unixena Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ciotka ..danavas ..uslyszala moje wolanie :eviltong:.hehehhe .Wiem ,.kochana wredna jestem :diabloti:,ze Ci takie oficjane pismo rabnelam tu na watek .:lol:.hihihi .Ale czego nie robi sie Agus by ratowac psie bidy .:shake:..W kupie sila .:multi:Nie martw sie ...jak pojdziesz z torbami to zrobimy na Ciebie zrzutke .:oops::diabloti:hehhe ..i dostaniesz paczki zywnosciowe .:razz: Quote
katarzyna09 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Anju,mogę tylko jednorazowo wysłać parę groszy... Quote
danavas Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 unixena napisał(a):Ciotka ..danavas ..uslyszala moje wolanie :eviltong:.hehehhe .Wiem ,.kochana wredna jestem :diabloti:,ze Ci takie oficjane pismo rabnelam tu na watek .:lol:.hihihi .Ale czego nie robi sie Agus by ratowac psie bidy .:shake:..W kupie sila .:multi:Nie martw sie ...jak pojdziesz z torbami to zrobimy na Ciebie zrzutke .:oops::diabloti:hehhe ..i dostaniesz paczki zywnosciowe .:razz: mam to na piśmie więc daje po dyszce na każdego stałej.... Jolka!!!:mad: Quote
Tymonka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 katarzyna09 napisał(a):Anju,mogę tylko jednorazowo wysłać parę groszy... A możesz napisać ile mniej więcej ??:oops: Tak jak wcześniej pisałam łatwiej coś zdecydować jak wiemy jaką sumą dysponujemy Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Jakie cudne psiunie......biedactwa.... Jak przyjmiecie skromne 20zl jednorazowo to poprosze o numer konta..... Quote
katarzyna09 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Anja2201 napisał(a):A możesz napisać ile mniej więcej ??:oops: Tak jak wcześniej pisałam łatwiej coś zdecydować jak wiemy jaką sumą dysponujemy 30,- zł,przykro mi,ale nie dam rady więcej... Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Anja2201.......:):) jestes SUper...za podjecie decyzji.....:) Quote
Pliszka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Mogę dorzucić 10zł miesięcznie. Trzymam kciuki! Quote
Tymonka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Aimez_moi napisał(a):Jakie cudne psiunie......biedactwa.... Jak przyjmiecie skromne 20zl jednorazowo to poprosze o numer konta..... jakie skromne ?? To bardzo dużo !!! 30,- zł,przykro mi,ale nie dam rady więcej... Następna:mad::mad: każda złotówka się liczy !! Mogę dorzucić 10zł miesięcznie. Trzymam kciuki! Bardzo dziękujemy !!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rudzia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 niestety na razie nie mogę się zadeklarować. Zapisuję wątek. Piękne psiaki. Quote
Aleksandrossa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ja tylko mogę podrzucić ;( trzymam kciuki za psiaki :) Quote
Kajka_72 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Wy lepiej dla mnie też DT szukajcie bo jak nic z torbami pójdę;)....acha DT to dla mnie , 4 owczarków i kota....córkę zostawię ojcu :) Anju , ...dorzucę 50zl. Na razie tyle :( Piękne te psiaki. Quote
Tymonka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Kajka_72 napisał(a):Wy lepiej dla mnie też DT szukajcie bo jak nic z torbami pójdę;)....acha DT to dla mnie , 4 owczarków i kota....córkę zostawię ojcu :) Anju , ...dorzucę 50zl. Na razie tyle :( Piękne te psiaki. Ja w razie czego mogę Cię na to DT przygarnąć , TZ tylko o psach mówił , że już ani jednego :D Dzięki :) 50 zł jednorazowo ?? Quote
paulina02 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Jestem na zaproszenie ja też mogę tylko trzymać kciuki i je polecać , tydzień temu zabrałam wilka z lasu który był tam przeszło miesiąc skóra i kości i same kleszcze. Życze maluchom cudownych domków i dzięki że im tyle ludzi pomaga .Pozdrawiam . Quote
Kajka_72 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Anju na razie jednorazowo :oops: ale jak trzeba będzie w przyszłym miesiącu pomyślimy nad <dwurazowo>, a może i <trzyrazowo> ;) Anja,sugerujesz, żeby psy i kota TZ-wi zostawić, a córkę zabrać na DT ?:evil_lol: Quote
Tymonka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Kajka_72 napisał(a):Anju na razie jednorazowo :oops: ale jak trzeba będzie w przyszłym miesiącu pomyślimy nad <dwurazowo>, a może i <trzyrazowo> ;) Anja,sugerujesz, żeby psy i kota TZ-wi zostawić, a córkę zabrać na DT ?:evil_lol: Wiesz mój TZ prędzej córkę przeżyje :D Quote
Aleksandrossa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Potrzebujemy deklaracji na dt i behawioryste! Quote
motyleqq Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ten mały straszne ma dredy :( ale fajne z nich psiaki, co dalej? jadą do schroniska czy do hotelu? Quote
Javena Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Zapisuje. Dziekuje za zaproszenie. Narazie nic nie deklaruję ,ale moze za kilka dni coś mi wpadnie. Quote
Tymonka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Zbieramy deklaracje , jak uzbieramy to do hotelu , jak nie to nie wiem , zostawić je w tym lesie , aż w schronie znajdzie się miejsce ?? Teraz na prawde nie ma gdzie ich wcisnąć :( Quote
Tymonka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Javena napisał(a):Zapisuje. Dziekuje za zaproszenie. Narazie nic nie deklaruję ,ale moze za kilka dni coś mi wpadnie. Witam i dzięki , że jesteś :) Quote
asl Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Śliczne są... . Ten jeden jak przybija piątkę :) Anja nie mogę niestety zadeklarować się... . Mogę natomiast jednorazowo wpłacić 5,00 zł. Mało, ale mogę też wystawić nowy cień bourjois na nie na bazarku. Może ktoś kupi. Poproszę zatem nr konta na pw na tą drobniutką wpłatę i może informację co z tym cieniem. Wystawić? Byłaby może znowu jakaś drobna "cegiełka". Quote
pikola Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Dziekuje za zaproszenie.Stalej nie moge dac, choc bardzo bym chciala bo takie kundelki bliskie memu sercu:shake:Jednorazowo moge tylko 20zl:oops:w przyszlym tyg.jak bede wysylac stale i inne jednorazowe. Quote
Tymonka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 asl napisał(a):Śliczne są... . Ten jeden jak przybija piątkę :) Anja nie mogę niestety zadeklarować się... . Mogę natomiast jednorazowo wpłacić 5,00 zł. Mało, ale mogę też wystawić nowy cień bourjois na nie na bazarku. Może ktoś kupi. Poproszę zatem nr konta na pw na tą drobniutką wpłatę i może informację co z tym cieniem. Wystawić? Byłaby może znowu jakaś drobna "cegiełka". Ile jeszcze mam pisać , ciotki każda złotówka to dla psiaków bardzo dużo !!!!!!!! Ale kasę zacznę zbierać dopiero jak uzbieramy deklarację , do puki nie uzbieramy nie zabiorę ich do hotelu , bo nie mam z czego dołożyć , a nie mogę sobie pozwolić na kolejne długi w hotelach . Ale jak psiaki zabierzemy to każdy bazarek mile widziany :) Quote
danavas Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 nie możemy pozwolić żeby do schronu trafiły....takie kochane pycholki...w dodatku kumple...one muszą razem gdzieś iść może faktycznie w jednym kojcu oba??? Quote
Recommended Posts