Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='daguerrotype']Żeby nie było miejsca na karcie... ale ja wzięłam aparat, a karta została w komputerze :P najlepsze jest to, że potem pół godziny wracaliśmy w deszczu ;)[/QUOTE]
Ja zgrywam z aparatu - po tym jak mi laptop "pożarł" wszystkie dane z karty nie wkladam więcej do kompa kart, tylko kabelek i wio z aparatu. Więc u mnie odpada zostawienie w komputerze karty. Ale - tak na serio to powinnam sobie zakupić drugą zapasową, bo nigdy nie wiadomo kiedy się przyda albo kiedy aktualna postanowi odmówić współpracy.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='panbazyl']oj marudzi - że "ziarno" jest? a gdzie na takim powiększeniu? Takie ojtamojtam. :)[/QUOTE]

ziarna to się chyba za dużo na polach naoglądała hihihihi :lol:

Posted

Zanim całkiem wszyscy o nas zapomną, pokaże Wam mojego potwora w miarę świeżego ;)

Kwiecisty po harcach w rzepaku

I takie tam obrazki

Posted

[quote name='evel']Misiek pozytywnie nastraja, jak zawsze ;) ale czy to https://lh5.googleusercontent.com/-k_Cqn8i2Az8/T7ngJi0dpcI/AAAAAAAAB7g/8hbrpM026Go/s640/DSC_0889%20kopia.jpg jest dzika pszczoła i dziki plaster? :cool3:

[quote name='andegawenka']O matko, ale wypatrzyłaś !!!! https://lh5.googleusercontent.com/-k_Cqn8i2Az8/T7ngJi0dpcI/AAAAAAAAB7g/8hbrpM026Go/s640/DSC_0889 kopia.jpg
Za takie fotki wybaczam wagary od wątku Misiunia :p
To chyba po prostu osa, o ile się nie mylę i jej plaster. Dalej spotkałam taką kolejną, ale faktem jest, że tego dnia chodziłam z nosem przy trawie ;)

[quote name='panbazyl']no pięknie :) :) :)
a ja się zebrać nie mogę aby dokonać "zrzutu" z aparatu.
:mad: a ja tu czekam na więcej zdjęć Bazyla II

Posted

Faktycznie, widziałam też coś takiego rok temu, ale już nie w naturze :)
Nie mam niestety zdjęcia z drugiej strony, muszę się męża zapytać, co to ostatecznie jest ;)

Posted

u mnie mialy gniazdo na strychu nieczynnej stajni. Potem byly tam osy. teraz nie wiem co tam jest, bo dawno mnie tam nie było. Osy i szerszenie na pewno nie lubią zapachu octu (kwaśne win, czyli ocet winnyo też moze być - tez tego nie lubią).

Posted

Ustaliłam, że to jednak dzika osa. Szerszeń jednak byłby znacznie większy, choć po zdjęciu faktycznie nie widać proporcji, ale do szerszenia bym nie podeszła ;)

• 2 weeks later...
Posted

Chciałabym ogłosić, że nie porzuciliśmy forum, tylko cierpię na straszliwy brak czasu. Jeszcze ten tydzień, a potem powinnam mieć więcej czasu. Trzy pierwsze zdjęcia mają 2 tygodnie,pfff

ziew

;)

Znajdź psa ;)

Poza tym jestem dumna z mojego męża ;) Byliśmy w sobotę w Lbl i widzieliśmy psa, który wyglądał na dużego białego krótko ściętego pudla. I mój mąż orzekł, że krótko ścięty wygląda bardzo fajnie. To już ostatecznie przesądza sprawę, jakiego braciszka może się w przyszłości spodziewać Michulec :)

Posted

Któż to wie? Ja bym chciała w tym roku, ale póki co nie słyszałam o jasnych miotach (biały, srebro, morela). Do tej pory dużych był tylko 1 miot (czarnych). Poza tym, nie jest pewne, że byłoby mnie stać na szczenię, bo przeważnie ceny to 2500-3500 :roll:, a skłaniam się ku rodowodowemu, po tym jak się okazało, że Misiek w stosunku do większych psów jest bardzo nieufny (i szczerzy do niech zęby), a tak mały najpierw by był jego wielkości i nawet by się nie zorientował, kiedy by go przerósł ;)

Posted

odwiedzam sąsiadów :)
u mnie z czasem też cienko, ostatnio raczej oglądam wątki niż na nich sie ujawniam.
a pudle duże potrafia zrobić wrażenie! Podoba mi sie ich ruch :)