noemik Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 yewcia1 napisał(a):Noemik ostatni raz proszę dawać foty:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Pewnie Elicjusz juz się w kadrze nie mieści i dlatego nie dajesz fot? hahahaha, mamy dwóch nowych lokatorów od Anashara - :) jak wrócę ze saceru, to wrzucę fotki. Cudne dwa ogony, mówię wam! Quote
yewcia1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 noemik napisał(a):hahahaha, mamy dwóch nowych lokatorów od Anashara - :) jak wrócę ze saceru, to wrzucę fotki. Cudne dwa ogony, mówię wam! Trzymam za słowo - rano sprawdzę :eviltong: I lokatorów też proszę obfocić i napisać jak tam Elek się miewa i jego zagoniona Pancia co znika jak kameleon i nic nie pisze:diabloti: Quote
noemik Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 guzik, nie zdjęcia będzie dziś (yewcia, krakało ty jedna). pies śpi, szczuraski powoli się odstresowują. ja też lecę spać, zdjęcia jutro po pracy. ale ja mam fajnie - sama jedna i trzech facetów w domu na stałe plus jeden tz niestacjonarny. :) Quote
Anashar Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jak tam moje malutkie kochaniutkie ogonki się czują? Quote
noemik Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ogonki pooowoli się wyluzowują, tzn. jak są poza klatką to jest lepiej niż jak w. luzem jeszcze nie latały - kontrolowane spacerki na kanapie. Elik ma je w poważaniu - zauważa je dopiero jak w grę wchodzi jedzenie. Anashar - jak myślisz, długo im zejdzie, żeby przestały się stresować? :-) zdjęcia może dziś - jak bedą to bedzie niespodzianka. ;-) Quote
noemik Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 oto jeden z nowych mieszkańców naszego mieszkania: a oto oba: szybkie są i ciekawskie, ciężko zrobić zdjęcie. :-) a oto Elik obserwujący szczuraski - bezcenne - :D Quote
yewcia1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Nareszcie Noemik nam pokazała pięknego Elika i nowych towarzyszy:multi: Quote
zasadzkas Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 To i ja przyjszłam pooglądać towarzystwo, bo mam pewien związek z nowymi ;) Quote
noemik Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 witamy, witamy. ciociu zasadzkas - jak myślisz, długo będą się chłopaki oswajać? Mają sporą traumę po Rockim...:) ale mój psiur to tylko ich jedzeniem się interesue, więc mam nadzieję, że pójdzie im to oswajanie w miarę szybko. Quote
zasadzkas Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Szczerze to nie wiem, bo każdy mój szczur (z 6) oswajał się różnie. Najważniejsze, żeby z Tobą się oswoiły. Może z początku dać im spokój z psem, jak są na wybiegu. Reszta się ułoży, byle nie gryzły ze stresu. Powodzenia ;) Quote
noemik Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Elik się nimi wcale nie zajmuje, jakby ich nie było. a chłopaki jak są w klatce - to strasznie spięte, a jak łażą po pokoju, to takie ciekawskie. mają tyle czasu ile będzie trzeba, żeby mnie polubić. :) Quote
Anashar Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Nie przesadzaj z tą traumą po Rockym Kasiu, bo sama widziałaś, że szczuraski u mnie w domu nie były wystraszone ;) I w klatce też nie były nerwowe :cool3: Was się wystraszyły bo byliście nowi. Myślę, że w klatce są zestresowane bo nie traktują jej jakk bezpiecznego miejsca - siedząc w mojej klatce czuły się bezpieczne. A teraz wszystko ma nowe zapachy, inny wygląd etc. Poprostu muszą się przyzwyczaić ;) Kiedy moge wpaść po książki i w odzwiedzinki do ogonów?:loveu: Quote
noemik Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 wiem, że się stresują. a Rocky nie jest straszny, dla mnie był miły. :) choć to raczej twoja zasługa. :-) a kiedy masz czas? chłopaki wyluzowują jak są luzem w pokoju. :) myślę, że po prostu potrzebują trochę czasu. Quote
yewcia1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 3 facetów w domu - takiej to dobrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
noemik Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 nie narzekam Ewciu. :-) co prawda żaden z nich nie czeka z obiadem jak wracam zmęczona z pracy - ELiś śpi, do gotowania ma dwie lewe łapy, a szczuraskom na razie odpuszczam, bo nowi. na szczęście często gości u mnie tz - to jet skarbuś - czasem coś upichci, hehehe :) Quote
noemik Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 z innej beczki, chciałabym przenieść nasz wątek do galerii. tylko jak to się robi? Quote
Jagienka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 noemik napisał(a):z innej beczki, chciałabym przenieść nasz wątek do galerii. tylko jak to się robi? musisz wystosowac taką prośbę na pw, do któregoś z moderatorów z Naszej działki... czyli: Pianka, Szamanka, Maupa4, zaba14 i LALUNA Quote
yewcia1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Czyli jak się przeniesiecie do galerii bedzie dużo fotek????:multi::multi::multi::multi: Quote
noemik Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Na razie się nie przenosimy - ale mamy niespodziankę, kto zgadnie jaką? :D Quote
noemik Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Zeby nie było, że samymi facetami się zajmuję, oto cztery panny, które odwiedziłam w niedzielę: kicie trzy Tigra Gapcia Migotka i wszystkie trzy z mamą Młode panny powoli zaczynają szukać domu. Quote
yewcia1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jakie śliczne kociaczki:crazyeye: Noemik i pod Twoimi skrzydłami? Quote
yewcia1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nemik sorki za offa ale jest sprawa - jak jeszcze nie głosowałaś to bardzo proszę o głos Wielka prosba o głos i o rozesłanie pośby Prosimy og łos na uciechowskie schronisko Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii Boksy odremontowane Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni. pracy jest jeszcze dużo.... teraz zbliża się okres zimowy.... wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę. --------------------------------------------- 1.Aby zagłosować należy kliknąć link http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f 2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA 3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat lub Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat 4.wypełniasz formularz 5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj 6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu 7.klikasz w link http://www.krakvet.pl/forum/viewforum.php?f=4 8. zaznaczasz schronisko w uciechowie i GOTOWE ---------------------- zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę!!! Quote
noemik Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 To dzieci kotki, która przybłąkała się do rodziny mojego TZta jakiś czas temu. Ile trzeba poczekać, żeby ją wysterylizować? Nie wiem dokładnie ile mają małe, w przyszłym tygodniu zabiorę wszystkie cztery na przegląd do weta. Śliczne są, każda inna, ale domków nie ma, tyle kocich maluchów mamy teraz w Krakowie, straszny wysyp... ech. (a ja psiara jestem, ale kociaki lubię też). Quote
noemik Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 głosowałam, Ewuniu, już jakiś czas temu. :) A co do kociaków, to imiona były moim pomysłem, heh. A mama to po prostu dla domowników - KOT. :) Quote
yewcia1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Noemik śliczne te maluszki . Trzeba poszukać kogoś z miau może tam się trafi domek? Quote
Recommended Posts