaniale i mam zdjęcie z Kamilem Stochem i jego autograf na mapie Zakopanego :cool3:

Posted

O tak, nasze góry są piękne!
Kolano najlepiej smarować jakąś maścią, przejdzie nie długo ;)

Nie mogę doczekać się zdjęć! :)

Posted

Radą chirurga ortopedy były zimne okłady, co staram się stosować, choć lodówka jest na dole, więc tylko w czasie posiłków ;) i oczywiście smarowidła :)

Posted

Generalnie nasz kraj jest piękny, ale wiele osób tego nie docenia ;). A góry to mój szczyt marzeń, po prostu je kocham, więc zazdroszczę Wam wypadu. No i czekam z niecierpliwością na fotki :)

Posted

boszszsz jakie widoki...kocham nasze tatry...i słowackie też :D nam udalo sie wyjechac na weekend ale do bukowiny - nie lubie zakopca...chcialam dojsc do 5 stawow przez doline roztoki ale mezus mi wysiadl i doszlismy tylko pod siklawe :( ale i tak bylo cudnie...

Posted

A dziękuję :) Ja kocham piękne widoczki :loveu:

Panbazyl - zdjęcia tym razem na blogu (link powyżej) ale większe rozmiary zdjęć po otworzeniu.

Posted

Jak to, czy jest ktoś zainteresowany :P ja! choć to chyba za daleko do dojazdu dla mnie, bo miejsce pracy jest w Mełgwi, nie?
A ja nie dość, że praca, to jeszcze remont chałupy i nijak nie mam jak psu zdjęcia zrobić, ale nie zmienia się za bardzo, to jak go w końcu wrzucę, to na pewno poznacie ;)

• 2 weeks later...
Posted

Postanowiłam dziś rano ruszyć się z aparatem, widać miałam dobry impuls, bo Misiek postanowił pokazać, jakim jest kochanym pieskiem:

:roll:

Gdy wrócił uznał, że się zgrzał i w zasadzie moglibyśmy wracać już do domu..

I liczył, że jeszcze coś wypatrzy..