faith35 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 super, będę czekała na fotki i teksty go ogłoszeń, każdy tekst dla każdego psiaka z osobna jak można oczywiscie, bo na każdego psiaka przypada 1 pakiet :) Quote
unixena Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Witam sie z rana z cioteczkami i naszymi lesnymi slodziakami .Czekamy na jakies info o nich i na fotki . Quote
Tymonka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='agusiazet']Przelałam dzisiaj moja jednorazową deklarację dla Lizaka i Dropsa:)[/QUOTE] bardzo dziękujemy :) Quote
Asiaczek Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Przed chwila poszła moja stała - 10 zł. Gratulacje za cudne ostrzyżenie psinki:) Pzdr. Quote
Owieczka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Cioteczki nie denerwujcie się na mnie ale zdjeć nie mam :( Rozwaliłam samochód w sobote i nie maiałm jak ogarnąć, do tego lało... :( nadrobie to na pewno albo w tygodniu jeśli bedzie samochód do odbioru albo w weekend. Quote
Szarotka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 O to nie dobrze z tym samochodem, mam nadzieje, ze reszta lepiej. Quote
Tymonka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Owieczka']Cioteczki nie denerwujcie się na mnie ale zdjeć nie mam :( Rozwaliłam samochód w sobote i nie maiałm jak ogarnąć, do tego lało... :( nadrobie to na pewno albo w tygodniu jeśli bedzie samochód do odbioru albo w weekend.[/QUOTE] Nie dobrze :( A może wiesz jak tam maluchy ?? Grzeczne ? Quote
Owieczka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Anja2201']Nie dobrze :( A może wiesz jak tam maluchy ?? Grzeczne ?[/QUOTE] Sierota wjechałam na kamień, centralnie miską olejową zahaczyłam :( Echhh.... A maluchy w dobrej formie, ganiają, czepiają sie nogawek, cieszą z byle czego i ogólnie rosną i w zwyż i w szerz :D Quote
Szarotka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Mam nadzieje, ze niezbyt kosztowne .......ciesze sie, ze pieski dobrze. Quote
bakusiowa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Odwiedzam maluchy:lol: Dobrze, że już są bezpieczne. Quote
Fiera Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :) Quote
Marycha35 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Supero, trzeba się zareklamować:) A dla Słodziaków buziaki w pycha:) Quote
Tymonka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Owieczka']A maluchy w dobrej formie, ganiają, czepiają sie nogawek, cieszą z byle czego i ogólnie rosną i w zwyż i w szerz :D[/QUOTE] I wzwyż też ??:-o:-o Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 One jeszcze rosną? A może nam się tylko tak wydaje, co? pzdr. Quote
Tymonka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Asiaczek']One jeszcze rosną? A może nam się tylko tak wydaje, co? pzdr.[/QUOTE] też tak myślę , lizak ma około 3-4 lata , Drops około 1-1,5 roku :) Quote
unixena Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dobranoc malutkie brzdace:loveu: Lizaczku:lol: i Dropsiku .:lol: Quote
necianeta89 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Może zmienić już tytuł wątku? Dacie radę cioteczki? Quote
Owieczka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Anja2201']też tak myślę , lizak ma około 3-4 lata , Drops około 1-1,5 roku :)[/QUOTE] One rosna w kule ;P na okrągło czyli i w góre i w boki. Załoze sie ze za jakis czas psiaków nie poznacie bo Iza ich upasie :D Psiaki grzeczne z tego co Iza mówi i wszystko u nich ok :) Jak podjadę to poganiam z nimi po sadzie i porobie zdjęć :) Quote
unixena Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Bedziemy czekac Owieczko na fotki naszych "kulek cukrowych":calus: .Wysciskaj od nas slodziaki.:wolfie::wolfie: Quote
Tymonka Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Już zmieniam tytuł , ciotki zbieramy na kastrację teraz , chciała bym je w poniedziałek lub wtorek przywieść na kastrację , jutro ustalę jaki będzie koszt . Quote
ocelot Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Watek Fila, ma chłopak szansę na DT. Ale musimy mu pomóc [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210726-Fil.-Do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-mu-tylko-budy-i-karmy-brak.-Dla-Fila-to-nieosi%C4%85galny-szczyt-marze%C5%84?p=17205492#post17205492"]http://www.dogomania.pl/threads/2107...2#post17205492[/URL] Quote
Recommended Posts