Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula_t napisał(a):
Trafiłam na wątek po jakimś czasie przez przypadek, bo po zrobieniu wizyty wykasowałam go z subskrypcji. Anja, to ten domek, który sprawdzałam czy jakiś inny?

To ten :)A coś nie tak ?

Posted

Dropsik wyglada jak szczeniaczek.
Wizyta wykazała, że wszystko jest w jak największym porządku. Dropisk ma bardzo dobrze i jest kochany.
Teraz potrzebny jest domek dla Lizaka.

• 3 weeks later...
Posted

sytuacja finansowa Lizka jest coraz gorsza , jesteśmy na minusie , a za kilka dni trzeba DT opłacić , ja teraz mam na głowie tyle ,że nie wiem jak się nazywam , nie mam jak zrobić nawet głupiego bazarku :(

• 2 weeks later...
Posted

Nie mamy z czego zapłacić za DT kwietniowe :( Mam nadzieję ,że biedny Lizacze nie będzie musiał poraz kolejny zmieniać miejsca zamieszkania bo nie będzie jak płacić :(

Posted

Zaniedbałam psiaki, ale w najbliższych dniach zrobię bazarek dla Lizaka. Czy ewent. wpłaty mogłyby znów iść bezpośrednio na Twoje konto Anju?

Super zdjęcia Dropsika z domku! :loveu:

Posted

[quote name='GatoNegro22']Zaniedbałam psiaki, ale w najbliższych dniach zrobię bazarek dla Lizaka. Czy ewent. wpłaty mogłyby znów iść bezpośrednio na Twoje konto Anju?

Super zdjęcia Dropsika z domku! :loveu:[/QUOTE]

Fajnie , że wróciłaś :) Jasne , tylko muszę wiedzieć kiedy się ich spodziewać , bo ja zaganiana jestem ostatnio .

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Helvetica]3 maj 2014 r. Odwiedziny u Lizaka [/FONT] Bez dwóch zdań - w tym psiaku zakocha się każdy kto go pozna. Ma pięknie zadarty nosek, cały czas się uśmiecha no i rozdaje całusy. Lizak mieszka razem z Lolą i Bajką w Domu Tymczasowym. Ma tam dużo miejsca do biegania i kochających ludzi Ale prawdziwego, stałego domku niestety brakuje. Lizak wspaniale odnajdzie się nawet w bloku, bo nie jest dużym i wymagającym pieskiem. Uwielbia się bawić, szaleć, jest bardzo radosny i zaraża wszystkich pozytywną energią. Szukamy domku dla LIZACZKA!!

Posted

bakusiowa napisał(a):
Teraz czekamy na odzew z ogłoszeń. Ostatnio na olx można wyróżnić za 5,99 na cały miesiąc.

Osobno też ma zrobione ogłoszenie na olx i wyróżnione