Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięujemy za walentynkę :cool3:

Choć raz to w całym kraju zamiecie śnieżne, a u nas tylko prószy :cool3: Za to wiatr jest taki, że o dłuższym spacerze bez odmrożenia twarzy nie ma mowy :eviltong:

Posted

daguerrotype napisał(a):

Choć raz to w całym kraju zamiecie śnieżne, a u nas tylko prószy :cool3: Za to wiatr jest taki, że o dłuższym spacerze bez odmrożenia twarzy nie ma mowy :eviltong:

Właśnie wychodziłam na pocztę. wróciłam zmachana okropnie....wiatr dokuczliwy.

Posted

daguerrotype napisał(a):

oj tam oj tam :)
ja dziś tak ze 30 km z psami - z chłopakami zrobiłam. Najpierw ze swojego zadooopia do Piask z buta przez łąki nad rzeką (1,5 godziny, o 7 rano wyszlam), potem pks do Lbl i po Lbl tak ze 2 godziny szybkim marszem, no i powrót znów pks i wzdłuż rzeki.... w domu byłam na 17..... a wszystko to tylko aby psom zbadać męskie sprawy - usg, nasienie, krew.... Psy zmęczone, ja chyba też.

Posted

nie bój się, ja tak tylko raz na miesiąc lub na jakieś 2 miesiące, a tak to spokojnie tylko runda w pola :) i to musi byc pogoda ok, bo inaczej to doopa.
A jak się nudzisz, to cykl szkoleń robimy w Piaskach ( www.klubunesco.com ) udział gratis. oczywiście szukaj w dziale "aktualności".

Posted

daguerrotype napisał(a):
Na razie składam wniosek do Urzedu Pracy, jeśli zostanie przychylnie rozpatrzony, zacznę staż w pobliskim Domu Kultury :)

to życzę udanego startu w pracę!!!! ale jakbyś chciala to jednak zapraszam - tyle tylko, ze szkolenia (za freee oczywiście) robimy dla ludzi z organizacji pozarządowych zatrudnionych na umowe o pracę, dzieło, zlecenia czy wolontariatu z gmin Spiczyn, Wólka, Rybczewice, Piaski, Mełgiew, Gorzków. Szkolenia wyjazdowe :)

Posted

Dziękujemy ;)

Trochę już znudziły mi się zdjęcia Miśka biegającego na dworze, dlatego dziś taki wczorajszy piecho :)

Prawie jak kot ze Shreka :)

Posted

[quote name='andegawenka']Dla mnie fotek Miska zawsze za mało[/QUOTE]
no dla mnie też Prosimy o więcej :)
a ja dziś rano już zakupilam moim psom 6 szkieletów z kurczaka i 6 kości ze schabu - takie porąbane już na odpowiednie fragmenty. Bedą miały wyżerkę jak wróce do domu. Tak na 2 dni to jest porcja dla 3 psów...

Posted

[quote name='panbazyl']no dla mnie też Prosimy o więcej :)
a ja dziś rano już zakupilam moim psom 6 szkieletów z kurczaka i 6 kości ze schabu - takie porąbane już na odpowiednie fragmenty. Bedą miały wyżerkę jak wróce do domu. Tak na 2 dni to jest porcja dla 3 psów...[/QUOTE]

Skromnie:evil_lol:

Bazylkowych fotek tez nigdy dość;)

Posted

[quote name='daguerrotype']O właśnie zdjęcia są zepsute, bo mu kłaków przy oku nie przycięłam i zasłaniają te oczyska cudne ;)
Zepsute? a te oczy mówią "Pańcia nie obcinaj kłaczków proszę":loveu: https://lh6.googleusercontent.com/--67Coo3W88E/T0KqVZRqnNI/AAAAAAAABbs/5muqYMQasDc/s500/_DSC0496%2520male.jpg

[quote name='panbazyl']no skromnie, bo w środę pan przywiezie mi 100 kg mrożonek dla piesków :)

Ło matko! lwy nie psy;)