Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='deer_1987']https://lh6.googleusercontent.com/--67Coo3W88E/T0KqVZRqnNI/AAAAAAAABbs/5muqYMQasDc/s500/_DSC0496%2520male.jpg
o co prosil?
Szczerze mówiąc... o nic ;) po prostu kiwałam do niego ręką ;)

[quote name='WeronikaM']piękne zdjęcia :D te na pierwszej stronie z kotem mnie rozwaliły :D Super ekipa :razz:
Dzięki, zapraszamy ponownie ;)

Moja mama kupiła dla nas w sklepie ze starociami wiklinowy transporterek.
Zainteresował Pińdziulkę, sama weszła i się w nim wyleguje :)

Wsadziłam na próbę kota, wszedł i dał radę się obrócić (nie za duży ten transporerek ;) ), ale kociczka uznała, że ona też chce do środka ;)

Posted (edited)

Najpierw było słodko, a potem, gdy kot uznał, że sobie tam poleży, okazało się, że kociczka jest małą terrorystką i atakowała go, aż sobie poszedł, mała małpa.

Edited by daguerrotype
Posted

[quote name='deer_1987']Sama pisala ze pozniej poprawila, wczesniej nie bylo widac :)[/QUOTE]
bo coś na dogo poprawiali czy co - nawet dostalam "piekną" wiadomość, że mam bana for ever....

Posted

[quote name='daguerrotype']masz bana na dogo?[/QUOTE]
nie :) ale jak były te remonty na dogo to ja sobie buszowałam akurat po dogo i chyab wszyscy dostali takie info co byli na dogo - wiem ze filodendron tez dostala takie info - z reszta zniknely wszystkie posty pisane w tym czasie....

Posted

już myślałam, że masz bana na wszystkie fora, na których się pojawisz ;) ale w takim wypadku ani słowa byś już chyba tu nie napisała ;)
ja próbowałam buszować w trakcie remontów, ale wyświetlał mi się komunikat, że trwają prace remontowe i nic nie mogłam zrobić..

Posted

nie, no co TY - mnie zdjęli tylko z jednego forum z czego się ogromnie cieszę! Tu na dogo moja filozofia życia i prowadzenia hodowli jakos mieści się w ogólnie rozumianych ramach i jest jakoś też akceptowalna, tak myśle przynajmniej.

Posted

Dziś fotorelacja z poranka, którą zatytułowałabym "O jedno liźnięcie za daleko" ;)

Koty przyszły do mnei do łóżka i Bazyl zaczął pielęgnować kociczkę, a muszę Wam powiedzieć, że on po prostu uwielbia to robić!

Zobaczcie, jak ładnie zaczesał jej grzyweczkę :)

Ona chyba jednak woli bez grzyweczki i się zaczęło...

W końcu musiałam ich rozdzielać...

Misiek jest cały i zdrów, nawet miałam dziś zamieścić dowody tego, ale padał śnieg, gdy go wyprowadzałam (za każdym razem), więc zrezygnowałam, zresztą, nie mam za bardzo weny :)

Posted

[quote name='deer_1987']https://lh3.googleusercontent.com/-Z6vbpE50tPE/T0vazEavDqI/AAAAAAAABdU/pq_95_ijmv0/s512/DSC_0052%2520kopia.jpg
Takie widoki sa slodkie :loveu:
To zdjęcie z tej serii lubię najbardziej, ta błoga minka, taka zadowolona, zupełnie nie zapowiadająca mającego się niedługo zacząć armagedonu ;)

[quote name='Ty$ka']Świetne :loveu::loveu::loveu:

A kociczka ma cudne umaszczenie, zakochałam się :loveu:
(choć trzeba wiedzieć, że u mnie rude są NAJ)
U mnie też rude są naj, gdy braliśmy kociczkę, wybieraliśmy między nią i dwójką jej bieało-rudych braci, a wybraliśmy ją, najdzikszą, ale wg mnie ładniejszą, zresztą jak to kotka, miała być przytulaśna i miziasta, a jest mały potworek, strasznie rozmiauczony i nie dający spać po nocach ;)

[quote name='panbazyl']no cudne walki łóżkowe :)
Ja wolę toaletę łóżkową, bo walki muszę zawsze rozdzielać, bo się zagolopowują w tym, tzn. nie jest to zabawa, tylko kocia walka..