Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziś po obiedzie chyba znowu wybierzemy się na poziomki :razz: tym bardziej, że chmury nadciągają, więc może się troszkę ochłodzi?

Posted

panbazyl napisał(a):
(u mnie za oknem w biurze aktualnie grzmi....)

Grzmi? U nas jak w ukropie... Niby zapowiadali na Lubelszczyźnie deszcz i burze, ale wygląda na to, że nas to nie dotyczy... :P

Posted

grzmi... ym chciała aby tylko grzmiało. Grad taki teraz leci, co najmniej po 2 cm kulki lodu. koszmar. I pada jak cholera. A ja mam zaraz po dzieci iść do przedszkola. Poczekam, bo nie chcę aby mi głowę podziurawiło.

Posted

Wzięłam Miśka na dwór, żeby go trochę znowu ostrzyc, zrobiłam jedną stronę, a tu coraz bardziej grzmi ;) więc z drugą stroną musiałam się streszczać i kończyłam z pierwszymi kroplami deszczu ;) szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia "przed" i "po" :D
U nas gradu nie było, ale burza niczego sobie, a na koniec taka się wichura zerwała, że myślałam, że dachy pozrywa, ale szybko przeszło.

Edit: zapomniałam dodać, że odzyskam pracę, gdyż Urząd Pracy jednak łaskawie zorganizował mi staż, którego w zeszłym tygodniu mi odmówili :roll: także muszę to wykorzystać i zacząć wreszcie odkładać na pudla ;)

Posted

evel napisał(a):
A u nas przeszło bokiem! Zachmurzyło się, zagrzmiało i dalej praży. Masakra jakaś. Ja chcę burzę...

U nas to samo ;).
Czekam na zdjęcia wystrzyżonego Misia.

Posted

U nas była burza i dalej duchota ;)
Hmm, z Miśkiem jeszcze nie skończyłam, muszę go strzyc na raty, bo chłopina nie zawsze ma chęć współpracować jeszcze muszę jutro pokombinować z przednimi łapami i podwoziem, nie wiem, czy mam odwagę ruszać mu łeb, bo tak go najbardziej mogę oszpecić :)

Posted

Heh, york to raczej nigdy z niego nie wyjdzie :) na szczęście ;) moja ciotka miała 3, gdy najstarszy jej się znudził, podrzuciła go mojej babci "na kilka dni, na czas remontu" i oczywiście jest już rok i jest to najmniej rozgarnięty pies, jakiego w życiu widziałam i straaaasznei nadpobudliwy...
Gdy byłam w kwietniu na wystawie lubelskiej mało się nie przewróciłam jak zobaczyłam yorki na czerwonych puchowych podusiach i całe skrzyneczki pełne dziesiątek kokardeczek :roll: myślę, że byłby to piękny widok, gdyby taki wypindrzony york rzucił się na szczura :diabloti:

Witaj Dorka! Zapraszamy częściej, może coś się kiedyś ruszy ze zdjęciami, bo ostatnio, nawet jak mam jakieś porobione, to nie chce mi się wrzucać ..

Posted

u mnie to samo ze zdjęciami.... nie chce mi się wrzucać. To chyba jakiś wirus ;)
mnie też śmieszą i jednocześnie przerażają widoki jorasów na tych podusiach... Jedynie co dobre w tym biznesie jest to, ze jak zapomnisz grzebienia na wystawę (dla siebie co by się przeczesać przed wejściem na ring) to na dziale jorków na pewno jakiś dla siebie znajdziesz :diabloti:
a właściciele czasem są skłonni nawet iść w zaparte, ze to rasa poduszkowa, jakie szczury i kanały???? Prawie jak to, ze labradory to psy do dzieci a nie myśliwskie.

Posted

W takim razie: metamorfoza :diabloti:

KIEDYŚ

DZIŚ

Widać lekką różnicę :)

I bonus: ja i moja najukochańsza pudlica z pseudo Kaja

Posted

Heh, york to raczej nigdy z niego nie wyjdzie :smile: na szczęście ;-)

masz coś do yorków?:diabloti::mad:
trzymam kciuki a pudla;) mam nadzieję że w dalekiej przyszłości pojawi się i u mnie duży dupelas:loveu:
na razie nawet na 2 kurdupla nie mogę sobie pozwolić:-(