Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super, będę czekała na fotki i teksty go ogłoszeń, każdy tekst dla każdego psiaka z osobna jak można oczywiscie, bo na każdego psiaka przypada 1 pakiet :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki nie denerwujcie się na mnie ale zdjeć nie mam :( Rozwaliłam samochód w sobote i nie maiałm jak ogarnąć, do tego lało... :( nadrobie to na pewno albo w tygodniu jeśli bedzie samochód do odbioru albo w weekend.

Posted

[quote name='Owieczka']Cioteczki nie denerwujcie się na mnie ale zdjeć nie mam :( Rozwaliłam samochód w sobote i nie maiałm jak ogarnąć, do tego lało... :( nadrobie to na pewno albo w tygodniu jeśli bedzie samochód do odbioru albo w weekend.[/QUOTE]

Nie dobrze
:(

A może wiesz jak tam maluchy ?? Grzeczne ?

Posted

[quote name='Anja2201']Nie dobrze
:(

A może wiesz jak tam maluchy ?? Grzeczne ?[/QUOTE]

Sierota wjechałam na kamień, centralnie miską olejową zahaczyłam :( Echhh.... A maluchy w dobrej formie, ganiają, czepiają sie nogawek, cieszą z byle czego i ogólnie rosną i w zwyż i w szerz :D

Posted

Poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :)

Posted

[quote name='Owieczka']A maluchy w dobrej formie, ganiają, czepiają sie nogawek, cieszą z byle czego i ogólnie rosną i w zwyż i w szerz :D[/QUOTE]

I wzwyż też ??:-o:-o

Posted

[quote name='Asiaczek']One jeszcze rosną? A może nam się tylko tak wydaje, co?

pzdr.[/QUOTE]

też tak myślę , lizak ma około 3-4 lata , Drops około 1-1,5 roku :)

Posted

[quote name='Anja2201']też tak myślę , lizak ma około 3-4 lata , Drops około 1-1,5 roku :)[/QUOTE]

One rosna w kule ;P na okrągło czyli i w góre i w boki. Załoze sie ze za jakis czas psiaków nie poznacie bo Iza ich upasie :D Psiaki grzeczne z tego co Iza mówi i wszystko u nich ok :) Jak podjadę to poganiam z nimi po sadzie i porobie zdjęć :)

Posted

Już zmieniam tytuł , ciotki zbieramy na kastrację teraz , chciała bym je w poniedziałek lub wtorek przywieść na kastrację , jutro ustalę jaki będzie koszt .

Posted

Watek Fila, ma chłopak szansę na DT. Ale musimy mu pomóc
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210726-Fil.-Do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-mu-tylko-budy-i-karmy-brak.-Dla-Fila-to-nieosi%C4%85galny-szczyt-marze%C5%84?p=17205492#post17205492"]http://www.dogomania.pl/threads/2107...2#post17205492[/URL]