Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

andegawenka napisał(a):
Chciałam powiększyć awatar i nie ma takiej możliwości:shake:

ostatnio jakies polowanie na czarownice - jak foty za duże to problem, jak za dużo też, jak podpis nie taki też problem.... z avatarami też problem. Witamy w Pl :)

Posted

[quote name='panbazyl']ostatnio jakies polowanie na czarownice - jak foty za duże to problem, jak za dużo też, jak podpis nie taki też problem.... z avatarami też problem. Witamy w Pl :)

daguerrotype
ma nowy awatar, ale coś buzi nie poznaję więć chciałam sobie powiększyć a tu figusa, nie mozna;)

Posted

Nie da się powiększyć, bo to rozmiar oryginalny 100x100 pikseli, tylko takie można załadować na avatar :) Co do twarzy... to ta sama, fryzura inna, no i tu głowa w cieniu i pod dziwnym kątem i za dużo nie widać i dlatego służy za avatar :)
ALe po kocie jak najbardziej można poznać, bo ten sam :D

Posted

panbazyl napisał(a):
a faktycznie :) Kupiłam go na Ukrainie.

O ja też mam od ludzików ze wschodu, kupiłam na targu jeszcze gdy mogli u nas handlować:lol:

daguerrotype napisał(a):
Nie da się powiększyć, bo to rozmiar oryginalny 100x100 pikseli, tylko takie można załadować na avatar :) Co do twarzy... to ta sama, fryzura inna, no i tu głowa w cieniu i pod dziwnym kątem i za dużo nie widać i dlatego służy za avatar :)
ALe po kocie jak najbardziej można poznać, bo ten sam :D

i kolor inny....:loveu:

Posted

[quote name='roadtonowhere']śliczny zwierzaczki:loveu:

[quote name='jambi']hahaha! akcja pogonienia psa przez kota bomba! :lol:

obróżka śliczna, choć fakt, pod kudłami nie bardzo widać ;)
Dziękuję ;)

[quote name='panbazyl']ale te kudły jakie cudne :)
Nie dość, że cudne to jeszcze jakieś strasznie kochane i przytulaśne ostatnio :)

[quote name='Ty$ka']Cudne fotki cudnego psa :D
Dzięki ;)

Dziś moje dwa kociary śpiące sobie słodko

Poza tym doszłam do wniosku, że skoro kwitnie coś więcej niż przebiśniegi, to już nieodwołalnie WIOSNA :)

Posted

Teba napisał(a):
Dotarłam! Jutro obejrzę wszystko na spokojnie bo fotki z pierwszej strony powaliły mnie na kolana :loveu:

Ooo, witam serdecznie! :)

U nas nuuuda, mam parę zdjęć sprzed kilku dni z lepszego szkła, ale w ogóle nie chce mi się ich ruszać... :)
Umówiłam kociczkę na środę na sterylkę.. w międzyczasie przemęczyliśmy się z drugą rują, trzeciej już nie chcę słuchać ;) weterynarz mówił, żeby jutro przez cały dzień nie dawać jej już nic do jedzenia.. nie wiem, jak z nią wytrzymamy, bo ona się strasznie drze, gdy jest głodna :) poza tym bycie w domu toleruje tylko, gdy śpi.. a ani jutro, ani przez następny tydzień nie będziemy mogli jej wypuścić, no, zobaczymy jak to będzie, w sumie z rują też siedziała na swojej chudej dupce w domu :)

Posted

[quote name='Vilena']https://lh6.googleusercontent.com/--7J2eVZ1H08/T2tt64xfDjI/AAAAAAAABoQ/qEQaiaSD4OA/s640/DSC_0377%2520kopia.jpg
Słodki widok :loveu:

[quote name='BBeta']https://lh3.googleusercontent.com/-Mzklrv4FB1c/T2NPmDbjPHI/AAAAAAAABks/_3p1_WO1ppw/s512/DSC_0306%2520kopia.jpg
Świetne :)
Też mi się bardzo podoba to zdjęcie, aż je wrzuciłam na swojego bloga, a mało tam zdjęć ze zwierzętami wrzucam, bo nie jestem względem nich obiektywna ;)

[quote name='deer_1987']pokazuj te z lepszego :loveu: mi sie zamarzylo zmienic puszke ale szkoda ze nie ma juz 450d :(
W sumie wcale po nich nie widać, że z lepszego :) Jakoś ostatnio wolę komentować cudze zdjęcia niż robić czy tylko obrabiać swoje ;)

A poza tym jutro sterylka, dziś mamy głodówkę, tzn Mała ma. Szkoda mi jej, bo już jest głodna, a jeszcze do jutra dalekoooo.. poza tym nie rozumie, czemu nie może wyjść na dwór, a nie mogę jej puścić, bo a nuż by sobie coś upolowała do jedzenia.
Generalnie jestem kłębkiem nerwów. To jednak poważny zabieg.. szkoda mi się jej robiło i zwlekałam z tym, ale w końcu się zebrałam w sobie.. teraz myślę, że to ostatnia przygarnięta kotka, że w przyszłości będą same kocury, ale zobaczymy, jak będzie po zabiegu i w trakcie rehabilitacji. Tego też się boję, bo ona jest taka aktywna, a powinna przez tydzień trochę przystopować i jak jej to przetłumaczyć?