Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
A ja mysle, ze zglosic nie zaszkodzi. Niech nasze organy ścigania mają okazje sie wykazac. Moze złapią jakiegos morderce zwierzat.:roll:

Ja w takie cuda chyba nie wierzę , mam tylko nadzieje , że psiaki tego nie poroznoszą po lesie , a o nie nie musimy się martwić bo jutro koło 16 opuszczą las :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ja w takie cuda chyba nie wierzę , mam tylko nadzieje , że psiaki tego nie poroznoszą po lesie , a o nie nie musimy się martwić bo jutro koło 16 opuszczą las :)

będę czekać na wieści w takim razie :)

Posted

Plan jest taki , o 16 zabieram oba z lasu , jedziemy do wet na szybki przegląd , Drops dostaje uspokajacza , przywożę je do siebie , robię z Dropsa cudo :D:D i zawożę do Izy , teraz trzymać kciuki , żeby wszystko poszło zgodnie z planem :)

Posted

Ciotki jak któraś ma chwilę porozsyłajcie bazarek "kleszczowy" cisza tam się zrobiła , belu , a do Ciebie mam gigantyczną prośbę , nie chciała byś poprowadzić bazarku dla misi i Kajki , mam fajne rzeczy , a czasu ostatnio brak :(

Posted

Anja2201 napisał(a):
Plan jest taki , o 16 zabieram oba z lasu , jedziemy do wet na szybki przegląd , Drops dostaje uspokajacza , przywożę je do siebie , robię z Dropsa cudo :D:D i zawożę do Izy , teraz trzymać kciuki , żeby wszystko poszło zgodnie z planem :)

A co ma nie pójść ;) Ale trzymamy rzecz jasna! :)

Posted

Melduje ,ze pieniazki-20 Euro przelalam na pay pala cioteczki taygi .Troche przyjda okrojone ,bo pay pal bierze cos za transakcje ,ale chyba wszystkiego nie zabiora:roll: ..Ja tez sciskam lapki ,za cala akcje lesnych slodziakow :bigok:.

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ciotki jak któraś ma chwilę porozsyłajcie bazarek "kleszczowy" cisza tam się zrobiła

będę rozsyłała oba linki na raz - cegiełkowy i różnościowy na chłopaków :")

Posted

Anja2201 napisał(a):

Wow, to wspaniałe wieści! Powodzenia!!!

Posted

unixena napisał(a):
Melduje ,ze pieniazki-20 Euro przelalam na pay pala cioteczki taygi .Troche przyjda okrojone ,bo pay pal bierze cos za transakcje ,ale chyba wszystkiego nie zabiora:roll: ..Ja tez sciskam lapki ,za cala akcje lesnych slodziakow :bigok:.

Nie zabierają chyba nic, tylko przelicznik na złotówki mają fatalny, ale coś od siebie dołożę :)

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ciotki jak któraś ma chwilę porozsyłajcie bazarek "kleszczowy" cisza tam się zrobiła , belu , a do Ciebie mam gigantyczną prośbę , nie chciała byś poprowadzić bazarku dla misi i Kajki , mam fajne rzeczy , a czasu ostatnio brak :(

Ania, prześlij zdjęcia i opisy do mnie - ja mogę zrobić bazarek, napisz tylko od kiedy do kiedy, czy możliwy odbiór osobisty i gdzie, i na na jakie pieski rzecz jasna! Chociaż tak będę mogła Wam pomóc!

Posted

AniaGucio napisał(a):
Ania, prześlij zdjęcia i opisy do mnie - ja mogę zrobić bazarek, napisz tylko od kiedy do kiedy, czy możliwy odbiór osobisty i gdzie, i na na jakie pieski rzecz jasna! Chociaż tak będę mogła Wam pomóc!

Dzięki wielkie , wieczorkiem wszystko podeślę , tylko meila podaj :)

Posted

unixena napisał(a):

Ja tez wysylam pay palem, ale od razu wstawiam ile chce wyslac w zlotowkach i oplata jest mala. Moze to jest kwestia opcji jaka sie wybierze, ja wplacam jako prezent i od np. 300 zl. bierze trzy zlote oplaty czy cos takiego.

Posted

Ja to az wstyd sie przyznac ....:oops:jestem typowa komputerowa blondynka :oops:..a pay pala kiedys zalozylam i do tej pory nie korzystalam z niego .Wiec nie wiem co tam wybralam :eviltong:..hehhe .Bylam wogole zadowolona ,ze poszlo :eviltong:..i ze dostalam potwierdzenie .No ale pierwsze koty za ploty ...Jak to dobrze ,ze cioteczka tayga zgodzila sie uzyczyc swego konta i ze zrobi przelew .:lol::cool2:

Posted

santino napisał(a):
No to świetnie! 200zł od psa to rzeczywiście nie jest dużo (biorąc pod uwagę stadardowe ceny), a jeszcze jak miejsce dobre i sprawdzone to w ogóle fajnie! Dziewczyny, ja mam takie puszki z mokrą karmą, nic nadzwyczajnego - nie jest to royal canin - ale kiedyś udało mi się je kupić "po kosztach" i trzeba je jakoś spożytkować zanim stracą termin ważności, więc jeśli chcecie to mogę zaoferować, tylko trzeba byłoby je odebrać z wilanowa lub mokotowa.

Jeśli nie było by problemu podrzucić tych puszek na Ursynów na SGGW to ja je zawioze Izie :) Teraz jeżdżę tam raz w tygodniu.

Posted

Owieczka napisał(a):
Jeśli nie było by problemu podrzucić tych puszek na Ursynów na SGGW to ja je zawioze Izie :) Teraz jeżdżę tam raz w tygodniu.

W jaki dzień? Ja w weekend wyjeżdżam, ale może w czwartek by mi się udało. Z tym, że po południu/pod wieczór. I gdzie dokładnie :)

Posted

unixena napisał(a):
Jak to dobrze ,ze cioteczka tayga zgodzila sie uzyczyc swego konta i ze zrobi przelew .:lol::cool2:

Z 20 Euro doszło 19,07 czyli 0,93 opłaty. Przeliczyło mi to na 77,86 zł. Jak tylko dojdą (2-3 dni) to przelewam 100 zł psiakom :)

Posted

[quote name='tayga']Z 20 Euro doszło 19,07 czyli 0,93 opłaty. Przeliczyło mi to na 77,86 zł. Jak tylko dojdą (2-3 dni) to przelewam 100 zł psiakom :)

ekstara i dziękuję za resztę :)

Doszło 14 zł (z bazarku )

Wpływy na Czerwiec:

AIMEZ_MOI - 20 zł
wiol1982 - 5 zł
katarzyna09 - 30 zł
maruda - 30 zł
asl- 5 zł
KAJKA_72 - 50 zł
danavas - 20 zł
bazarek - 14 zł
Razem :174 zł