noemik Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Koty już wybyły, nie dokońca zgodnie z moim planem. W tej chwili jst u mnie Charlie, któy czeka na transport do Poznania. a ja się wczoraj zdenerwowałam okropnie. po wieczornym spacerze wracamy do domu, a tu z naszej klatki wypada mój 'ulubiony' kundelek - pseudo york - na luźnej smyczy, z mordem oczach i pianą na pysku. Kontrolnie Elika wzięłam za obrożę, a tamten 'gnojek' rzuca się gryźć Elikowi nogi. grrr. młodzian, który z nim wyszedł miał wszycstko w poważaniu. więć delikatnie rzuciłam mięsem... znaczy prawie miło zwróciłam chłopięciu uwagę... a Elik popatrzył na mnie z wyrzutem, zrobil krok w tył - wysunął mi się skubaniec z obroży i zaczął małego pieniacza po prostu wąchać. taki jest ten mój pies.... ech. :D Quote
albiemu Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 napisz proszę, że Charlie to Charlie i nie wydali mi złego kota ze schronu do adopcji :) Quote
noemik Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 tak, Charlie to ten KOT.:) Kajetan już dzwonił. Skubaniec (Kot, nie Kajetan) strasznie się boi. witaj Kasiu na wątku mojego potfffora.:) Quote
Jagienka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 noemik napisał(a):Koty już wybyły, nie dokońca zgodnie z moim planem. Jak to nie do końca z planem?? Że za szybko w sensie?? ;) Quote
albiemu Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 noemik masz psa wypisz wymaluj jak mój Albin za TM - aż mnie wzdrygło i przyznaje nie będę patrzeć na zdjęcia, dwa lata minęło a skubaniec wciąż mnie prześladuje, wspomnieniem, psim zapachem, białą sierścią, mlaskaniem, tupaniem .... i teraz te zdjęcia ... ehhh ... Albin pancia to wszystko dla Ciebie, za Ciebie i ku Twojej pamięci! Quote
noemik Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jagienka napisał(a):Jak to nie do końca z planem?? Że za szybko w sensie?? ;) kocurek musiał wrócić na wieś. nie miałam wyjścia. dlatego niezgodnie z planem. :( Quote
noemik Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 albiemu napisał(a):noemik masz psa wypisz wymaluj jak mój Albin za TM - aż mnie wzdrygło i przyznaje nie będę patrzeć na zdjęcia, dwa lata minęło a skubaniec wciąż mnie prześladuje, wspomnieniem, psim zapachem, białą sierścią, mlaskaniem, tupaniem .... i teraz te zdjęcia ... ehhh ... Albin pancia to wszystko dla Ciebie, za Ciebie i ku Twojej pamięci! albiemu, one zawsze wracają w naszym wspomnieniach, uśmiechniętych oczach innych psów, tak już mają te nasze psy. :) Quote
noemik Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 kochani, a nam dzisiaj niepostrzeżenie stuknął roczek...:) :multi: ja wiem, że idę jutro do pracy i takie tam. ale :chlup::chlup::chlup: moja morda kochana. :loveu: Quote
zasadzkas Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Serdeczne gratulacje :popcorn: My też mamy w listopadzie drugą rocznicę, jak Milwa do nas przyjechała ;) Quote
noemik Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='yewcia1'] dzięki EWciu. W zwiążku z tym, że nie wiadomo dokładnie kiedy Eliś się urodził, jego urodziny obchodzimy faktycznie 7 listopada.:) Quote
Jagienka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 noemik napisał(a):kochani, a nam dzisiaj niepostrzeżenie stuknął roczek...:) :multi: ja wiem, że idę jutro do pracy i takie tam. ale :chlup::chlup::chlup: moja morda kochana. :loveu: oj to STO LAT STO LAT!!!! :tort::BIG: Kurcze niby tylko rok, a tyle już doświadczeń macie za sobą... Quote
yewcia1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Noemik a co u Was?????????????????????????????????? Quote
noemik Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 byłam na urlopie. już wróciłam, opalona, wypoczęta i baaardzo stęskniona za Elisiem. :-) Quote
yewcia1 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 noemik napisał(a):byłam na urlopie. już wróciłam, opalona, wypoczęta i baaardzo stęskniona za Elisiem. :-) To urlop chyba był zagrabaniczny?:evil_lol: A jak Elicjusz witał Pańcie? Quote
noemik Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 zaspany był, wróciłam koło północy.:) ale jak się otrząsnął z oparów snu, to już był mój PIES. :) a wakacje w listopadzie, to tylko zagranicą, brrr. w Egipcie byłam. suuuper było.:) Quote
yewcia1 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 noemik napisał(a):zaspany był, wróciłam koło północy.:) ale jak się otrząsnął z oparów snu, to już był mój PIES. :) a wakacje w listopadzie, to tylko zagranicą, brrr. w Egipcie byłam. suuuper było.:) To się nie obijaj i wstawiaj foty:lol: Quote
noemik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Zdjęcia mam, ale chwilowo wklejam inne. Komu kotecka? Oto zdjęcia, niedużo, ale zawsze coś na początek. 1. MEIGA przerwałam jej popołudniową toaletę. :-D dlatego tylko jedno zdjęcie. Ale jeszcze ją dziś dopadnę.:smile: 2. ZARA pozuje jak modelka.:smile: śliczna panienka, trochę jeszcze nie w szczytowej formie, ale już niedługo się wykuruje i będzie jak nowa.:smile: i jeszcze jedno, mój domowy bohater - Elik - dzielnie znosi kolejne koty.:smile: Nawet takie dwie bure panny, co to się do niego przymilają. :smile: Quote
yewcia1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Noemik pewnie nie masz czasu nic pisać bo wiecznie u Was tymczasowicze? Panny śliczne, ale głowa domu jest najśliczniejsza:loveu:( mowię o Elicjuszu , bo noemik się nie ujawnia) Quote
noemik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 cześć Ewciu. Ja się nie lubię ujawniać, ale co mi tam - jedno egipskie ujęcie pani domu:) Quote
yewcia1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='noemik']cześć Ewciu. Ja się nie lubię ujawniać, ale co mi tam - jedno egipskie ujęcie pani domu:) Fiu fiu fiu wakacje :loveu: Nareszcie się ujawniła Bardzo sympatyczna z Ciebie kobita tylko chowaj jęzor:evil_lol: Tak na poważnie to co u Was często jakiś tymczasowicz się zabłaka w Wasze progi? Quote
noemik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 teraz mamy dwie z Warszawy, z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101280 Quote
yewcia1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='noemik']teraz mamy dwie z Warszawy, z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101280 zmykam w takim razie czytac historie z hapy endem Proszę się od czasu do czasu u siebie na wątku pokazywać:lol: Quote
noemik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 yewcia1 napisał(a):zmykam w takim razie czytac historie z hapy endem Proszę się od czasu do czasu u siebie na wątku pokazywać:lol: tak jest.:) Quote
Recommended Posts