Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Jestem na zaproszenie i ja ....tak się cieszę że walczycie i psiaki nie pójdą do schroniska ......na razie nie mam pojęcia jak pomóc ....porozsyłam wątek ......

Dzięki wielkie , to strasznie dużo :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też jestem... przez Martikę.
Teraz nie mam możliwości wziąć ich na dt, ale może po 15-tym sierpnia.
Mam nadzieję, że do tego czasu znajdzie sie dla nich miejsce.
Gdzieś widziałam zajawkę hotelu lub dt od połowy czerwca.
Nie wiem czy aktualne?

Posted

Chyba piszesz o tym hotelu co Kado , nie wiem , nie znam go , nic nie słyszałam , na razie poczekajmy na odpowiedzi od tych hoteli do których pisałam , na razie nie ma możliwości zabrania ich bo nie ma za co .

Posted

róbmy im JUŻ bazarek- będzie wiadomo jaką kwotą na chwilę obecną będziemy dysponowały.
Jak któraś z dziewczyn chciałaby zrobić im bazar to proszę o informację na pw to dołożę kilka fantów

Posted

BERKANO napisał(a):
róbmy im JUŻ bazarek- będzie wiadomo jaką kwotą na chwilę obecną będziemy dysponowały.
Jak któraś z dziewczyn chciałaby zrobić im bazar to proszę o informację na pw to dołożę kilka fantów

poszło PW :) jestem na zaproszenie Martiki@Aisha, idę też rozsyłać PW z prośbą o deklaracje jednorazowe i stałe oraz fanty na bazarek.
Bazarek mogłabym sama poprowadzić, ale fantów do siebie przyjąć nie mogę. Każdy ze swojego domu by musiał fanty wysyłać, a do mnie na maila tylko fotki, info o przedmiocie i ceny w wersji "KT" oraz w wersji licytowanej. Odpowiada Wam???

Posted

faith35 napisał(a):
poszło PW :) jestem na zaproszenie Martiki@Aisha, idę też rozsyłać PW z prośbą o deklaracje jednorazowe i stałe oraz fanty na bazarek.
Bazarek mogłabym sama poprowadzić, ale fantów do siebie przyjąć nie mogę. Każdy ze swojego domu by musiał fanty wysyłać, a do mnie na maila tylko fotki, info o przedmiocie i ceny w wersji "KT" oraz w wersji licytowanej. Odpowiada Wam???

Kochana dziękuję że przybyłaś:multi: poszukam fantów na bazarek i prześlę na @ :)

Posted

Kochana dziękuję że przybyłaś:multi: poszukam fantów na bazarek i prześlę na @ :)

jak coś będziesz miała to napisz na PW, a podam Ci maila :)
BERKANO też fanty zaraz mi wyśle na maila, chciałabym to jeszcze dzisiaj wystawić i zostawię 2/3 posty wolne (posty na rozliczenia oddzielnie) jakby ktoś jutro czy tam kiedy chciał coś dołożyć od siebie.

Posted

Czyli rozumiem , że już się nie mam jak wycofać ??:D

Ok róbcie bazarki , ja też postaram się jeszcze dziś jakiś wystawić .I porozsyłam wieczorem konto .

Dostałam odpowiedź od Sylwiaso , niestety miejsc brak :(

A może któraś ciotka chciała by konto porozsyłać ?? To ja będę dalej zaproszenia rozsyłać ??

Posted

Dziewczyny, spróbujcie napisać do Fiery - ona ma w podpisie ze od lipca ma dwa wolne miejsca. Sama próbowałam do niej dzisiaj dzwonić bo potrzebuje DT dla Rudzielca z podpisu ale na razie szukam BDT bo alternatywnie hotel mam dla niego tylko kasy nie mam i deklarazji równiuśkie 0! :(

U Fiery jest Malinka z Klembowa, ślepulka, której oczy chciały eksplodować - nie pamiętam ile dokładnie, ale jakoś bardzo mało za nią dziewczyny płącą (tzn. stosunkowo b. mało)

Posted

santino napisał(a):
Dziewczyny, spróbujcie napisać do Fiery - ona ma w podpisie ze od lipca ma dwa wolne miejsca. Sama próbowałam do niej dzisiaj dzwonić bo potrzebuje DT dla Rudzielca z podpisu ale na razie szukam BDT bo alternatywnie hotel mam dla niego tylko kasy nie mam i deklarazji równiuśkie 0! :(

U Fiery jest Malinka z Klembowa, ślepulka, której oczy chciały eksplodować - nie pamiętam ile dokładnie, ale jakoś bardzo mało za nią dziewczyny płącą (tzn. stosunkowo b. mało)

Z tego co wiem Fiera miała miejsca w hoteliku .....ostatnio proponowała miejsce dla Apacza który niestety zostaje w schonie .....trzymam mocno kciuki :)

Posted

faith35 napisał(a):
Anja już się nie wycofa, musimy działać ;) Myślę, że za 2 psiaki nie zapłacimy mniej jak 400zł/mc.

Z tego co pamiętam to chyba koszt 200 zł + karma za jednego psiaka .....zaraz zawołam na wątek Fierę ;)

Posted

Fiera jest z Pawłowic ........zaprosiłam ją na wątek i poprosiłam o wypowiedzenie się na temat ewentualnego hoteliku ;) mam nadzieję że się uda i zbierzemy potrzebne finanse :( Rozsyłajmy dalej ........zaraz prześlę fanty na bazarek ....

Posted

Z tego co pamiętam to chyba koszt 200 zł + karma za jednego psiaka .....zaraz zawołam na wątek Fierę ;)

ok :) chciałabym o 18/19 ruszyć z bazarkiem... + 3 posty dla tych, co nie ma teraz na dogo, a mieliby fanty i chcieliby dołożyć :)

Posted

Wołaj i napisz mi proszę gdzie ten hotel , chciała bym sprawdzić jak daleko.

Sprawdziłam , to strasznie daleko , ciężko będzie z transportem , bo tak do 100 km ja jestem w stanie psiaki zawieść tzn. mój TZ za zwrot kosztów .