Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

makot'a;18008618 napisał(a):
Kiedy będą jakieś nowe fotki? :)

Dziś :diabloti:

Generalnie ostatnio nie byłam w nastroju na udzielanie się w naszym wątku... Kilka tygodni temu, w przeciągu 2 tygodni straciliśmy dwa nasze młode kociaki, w co nie chcę wnikać... Faktem jest, że drugiego takiego kota jak Skarpeta chyba nie znajdziemy.. :shake:

W każdym razie... to psie forum, więc skupmy się na psach.

Dzisiejszy Misiek:

Zmartwiony :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Te kolory, jak Ty to robisz? :) u nas za to mgliste zdjecia, sloneczka nie ma :(

Taki dzień dziś się trafił ciepły i słoneczny, to i kolory przyjemniejsze dla oka wychodzą :)

Posted

omry napisał(a):
Witamy się :)
Jestem zachwycona galerią, przepiękne koty, kurki i psiak :loveu:

Będziemy zaglądać :)

Witajcie, zapraszamy, choć przy tej pogodzie nie chce robić się zdjęć, to może niedługo znowu coś uda się wstawić :)

Illusion napisał(a):
Czemu Misiek taki zmartwiony na tamtym zdjęciu? :lol:
Kolorki bardzo przyjemne :).

Sama nie wiem, coś tam obserwował, dopiero w domu po powiększeniu zdjęcia uznałam, że ma taki zmartwiony wyraz pyska ;)

andegawenka napisał(a):
Ja się mordowałam żeby wkleić foty z telefonu a tu taka galeria.;)

https://lh3.googleusercontent.com/-trRmj9exVAY/TntC1TUCkaI/AAAAAAAABCQ/Cwbf1jQjltE/DSC_0543.JPG

Z telefonu bardziej prawdziwe, bo ja zawsze coś przekłamię (kolory poprawię itd) :P a z galerią nigdy się nie kryliśmy ;)

Posted

makot'a;18055610 napisał(a):
Piękne są te zdjęcia po prostu!
I to takie lekkie "zamglenie" :loveu:
To mi się strasznie podoba. Ma świetne kolorki, soczyste, ale nienachalne...i jet takie tajemnicze trochę :D
https://lh5.googleusercontent.com/-IlIH_isu8sQ/TskOF0C8iNI/AAAAAAAABKc/Zrco39xGBC8/s640/DSC_0137%252520kopia1%252520male.jpg

Doceniłaś absolutnie wszystko, co starałam się z tego zdjęcia wyciągnąć :cool3:

Wczorajszy spacer, pochmurny, szary i bury...

Dziś już fajniej, ciepło, słonecznie, aż chce się łazić

A poza tym dowiedziałam się o dużej pudlicy do adopcji, pudel to moje psie marzenie. Na razie do niczego się nie zapalam, ale myślę o niej praktycznie non-stop :cool3: Muszę sobie przemyśleć wszystkie za i przeciw...

Patrzyłam dziś jak Misiek bawił się z sąsiedzkimi pieskami i pomyślałam, że naprawdę byłoby mu weselej, gdyby miał "rodzeństwo", ale nie wiem, czy byłby zachwycony, gdybyśmy przyprowadzili psa dwa razy większego od niego :eviltong: tu raczej nie ma z takimi do czynienia, bo większe psy całe życie spędzają na łańcuchach ... :roll:

Posted

daguerrotype napisał(a):

A poza tym dowiedziałam się o dużej pudlicy do adopcji, pudel to moje psie marzenie. Na razie do niczego się nie zapalam, ale myślę o niej praktycznie non-stop :cool3: Muszę sobie przemyśleć wszystkie za i przeciw...

Patrzyłam dziś jak Misiek bawił się z sąsiedzkimi pieskami i pomyślałam, że naprawdę byłoby mu weselej, gdyby miał "rodzeństwo", ale nie wiem, czy byłby zachwycony, gdybyśmy przyprowadzili psa dwa razy większego od niego :eviltong: tu raczej nie ma z takimi do czynienia, bo większe psy całe życie spędzają na łańcuchach ... :roll:

eee nie martw sie tak bardzo gabarytami, psiaki sobie poradzą, mój głupolek najlepiej się czuje w towarzystwie labków, które sa sporo wieksze od niego, świetnie sie razem bawia i dobrze dogadują :p

Posted

Fides79 napisał(a):
eee nie martw sie tak bardzo gabarytami, psiaki sobie poradzą, mój głupolek najlepiej się czuje w towarzystwie labków, które sa sporo wieksze od niego, świetnie sie razem bawia i dobrze dogadują :p

Na pewno sobie poradzą, kwestia przyzwyczajenia ;)

Yorkomanka napisał(a):
Misiek jest śliczny:loveu:

Dziękujemy :cool1:

A dziś coś z zupełnie innej beczki ...

Posted

andegawenka napisał(a):
Daj pudelka Pańcia

Dałabym, gdybym miała ;)
Na razie tylko wiem, że jest do adopcji, nawet zdjęcia tej suni nie widziałam, zresztą ona nie ma i nie będzie mieć oficjalnych ogłoszeń, więc nie wiem, czy powinnam w ogóle o niej wspominać tutaj :P
W każdym razie - jeśli do nas trafi na pewno będzie duuużo zdjęć :cool3: