Tymonka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 bela51 napisał(a):A ja mysle, ze zglosic nie zaszkodzi. Niech nasze organy ścigania mają okazje sie wykazac. Moze złapią jakiegos morderce zwierzat.:roll: Ja w takie cuda chyba nie wierzę , mam tylko nadzieje , że psiaki tego nie poroznoszą po lesie , a o nie nie musimy się martwić bo jutro koło 16 opuszczą las :) Quote
faith35 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Anja2201 napisał(a):Ja w takie cuda chyba nie wierzę , mam tylko nadzieje , że psiaki tego nie poroznoszą po lesie , a o nie nie musimy się martwić bo jutro koło 16 opuszczą las :) będę czekać na wieści w takim razie :) Quote
Tymonka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Plan jest taki , o 16 zabieram oba z lasu , jedziemy do wet na szybki przegląd , Drops dostaje uspokajacza , przywożę je do siebie , robię z Dropsa cudo :D:D i zawożę do Izy , teraz trzymać kciuki , żeby wszystko poszło zgodnie z planem :) Quote
bela51 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Musi wszystko sie udac ! Nie ma innej opcji.:lol: Quote
Tymonka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Ciotki jak któraś ma chwilę porozsyłajcie bazarek "kleszczowy" cisza tam się zrobiła , belu , a do Ciebie mam gigantyczną prośbę , nie chciała byś poprowadzić bazarku dla misi i Kajki , mam fajne rzeczy , a czasu ostatnio brak :( Quote
santino Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Anja2201 napisał(a):Plan jest taki , o 16 zabieram oba z lasu , jedziemy do wet na szybki przegląd , Drops dostaje uspokajacza , przywożę je do siebie , robię z Dropsa cudo :D:D i zawożę do Izy , teraz trzymać kciuki , żeby wszystko poszło zgodnie z planem :) A co ma nie pójść ;) Ale trzymamy rzecz jasna! :) Quote
Lemoniada Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Jakie te psiaki są wzruszające, dwaj przyjaciele na dobre i złe... Będę tu zaglądać i kibicować! I mają świetne imiona, wszystkie Dropsy to fajne chłopaki :) Quote
unixena Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Melduje ,ze pieniazki-20 Euro przelalam na pay pala cioteczki taygi .Troche przyjda okrojone ,bo pay pal bierze cos za transakcje ,ale chyba wszystkiego nie zabiora:roll: ..Ja tez sciskam lapki ,za cala akcje lesnych slodziakow :bigok:. Quote
faith35 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Anja2201 napisał(a):Ciotki jak któraś ma chwilę porozsyłajcie bazarek "kleszczowy" cisza tam się zrobiła będę rozsyłała oba linki na raz - cegiełkowy i różnościowy na chłopaków :") Quote
agusiazet Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Anja2201 napisał(a):Plan jest taki , o 16 zabieram oba z lasu , jedziemy do wet na szybki przegląd , Drops dostaje uspokajacza , przywożę je do siebie , robię z Dropsa cudo :D:D i zawożę do Izy , teraz trzymać kciuki , żeby wszystko poszło zgodnie z planem :) Wow, to wspaniałe wieści! Powodzenia!!! Quote
tayga Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 unixena napisał(a):Melduje ,ze pieniazki-20 Euro przelalam na pay pala cioteczki taygi .Troche przyjda okrojone ,bo pay pal bierze cos za transakcje ,ale chyba wszystkiego nie zabiora:roll: ..Ja tez sciskam lapki ,za cala akcje lesnych slodziakow :bigok:. Nie zabierają chyba nic, tylko przelicznik na złotówki mają fatalny, ale coś od siebie dołożę :) Quote
AniaGucio Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Anja2201 napisał(a):Ciotki jak któraś ma chwilę porozsyłajcie bazarek "kleszczowy" cisza tam się zrobiła , belu , a do Ciebie mam gigantyczną prośbę , nie chciała byś poprowadzić bazarku dla misi i Kajki , mam fajne rzeczy , a czasu ostatnio brak :( Ania, prześlij zdjęcia i opisy do mnie - ja mogę zrobić bazarek, napisz tylko od kiedy do kiedy, czy możliwy odbiór osobisty i gdzie, i na na jakie pieski rzecz jasna! Chociaż tak będę mogła Wam pomóc! Quote
Tymonka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 AniaGucio napisał(a):Ania, prześlij zdjęcia i opisy do mnie - ja mogę zrobić bazarek, napisz tylko od kiedy do kiedy, czy możliwy odbiór osobisty i gdzie, i na na jakie pieski rzecz jasna! Chociaż tak będę mogła Wam pomóc! Dzięki wielkie , wieczorkiem wszystko podeślę , tylko meila podaj :) Quote
AniaGucio Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Anja2201 napisał(a):Dzięki wielkie , wieczorkiem wszystko podeślę , tylko meila podaj :) Wysłany :) Quote
Szarotka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 unixena napisał(a):Melduje ,ze pieniazki-20 Euro przelalam na pay pala cioteczki taygi .Troche przyjda okrojone ,bo pay pal bierze cos za transakcje ,ale chyba wszystkiego nie zabiora:roll: ..Ja tez sciskam lapki ,za cala akcje lesnych slodziakow :bigok:. Ja tez wysylam pay palem, ale od razu wstawiam ile chce wyslac w zlotowkach i oplata jest mala. Moze to jest kwestia opcji jaka sie wybierze, ja wplacam jako prezent i od np. 300 zl. bierze trzy zlote oplaty czy cos takiego. Quote
unixena Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ja to az wstyd sie przyznac ....:oops:jestem typowa komputerowa blondynka :oops:..a pay pala kiedys zalozylam i do tej pory nie korzystalam z niego .Wiec nie wiem co tam wybralam :eviltong:..hehhe .Bylam wogole zadowolona ,ze poszlo :eviltong:..i ze dostalam potwierdzenie .No ale pierwsze koty za ploty ...Jak to dobrze ,ze cioteczka tayga zgodzila sie uzyczyc swego konta i ze zrobi przelew .:lol::cool2: Quote
Owieczka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 santino napisał(a):No to świetnie! 200zł od psa to rzeczywiście nie jest dużo (biorąc pod uwagę stadardowe ceny), a jeszcze jak miejsce dobre i sprawdzone to w ogóle fajnie! Dziewczyny, ja mam takie puszki z mokrą karmą, nic nadzwyczajnego - nie jest to royal canin - ale kiedyś udało mi się je kupić "po kosztach" i trzeba je jakoś spożytkować zanim stracą termin ważności, więc jeśli chcecie to mogę zaoferować, tylko trzeba byłoby je odebrać z wilanowa lub mokotowa. Jeśli nie było by problemu podrzucić tych puszek na Ursynów na SGGW to ja je zawioze Izie :) Teraz jeżdżę tam raz w tygodniu. Quote
santino Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Owieczka napisał(a):Jeśli nie było by problemu podrzucić tych puszek na Ursynów na SGGW to ja je zawioze Izie :) Teraz jeżdżę tam raz w tygodniu. W jaki dzień? Ja w weekend wyjeżdżam, ale może w czwartek by mi się udało. Z tym, że po południu/pod wieczór. I gdzie dokładnie :) Quote
tayga Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 unixena napisał(a):Jak to dobrze ,ze cioteczka tayga zgodzila sie uzyczyc swego konta i ze zrobi przelew .:lol::cool2: Z 20 Euro doszło 19,07 czyli 0,93 opłaty. Przeliczyło mi to na 77,86 zł. Jak tylko dojdą (2-3 dni) to przelewam 100 zł psiakom :) Quote
Szarotka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 tayga napisał(a):Z 20 Euro doszło 19,07 czyli 0,93 opłaty. Przeliczyło mi to na 77,86 zł. Jak tylko dojdą (2-3 dni) to przelewam 100 zł psiakom :) Super :):) Quote
Tymonka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='tayga']Z 20 Euro doszło 19,07 czyli 0,93 opłaty. Przeliczyło mi to na 77,86 zł. Jak tylko dojdą (2-3 dni) to przelewam 100 zł psiakom :) ekstara i dziękuję za resztę :) Doszło 14 zł (z bazarku ) Wpływy na Czerwiec: AIMEZ_MOI - 20 zł wiol1982 - 5 zł katarzyna09 - 30 zł maruda - 30 zł asl- 5 zł KAJKA_72 - 50 zł danavas - 20 zł bazarek - 14 zł Razem :174 zł Quote
Recommended Posts