black sheep Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 black_sheep napisał(a):Zawsze tak jest! Po paru latach związku uznają, że to komunistycze świeto! A napoczątku było tak pięknie! Róże, tulipany! A teraz? ...;) odwołuje, kupił mi róże:):):) Całuski dla Eliczka i sorki za off (ale nie ja zaczełam;)) Quote
noemik Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :lol: Offki jak najmilej widziane.:) Widzisz Kasiu, pamiętał. :) Quote
black sheep Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Nie będę się już czepiać takiego małego szczegółu, że jej nie dostałam, bo zapomniał przywieść, ale kupił!!!:) Noemiczek, jak na moje oko, troche za duży masz podpisik, może zmniejsz sobie trzciąke w tych dopisanych linkach Quote
noemik Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jak zmniejszyć bannerek z Czekoladką? ja nie umiem. Quote
black sheep Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Noemik nie wiem jak zmniejszyć, chyba tak jak fotke. Kiwi (o ile to jej dzieło) zrobiła ten bannerek chyba na całą wielkość dozwoloną. Poczekaj, zmniejsze i tu wstawie (jak mi się uda) Quote
black sheep Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 chyba teraz będzie ok, ale trzcionke zostaw na małą, może panikuje, ale niechce żeby ci usuneli Quote
kiwi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 owca, błagam - czcionke :) dzieki za zmniejszenie banerka a co to za szpieg z wroclawia? czy szpieg nie wie ze mamy chody w NASA? :evil_lol: Quote
noemik Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kiwuś, taki tam szpieg, zbyt mało warty, by był na naszym wątku. :) skasowałam posta, bo był niepotrzebny. :) Quote
Perfi Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 czyzby ktos mial obsesje na Twoim punkcie? :diabloti: Quote
noemik Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Perfi napisał(a):czyzby ktos mial obsesje na Twoim punkcie? :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
black sheep Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 kiwi napisał(a): dzieki za zmniejszenie banerka :evil_lol: Teraz to już się chyba nei podoba, bo noemik nie zmieniła;):mad: Quote
noemik Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 black_sheep napisał(a):Teraz to już się chyba nei podoba, bo noemik nie zmieniła;):mad: Owieczko, zmienię jutro w pracy. teraz już padam,to był dłuuugi weekend i niestety nie udało mi się za bardzo odpocząć. Perfi & Czarny - dzięki za spacer! :) Quote
Perfi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 cala przyjemnosc po naszej stronie :) Kasiu a masz juz kreacje na slub? :) moze dzis sie za czyms rozgladniemy? ;) Quote
noemik Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Perfi napisał(a):cala przyjemnosc po naszej stronie :) Kasiu a masz juz kreacje na slub? :) moze dzis sie za czyms rozgladniemy? ;) :) właśnie urabiam szefa, co bym wyszła koło 2giej. to wtedy na 3cią możemy się umówić, tylko przyslij mi jeszce raz instrukcję gdzie.:) kreacja - jeszcze nie myślałam.:) ale dlaczego nie dziś? :) Quote
Perfi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 wybierzemy Ci cos super musisz wygladac slicznie :loveu: Quote
noemik Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Olusia, pięknie to będziesz wyglądać TY.:) i to jest najważnejsze. co tam ja...;) Quote
noemik Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 noemik napisał(a):Owieczko, zmienię jutro w pracy. teraz już padam,to był dłuuugi weekend i niestety nie udało mi się za bardzo odpocząć. Perfi & Czarny - dzięki za spacer! :) No, juz zmienione, mam nadzieję, że wszystko działa.:) Dzięki Owieczko! :) Quote
noemik Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Perficzko, ja się zapisuję na oglądanie Ciebie w sukni.:) :) Quote
Perfi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 7 maja moja kochana ;) mam przymiarke :) a na weselu masz zlapac welon abym niedlugo mogla Ciebie w sukni ogladac ;) Quote
noemik Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: Ola, ja w pracy jestem, chcesz, żebym monitor popluła?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale na Wasze wesele chętnie się wybierzemy... :multi: i będzie się działo... Quote
noemik Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 hej, cioteczki, wy nie wiecie, a ja wiem, gdzie jest fajny sklep, do którego na zakupy chodzi Perfi, a od dziś ja też. :D Quote
yewcia1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 noemik napisał(a):hej, cioteczki, wy nie wiecie, a ja wiem, gdzie jest fajny sklep, do którego na zakupy chodzi Perfi, a od dziś ja też. :D Noemik co kupiłaś ? Dawaj foty:evil_lol: Quote
Perfi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 cicho cicho bo nam wszystko wykupia ;) Quote
Recommended Posts