noemik Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wiem, Ewuś. Dziś udało mi się znaleźć domek dla jednej kici - jeden z tych, które ma u siebie BeataSAbra - weźmie ją jutro moja koleżanka z pracy z mężem. Ogromnie się cieszę. Ale Tweety ma chyba cztery, Suggarr cztery, dziś pojawił sie nowy wątek o 10ciu (!!!???), które mają dwa tygodnie na znalezienie domu albo zostaną (w najlepszym wypadku) uśpione. grrrr. Idę z Elikiem na spacer pogadac o życiu i w ogóle...:D Quote
yewcia1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 noemik napisał(a):Wiem, Ewuś. Dziś udało mi się znaleźć domek dla jednej kici - jeden z tych, które ma u siebie BeataSAbra - weźmie ją jutro moja koleżanka z pracy z mężem. Ogromnie się cieszę. Ale Tweety ma chyba cztery, Suggarr cztery, dziś pojawił sie nowy wątek o 10ciu (!!!???), które mają dwa tygodnie na znalezienie domu albo zostaną (w najlepszym wypadku) uśpione. grrrr. Idę z Elikiem na spacer pogadac o życiu i w ogóle...:D Spacer z psem - bezcenne - odrazu mi sie świat ( pomimo beznadzieji) maluje w jaśniejszych barwach Quote
noemik Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 a g...no, jakieś matoły puszczały sobie petardy. A wiesz jak ELiś ich nie lubi. :D spacer skrócony do minimum. grr, takim to bym nakopała i smyczą po nereczkach przejechała od serca... Quote
noemik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 a dziś - po ogłoszeniu albo oddam w dobre ręce albo uśpię - mam już trzy szczurki. Quote
zasadzkas Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jest szansa na fotkę? Mogę pomóc w ogłoszeniach o szczurku szukającym domu (bez opcji uśpienia, ofkors). Quote
noemik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 oto Franio - nowy domownik - raczej na DS, według mnie młodzieńcem nie jest...:) na razie mieszka w swojej klatce - też dostałam - wyprawka... lepsze zdjęcia jutro. A oto kto pojawił się wczoraj - mój mały tymczasowicz - Perfetto Quote
noemik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 tak w ogóle to Pertek jest moim pierwszym tymczasowiczem... zeby nie było - mam lekkiego stresa. a Elik chyba się zastanawia co mi odbiło, że wpuściłam toto wczoraj z trzema ciotkami do domu.:D Quote
weszka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Noemik masz teraz piękny zestaw zwierzaków :) Quote
noemik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 tylko mój kochany cierpliwy tz zastanawia się ile jeszcze i jaka liczba łap oznacza sygnał jego odwrotu.:D i w myślach rysuje mi wielkie koło na czole. (dla niego chyba lepiej, że mieszkamy osobno.:)) Quote
yewcia1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Noemik a czy pierwszy tymczasowicz ma swój wątek na DGM?:crazyeye: Quote
noemik Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 tak, Ewciu. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85001 dziś jestem w domu, źle się czuję. przeziębienie poweselne. mam dzień wolny. fajnie tak spać, kiedy się chce - tzn. kiedy Pertek śpi. Quote
noemik Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 oj, muszę iść do apteki po więcej środków leczniczych, oj. Quote
yewcia1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Noemik zdrowiej szybko bo masz niezłe stadko w domu. Quote
noemik Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 u nas szybko płynie czas. Mały Klusek już w nowym domu, a ja zbieram siły na przyjęcie kotki z trójką maluchów. Quote
noemik Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 powoli się oswajają. powoli. najfajniejsze są jak latają po pokoju - takie bardziej do mnie. jak są w klatce to wolą się zajmować sobą. :-) nowy nie zostały zaakceptowany. wręcz przeciwnie. Herman (Maniek) mocno go pogryzł. Franio mieszka osobno. Na razie dam sobie spokój z łączeniem. Musi się zagoić. Maniek i Stefek fajne chłopaki - Stefek bardziej się boi - Maniek jest ciekawski ze wszech miar... :-) najbardziej lubią latać po regale - z góry na dól z lewej na prawo, i z powrotem...:-D Quote
yewcia1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Aż się nie chce wierzyć , że Elicjusz ma w nosie takie ruchliwe ogonki:shake: Quote
noemik Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Elicjan Wspaniały jest ponad takie przyziemne sprawy. no chyba że w grę wchodzi jedzenie...:D wtedy poświęca swą cenną uwagę ziarenkom, serkowi, dyni, itp. Quote
yewcia1 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Skarb a nie pies z Elicjusza:loveu: A jakaś fotka świeża się pojawi? Quote
noemik Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 słowo się rzekło... kotka z małymi już u mnie. teraz aklimatyzują się w dużym pokoju... jutro przegląd u weta, we wtorek sterylka kotki. ufff. :) oczywistym staje się - trzy małe śliczne kotki szukają domku - takiego na zawsze. Jeśli ktoś byłby chętny na DT, to też poproszę. :) Quote
yewcia1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 przez to zagnienie dawno mnie u Was nie było :oops: Noemik to jaki stan tymczasowiczów na dziś i co na to wodzu Elicjusz? Quote
noemik Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ewciu, jakby to rzec: mieszka nas w tej chwili tutaj dziesięcioro: ja, moja współlokatorka, Elicjusz, dwa szczurki rezydenci, jeden szczurek tymczasowicz i CZTERY koty, trzy szukają nowego domu, a jeden - mama kotka - jak zagoi się po sterylce, to wraca do właścicieli. wesoło u nas, wesoło. :D Quote
yewcia1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Noemik nie wiedziałam nawet, ze Wasz domek pęka w szwach:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A jak Elicjusz do kocich tymczasowiczów? Quote
noemik Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Małe kotki są ok - bo małe. mama kotka na niego fuczy, to on też nie za bardzo ją lubi. ale jest ok.:) Quote
yewcia1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 noemik napisał(a):Małe kotki są ok - bo małe. mama kotka na niego fuczy, to on też nie za bardzo ją lubi. ale jest ok.:) Najważniejsze, ze obywa się bez walki i chyba nie musisz izolować towarzystwa?? Quote
Recommended Posts