Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

noemik napisał(a):
czytam, tylko się nie ujawniam, po przeważnie w przelocie zaglądam. Denis na pewno zauważył, ale jakk przystało na macho, uwadał, ze mu to nie przeszkadza. :)

Ah tak napewno:)

To już 6 miesięcy? Ale ten czas leci! A my za niedługo mamy rok:)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj, ciotko justyno...

a tak serio, to trochę mu urósł brzuszek.
teraz je karmę dla nerkowców, i sika już dużo częściej, więc mam nadzieję, że trochę schudnie. Trochę jest gruby, a trochę napuchnięty od tego niesikania...
Chyba następna karma będzie RC light. :D

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Patia napisał(a):
Gdzie jesteście?:roll:

jesteśmy, tylko mam okropny galop w pracy, obiecuję sobie, że dziś jutro napiszę, ale nic z tego. Koniec galopu w przyszłym tygodniu. Wtedy wracamy, ja i Eliś.
Mam też zaległuy bazarek do zrobienia.

Przepraszam Ciotki, wszystko u nas dobrze, tylko ja jestem pracoholik z przymusu... buziaki, i do przyszlego tygodnia.

Posted

[quote name='noemik']jesteśmy, tylko mam okropny galop w pracy, obiecuję sobie, że dziś jutro napiszę, ale nic z tego. Koniec galopu w przyszłym tygodniu. Wtedy wracamy, ja i Eliś.
Mam też zaległuy bazarek do zrobienia.

Przepraszam Ciotki, wszystko u nas dobrze, tylko ja jestem pracoholik z przymusu... buziaki, i do przyszlego tygodnia.
Noemik kończ panna galopować i do pisania i wstawiania fotek bo jak nie.....
Już myślałam, ze ciotkę albo uffo porwało, albo nie wiem co:shake:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

jesteśmy już i nigdzie się nie ruszamy.:-)
a Eliś ma się dobrze.:-)
wiecie, że nie bierze leków na padaczkę już trzeci miesiąc i wsyzstko jest w porządku? :D
A oto on przed chwilą w kuchni:

ja wiem, że ty robisz kurczaka, no podziel się, aż oczami świecę...:D

buziaki dla wszystkich cioteczek i dla Anashara też oczywiście. :-)

Posted

cześc Owieczko, grubas piękny, prawda? :)
nie znasz kogoś, kto chciałby kota?

z innej beczki, mam problem w postaci 3 kociąt. nie są u mnie, póki co są ze swoją kocią mamą na wsi, ale lada dzień ktoś może chcieć zająć się tym problemem...tak się stało z ostatnim miotem, wtedy nie zdążyłam... na sterylkę też ni cholery namówić się nie dają, potrzebuję dobrej rady, co teraz robić.
pomóżcie, nie chcę, żeby skończyło się tak, jak ostatnio.
ech...

ja jestem psiarą... pomocy mi trzeba.

Posted

Czytałam na ogólnym o tych twoich kotkach... Sytuacja z kotami jest katastroficzna, sugarr ma 3 na tymczasie, weszka 1, Elurin 3, ty 3, ale ile, o których nei wiemy... tragedia

Pozdrowionka dla Elicjuszka

Posted

black_sheep napisał(a):
Czytałam na ogólnym o tych twoich kotkach... Sytuacja z kotami jest katastroficzna, sugarr ma 3 na tymczasie, weszka 1, Elurin 3, ty 3, ale ile, o których nei wiemy... tragedia

Pozdrowionka dla Elicjuszka

nie wiem co robić, ostatni miot to też były trzy...
dwa załatwili 9nie wiem jak, pewnie utopili :(, a jednego załatwił szczur jak zabrali kotkę do pilnowania kaczek..grrr
nie wiem co robić, boję się, że coś im się stanie.
może powinnam wziąć całą czwórkę do domu?
ale jak na to Elik?
ech...

Posted

Elik to przecież labrador, to napewno dobrze zareaguje, zwłaszcza, że są małe. Mówi się przecież, że pies goni kota, bo ten ucieka. Niechce Cie straszyć, ale na wsi to norma, że się topi kotki:( A jakiej są płci? Jak dziewczynki, to tym bardziej potopią:( Będziemy szukać domów, mamy allegro. W sumie na allegro moją aukcje z kotami obserwują 4 osoby, to dużo! Czyli zainteresowanie jest. Ale jesli chcesz je zabrać, to czeba jak najszybciej... Małym kotką zresztą łatwiej dom znaleźć

Posted

black_sheep napisał(a):
Elik to przecież labrador, to napewno dobrze zareaguje, zwłaszcza, że są małe. Mówi się przecież, że pies goni kota, bo ten ucieka. Niechce Cie straszyć, ale na wsi to norma, że się topi kotki:( A jakiej są płci? Jak dziewczynki, to tym bardziej potopią:( Będziemy szukać domów, mamy allegro. W sumie na allegro moją aukcje z kotami obserwują 4 osoby, to dużo! Czyli zainteresowanie jest. Ale jesli chcesz je zabrać, to czeba jak najszybciej... Małym kotką zresztą łatwiej dom znaleźć

tylko, że ja nigdy nie mialam kota...nie wiem, czy sobie poradze. w niedziele bede tam, to na pewno zrobie zdjecia. i porozmawiam znowu z wlascicielami kotki... ojoj.

Posted

black_sheep napisał(a):
To może powiedz, że weżmiesz je, jak już odchowają trochę... Poproś, żeby nic im nie robili, że je weźmiesz na bank. A w tym czasie już coś pokombinujemy

Zdjecia bardzo ważne!

oki, tak zrobie, dzieki Kasiu za wsparcie, lece lulu, jutro praca. sciskam cieplutko, Elis tez. :)