Jagienka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Patia napisał(a):Pamiętam , ze w jakimś schronisku była z tego powodu wielka awantura , dlatego pytałam. Tak tak, racja, Agnieszka Małek i morgan miały z tego tytułu nieprzyjemności o ile dobrze pamietam. Quote
Patia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Miałam już dziś zapytanie o Łelika z Allegro :loveu: Kazałam dzwonić pod numer pani Małgosi . A jeśli można zapytać, to kim jest pani Małgosia? Quote
Perfi Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 to bardzo mila pani z Tozu, dlugoletnia wolontariuszka :) Quote
black sheep Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Niestety, ludzie często tylko dopytują się o pieska, i na tym koniec:( Quote
kiwi Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 nastapila wyrazna kolizja oznaczen pani malgosia z tozu (z rudymi wlosami) albo pani malgosia wolontariuszka blondynka z tego co mi sie wydaje to raczej wolontariuszka Quote
Perfi Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 blondynka.... poznalam ja w tozie, liczyla kase z puszek wiec pomyslalam ze tam pracuje :oops: Quote
malagos Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ja też jestem Małgosia, ale B.:cool3: co nie zmienia faktu, ze psiak powinien szybko znaleźć doek! Quote
Perfi Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 jutro najprawdopodobniej Łeliego adoptuje pani z wieliczki ktora niedawno stracila podobnego psa :) kontakt z allegro dzieki Patia :loveu: Quote
Patia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Świetnie !!!!!! Zapytajcie tej pani czy zgodzi się dać mi swój adres , to chętnie Łelika odwiedzę a może się znamy ? Quote
Jagienka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 hop hop i co z tą adopcją?? Doszła do skutku?? Quote
Perfi Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 dwie osoby dzwonily po niego ale zadna nie przyszla go odwiedzic :( Quote
Patia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Mam następne zapytanie z Allegro , Łelik , trzymaj się , bedzie dobrze! Quote
Perfi Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 ciotka Olka byla dzis z Łeliczkiem na dlugim spacerku :) ten piesio bardzo cierpi tak dlugo trzyma kupke i sioo ze potem jak robi to placze z bolu :( kurde co by tu zrobic...hotel? tymczas? on cierpi :( a jest taki fajny przytulasty wskakiwal mi i Bartkowi na piersi tak jakby chcial powiedziec: nie oddawaj mnie :( Quote
noemik Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 czy on już znalazł dom? jeśli nie, to czy mozna go odwiedzić w schronisku? Jak go znaleźć? pozdrawiam ciepło. K. Quote
noemik Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Perfi, zablokowało mi twoją pw. Już wyłączyłam blokadę. Wyślesz mi jeszcze raz? Dzięki. :-) Quote
Perfi Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 czy ktos sie wybiera dzis lub jutro do schronu i moglby pokazac noemik Łeliego? Quote
Patia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ja nie mogę , praca:shake: Noemik , czy Ty chcesz go przygarnąć?:lol: Zakończyła sie aukcja na Allegro , wystawić jeszcze? Quote
Perfi Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Patia poczekajmy na decyzje Noemik ;) Quote
Recommended Posts