noemik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ja własnie przeglądam oferty na karmę LIGHT. ELiś jeszcze nie wie, co go czeka..:D wredota ze mnie potworna.:) Quote
yewcia1 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 noemik napisał(a):ja własnie przeglądam oferty na karmę LIGHT. ELiś jeszcze nie wie, co go czeka..:D wredota ze mnie potworna.:) Noemik czyzby Elik juz dwa wory opędzlował? Quote
Perfi Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 wyglada jakby to zrobil wczoraj ;) jakbym nie musiala zaproszen na slub rozwozic tobym go porwala na pare godzin na spacer wraz z pania ;) ale basen aktualny ;) Quote
noemik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 yewcia1 napisał(a):Noemik czyzby Elik juz dwa wory opędzlował? Ewa, no co Ty, :) Eliś kończy pierwszy wór.:) ale zastanawiam się, czy mu trochę odmiany nie wprowadzić. ;) i kupić jakąś dla grubasków. A potem wrócić do drugiego worka tej regularnej dla dorosłych. z innej beczki, co zrobić mam, nie umiem namówić Elika nijak na to, żeby sikał częściej... w piątek pójdziemy na kontrolę do weta, trochę się martwię, miałam wczoraj zły sen, moze trochę mnie to przewrażliwiło dzisiaj? martwię się tym jego niesikaniem. znaczy sika, tylko baardzo rzadko. :-/ Quote
noemik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Perfi napisał(a):wyglada jakby to zrobil wczoraj ;) jakbym nie musiala zaproszen na slub rozwozic tobym go porwala na pare godzin na spacer wraz z pania ;) ale basen aktualny ;) Olusia, to moze w piatek pojdziemy na spacer, na AWF? zapowiada sie super pogoda... Basen - dojrzewam do tej mysli.:) ale dzis chyba jeszcze nie. Chorego musze odwiedzic.:) Quote
Perfi Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 oj w piatek jedziemy zalatwiac interesy ze znajomymi od firmy :( Quote
noemik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 acha, a kiedy masz czas, zabiegana Cioteczko? :) Quote
Perfi Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 w sobote mam czas kochana... nie zapominaj ze idziemy na impreze :diabloti: Quote
noemik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Perfi napisał(a):w sobote mam czas kochana... nie zapominaj ze idziemy na impreze :diabloti: pamiętam. :) :) Quote
noemik Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :evil_lol: a Eliś wczoraj zbojkotował Dzień Kobiet.:evil_lol: ale za to ktoś inny postarał się o bukiet, śliczny bukiet... :loveu: i w teatrze byliśmy. a ELIŚ, no cóż, ten typ tak ma.:cool3: Quote
Patia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kategorycznie żądam zmiany tytułu tego wątku na weselszy !!!! Quote
noemik Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Patia']Kategorycznie żądam zmiany tytułu tego wątku na weselszy !!!! Patia, masz rację. Napisałam do Perfi o zmianę/ Tylko teraz głowię się nad tym, jaki ma być ten nowy.:) Jakieś propozycje? Quote
Perfi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 dajcie propozycje bo ja tepa :( i kwiatka tez wczoraj nie dostalam :( Quote
black sheep Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Od razu lepiej! Ja też nic nie dostałam, ale mój TZ jest daleeeeeeko i go usprawiedliwiam;) Quote
Ela_and_Krzys Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a moj Krzys nie obchodzi dnia kobiet i juz... juz sie przyzwyczailam nawet... Quote
black sheep Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Zawsze tak jest! Po paru latach związku uznają, że to komunistycze świeto! A napoczątku było tak pięknie! Róże, tulipany! A teraz? ...;) Quote
yewcia1 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Noemik no nareszcie zmiana tytułu;) Moze Pani Elika w wolnej chwili by fotki jakieś popstrykała? Chcemy zobaczyć jaki z niego grubasek:evil_lol: Quote
noemik Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 yewcia1 napisał(a):Noemik no nareszcie zmiana tytułu;) Moze Pani Elika w wolnej chwili by fotki jakieś popstrykała? Chcemy zobaczyć jaki z niego grubasek:evil_lol: on nie jest gruby.. yyy, tylko dobrze umięśniony..:) taki misio..:) yyy.. to są jakieś pomówienia.:) Quote
yewcia1 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 noemik napisał(a):on nie jest gruby.. yyy, tylko dobrze umięśniony..:) taki misio..:) yyy.. to są jakieś pomówienia.:) proszę o dowody zdjęciowe:evil_lol: Quote
noemik Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='noemik']on nie jest gruby.. yyy, tylko dobrze umięśniony..:) taki misio..:) yyy.. to są jakieś pomówienia.:) uraziłyście jego uczucia, cioteczki, gruby, phii. mina Elika, jak się dowiedział, że motylem już nie jest.:): Quote
black sheep Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Do Deniska mu jeszcze brakuje, trzeba to nadrobić;) Ślicznioszek! Quote
justynavege Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 noemik napisał(a):uraziłyście jego uczucia, cioteczki, gruby, phii. mina Elika, jak się dowiedział, że motylem już nie jest.:): elik lekko zaokraglony :evil_lol: Quote
Recommended Posts