yewcia1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 noemik napisał(a):karusiu, dziękuję bardzo.:) Ola, altacet mam, palec owinięty. :) będzie dobrze. powiem Elisiowi, że nie ma ochotników na spacer, niech ma za swoje.:D Paluszek i głowka to dobra wymówka:evil_lol: Elik chce na spacerek. Quote
noemik Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 yewcia1 napisał(a):Paluszek i głowka to dobra wymówka:evil_lol: Elik chce na spacerek. cioteczko Yewciu, spacerek ze mną ELiś ma zapewniony, spokojnie. :) tyle, że teraz smycz jest w lewej ręce, a ja praworęczna jestem... I trochę dziwnie mi to wychodzi. Eliś macha ogonem na dzień dobry.:) a palec dalej spuchnięty, ale przynajmniej ni eodpadł. ;) Quote
yewcia1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Oj to wizyta u lekarza konieczna. Super, ze w lewej ręce Wam jakoś wychodzi:multi: Quote
noemik Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 yewcia1 napisał(a):Oj to wizyta u lekarza konieczna. Super, ze w lewej ręce Wam jakoś wychodzi:multi: a ja jestem uparta jak ...oślica... nie chcę do lekarza...:( Quote
yewcia1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 noemik napisał(a):a ja jestem uparta jak ...oślica... nie chcę do lekarza...:( To altacet i okłady - oby szybko przeszlo. Quote
black sheep Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja to od razu bym poszła na ER i kombinowała z ubezpieczeniem:D Quote
noemik Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 palec się wykuruje, jeszcze kilka okładów z kwaśnej wody i będzie cacy.:) ciekawe jak tam Eliś w domu. Ciekawe jakie będą dzisiejsze straty.:D a jaka fajna pogoda za oknem! (trochę szkoda, że człowiek musi być teraz w pracy..:)) Quote
noemik Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Perfi napisał(a):zamienimy sie? :eviltong: zamieńmy się, słonko swieci tak cudnie, ja chcę do parku! bilans z wczoraj: mam jedną miseczkę mniej. a nowa była... Quote
noemik Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Eliś chory, cioteczki. od czwartku wieczorem ma biegunkę. a NIC nie zeżarł, bo pilnuję. wczoraj miał głodówkę oczyszczającą. zresztą nawet nie chciał nic jeść, rano nie tknął miski. dziś zjadł trochę kurczaka z ryżem. ale dalej się z niego leje. jak do jutra nic się nie zmieni, to lecimy do weta. Quote
Ela_and_Krzys Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 noemik nie martw sie Fuks srednio raz w miesiacu ma biegunke najlepiej go wtedy przeglodzic a na drugi dzien wlasnie ryz z kurczakiem (raczej nie karme) mozesz mu sprobowac Nifuroksazyd ludzki podawac jak mu nie bedzie przechodzic to trzeba do weta na antybiotyk... Quote
black sheep Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Noemik nie przejmuj się, pewnie jakąś starą qpe zjadł na spacerze, albo mysz zdechłą;) Przejdzie mu napewno:) Quote
noemik Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 U nas już dobrze, nic nie piszę, bo wpadłam w wir pracy... a dziś na kawę wpadnie moja babcia, a w domu bvałagan...:-/ ciekawe,czy zdążę posprzątać... grrr czemu ja się nie umiem zorganizować...? buziaki dla ciotek od Elisia, mistrza w puszczaniu zabójczych bąków. Quote
noemik Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 justynavege napisał(a):pomyziaj bąkotwórcę :evil_lol: wymiziany. a dom też wysprzątany. zmęczyłam się trochę. :) uff, jak dobrze, że już czysto. Zaraz idziemy z Elisiem na wieczorny spacer rozprostować kości.:) Quote
yewcia1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A może uda Ci się cioteczka jakieś fotki z niedzielnego spacerku zrobić? Eliczkowi :lol: Quote
noemik Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ciotki, rany boskie, ja chyhba upadłam na głowę, lub jak to niektórzy w mojej rodzinie mówią, 'Kaśka, Bóg Cię chyba już zupełnie opuści' nie powiem Wam, w jakich okolicznościach zdarzyło mi się to powyższe słyszeć... Wracając do tematu, mam u siebie w mieszkaniu w tej chwili trzech Panów, którzy montują mi nowe drzwi wejściowe. Ale teraz wygląda to na straszne pobojowisko! Gruz wszędzie... Rany boskie... i ja za to płacę... aaa... Quote
noemik Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 z przyjemniejszych rzeczy, jak już przemęczę (serio) piątek+sobotę na zajęciach (w drodze po upragnionego magistra...), to w niedzielę ja, ELik, moje dwie 6,5-letnie siostrzyczki z Mamą - wszyscy jedziemy na tydzień (lalalalalallalala) do Piwnicznej Zdroju! :multi: :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb: :laola: :laola: :laola: no, trochę się cieszę... ;) Quote
noemik Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 stara baba jestem, a cieszę się jak dziecko. potrzebuję urlopu....:) Quote
yewcia1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Noemik jak zdjęc nie bedzie z urlopu to normalnie bede bić:mad: Quote
noemik Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 zdjęcia będą, o ile nie zejdę na zawał dziś podczas wymiany drzwi... ciśnienie mi skacze, mówię Wam... Quote
yewcia1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 noemik napisał(a):zdjęcia będą, o ile nie zejdę na zawał dziś podczas wymiany drzwi... ciśnienie mi skacze, mówię Wam... Noemik wspólczucia - nie ma nic gorszego jak remonty:roll: Quote
noemik Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='justynavege']:loveu: milego urlopu Dzięki, Justynko. :) poza tematem: czy któraś z Was karmiła psa tą karmą - Royal Canin Selection Croc: http://www.telekarma.pl/p1126/royal.canin.selection.croc.htm jak chodzi o karmy, to trochę błądzę po omacku... Quote
yewcia1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='noemik']Dzięki, Justynko. :) poza tematem: czy któraś z Was karmiła psa tą karmą - Royal Canin Selection Croc: http://www.telekarma.pl/p1126/royal.canin.selection.croc.htm jak chodzi o karmy, to trochę błądzę po omacku... My nie - Saszka je acana jagniecina i kurczak, borys jadł purinę teraz je brita Quote
Recommended Posts