yewcia1 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Noemik - to dla mnie fotki Elika na ganku , przed domem, i na wzgórzach. Proszę już sobie przyspawać aparat do ręki i nie wypuszczać go , aż do powrotu, a i ciotka kartkę sobie napisz . Z tak pięknej okolicy musimy zdjęcia pooglądać. A i ładowarkę do baterii pamiętaj prosze zabrać:lol: Quote
justynavege Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='noemik'] alez wam zazdroszcze :oops: Quote
black sheep Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Całuski dla Was! Zazdroszcze wyjazdu (choć nieskromnie powiem, że ja mam to co dzień;)) Quote
yewcia1 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 black_sheep napisał(a):Całuski dla Was! Zazdroszcze wyjazdu (choć nieskromnie powiem, że ja mam to co dzień;)) Takim to dobrze:lol: :lol: Noemik mam nadzieję, ze masz masę fot:lol: Quote
noemik Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No, wróciliśmy. W sobotę wieczorem dotarliśmy do domu. Elik od razu padł spać. :) Zaraz wklejam zdjęcia. Quote
noemik Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 A oto moje towarzyszki ze swoją mamą. Polubiły mnie, w koncu fajny jestem Pies. :) A moja Pani robi zdjęcie, dlatego jej nie widać. :) Quote
noemik Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 po długim dniu zasłużony odpoczynek, to co prawda nie jest moje legowisko, ale wszystko mi jedno - padam na pysk. :D Quote
yewcia1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Elik po tygodniwoym urlopie padł jak kawka:evil_lol: Noemik super foty. Jak tam Elicjusz wspaniały na wywczasach się sprawował? Quote
black sheep Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No pieknie pieknie:) Ale gdzie wy wogóle byliście?:) Quote
noemik Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 black_sheep napisał(a):No pieknie pieknie:) Ale gdzie wy wogóle byliście?:) Piwniczna Zdrój, Rytro, Muszyna, Krynica. Stacjonowałyśmy w Piwnicznej.:) Quote
noemik Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 black_sheep napisał(a):Aha:) Super:) Pozdrowienia dla Eliczka:) Dziękuję. Ale masz fajnie KAsiu, że masz taką okolicę na codzień. :) ech. A jak Deniś przeżył rozłąkę z Tobą? Oprócz tego, że się posikał z radośći, jak wróciłaś. :) Quote
black sheep Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Widzę, że czytasz, no no:) Okolice mam na codzień, ale przecież mieszkam też blisko Krakowa, co to jest 60 km! Denisek w sumie dobrze zniósł rozłąke, zastanawiam się, czy w ogóle się skapł, że mnie nie było;) W sumie często wyjeżdzam, to szkoła, to do kolezanki. Ale nigdy jeszcze nie na ponad tydzień;) Quote
noemik Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='yewcia1'] Elik po tygodniwoym urlopie padł jak kawka:evil_lol: Noemik super foty. Jak tam Elicjusz wspaniały na wywczasach się sprawował? był bardzo dzielny. choć nie udało mi się go ani na chwilę zostawić samego w domku. Bał się chyba, że wyjadę, a on tam zostanie. Dzięki temu połaził ze mną po łąkach i pagórkach, potaplał się w rzece... :) przeżył konfrontację z agresywną suką, która akurat nie miała kagańca i latała luzem, rozkochał w sobie moje dwie małe siostry. :D podsumowując wyjazd, Eliś to pies na medal. Uwaga - w poniedziałek minęła nam szósta miesięcznica. :) Quote
noemik Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 black_sheep napisał(a):Widzę, że czytasz, no no:) Okolice mam na codzień, ale przecież mieszkam też blisko Krakowa, co to jest 60 km! Denisek w sumie dobrze zniósł rozłąke, zastanawiam się, czy w ogóle się skapł, że mnie nie było;) W sumie często wyjeżdzam, to szkoła, to do kolezanki. Ale nigdy jeszcze nie na ponad tydzień;) czytam, tylko się nie ujawniam, po przeważnie w przelocie zaglądam. Denis na pewno zauważył, ale jakk przystało na macho, uwadał, ze mu to nie przeszkadza. :) Quote
noemik Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Tęsknimy tu po cichutku na wątku za ciocią Perfi i Czarnym... Ech... Quote
Recommended Posts