noemik Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Elik ma się dobrze. :) Tylko sukcesywnie wszystkie talerze Pańci tłucze. Ma na koncie już cukierniczkę, maselniczkę i chyba ze 6 talerzy róznej wielkości... Skąd on wie, że nie lubię tego kompletu? :) Quote
noemik Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 co do nowego podopiecznego, dochodzi do głosu rozsądek, wreszcie. Jeśli szczurek jest jeszcze w schronie, to dam mu dmek tymczasowy. I postaram się znaleźć mu super domek na zawsze. CHyba że się pokochamy nad życie... Quote
yewcia1 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A czy szczurek to szczurek czy Szcurek to piesek? Jak tam spotkanie siostry i Eliczka? Proszę się tu nie obijać tylko foty na weekend zrobić i wsawić:evil_lol: Quote
noemik Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 yewcia1 napisał(a):A czy szczurek to szczurek czy Szcurek to piesek? Jak tam spotkanie siostry i Eliczka? Proszę się tu nie obijać tylko foty na weekend zrobić i wsawić:evil_lol: szczurek to szczurek albinos - wymyśliłam mu imię już nawet - Archibald (tak jak ten z Wiklinowej Zatoki. :)) Siostra wymiziała Elika, zadziwiła się, że jest taki duży, i z zazdrością w głosie (ona też psiara, tylko na razie ma z TZtem dwa koty, tam latwiej miec koty..) powiedziała, zę Elik jest wpatrony we mnie jak w obrazek.:) zdjęcia porobię jutro, tylko gdzie jest aparat? hmm, poszuka się. Quote
Jagienka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 yewcia1 napisał(a):A czy szczurek to szczurek czy Szcurek to piesek? szczurek to szczurek... albinos :cool3: Quote
noemik Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jagienka napisał(a):szczurek to szczurek... albinos :cool3: ciekawe czy jeszcze jest w schronie? Quote
yewcia1 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Więc czekamy na fotki i wieści szczurkowe;) Quote
noemik Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 u mnie w domu twają modły i składanie ofiar, żeby już go tam nie było... (a Gabrysiowi nic nie powiedziałam, powiem, jak się okaże, zę Archie jedzie ze mną do domu. CO go będę stresować zawczasu...?:)) Quote
justynavege Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 noemik szukaj aparatu :) czekamy na fotki Quote
yewcia1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 justynavege napisał(a):noemik szukaj aparatu :) czekamy na fotki Szukaj , szukaj:evil_lol: I pisz czy kolejny czworonóg mieszka u Ciebie:loveu: Quote
c24rny Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Archibald juz jest u Noemik ;) fajny jest z niego szczurek :cool3: ale w tym temacie to sie sama Kasia powinna wypowiedziec... Quote
yewcia1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 c24rny napisał(a):Archibald juz jest u Noemik ;) fajny jest z niego szczurek :cool3: ale w tym temacie to sie sama Kasia powinna wypowiedziec... Kasiu to musisz szybko wstawić fotki nowego domownika:multi: No i co na lokatora powiedział Elicjusz Wielki? c24rny - dziękujemy za niusy:loveu: Quote
noemik Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Archibald jest już w stałym domku. Może dobrze, bo się nie przyzwyczaiłam.:) ech... Quote
noemik Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 najlepiej na łóżku w świeżej pościeli...:) Quote
black sheep Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Szkoda, że szczurzątko nie zostało:( A Elik śliczny! Cud miód! Tylko coś z szafy Ci wystaje;):P Quote
noemik Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 black_sheep napisał(a):Szkoda, że szczurzątko nie zostało:( A Elik śliczny! Cud miód! Tylko coś z szafy Ci wystaje;):P ten bałagan, szafa plus szuflada, to klasyka. :) Elik nigdy nie może się zdecydować, co na siebie włożyć.:) Archie ma bardzo dobry domek, i pomoże ukoić ból po odejściu 4-letniego szczurka seniora... A ja, cóż, ja mam Elisia. :) Quote
black sheep Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nie zauważyłam, żeby Elik miał problemy z ciuchami;):D Szczurek przepiękny, szkoda, że nie został w "rodzinie";) Quote
noemik Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 black_sheep napisał(a):Nie zauważyłam, żeby Elik miał problemy z ciuchami;):D Szczurek przepiękny, szkoda, że nie został w "rodzinie";) no właśnie, wywala wszystko z szafy,i zawsze wygląda to tak samo, że na końcu Elik decyduje, że NIE będzie się ubierał. :) sprzątał też NIE. :) Archie - jakby został, to byłabym kiepskim DT.:) a tak, to nigdy nic nie wiadomo, może nawet dla świnki się nadam... :) Quote
black sheep Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Świnki to urocze stworzonka!:) Zobacz na ostatnią strone mojego wątku, jakie cudeńka ja sobie wychodowałam:) Quote
yewcia1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jakie mam śliczne uszko - oklapuszko:lol: -pewnie fotograf przemawiał do rozleniwionego Eliczka aby zerknął:lol: Słodziak z niego i jak mu u Ciebie dobrze:loveu: Quote
noemik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Elisia wczoraj odwiedziła ciocia Perfi.:) i wyszło na to, że Elicjan trochę przytył. hmmm.... czyżby szykowała się dieta? jak on, to może i ja? :) wiosna już jest, to i spacery będziemy mieli dłuuuższe. A Perfi kochana pyszne ciastka przyniosła. mniam mniam. :) Buziaki dla CIotków wsystkich. acha, dziś mija 4 MIESIĄCE. :) jak ten czas leci.:) Quote
Perfi Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 noemik napisał(a):Elisia wczoraj odwiedziła ciocia Perfi.:) i wyszło na to, że Elicjan trochę przytył. hmmm.... czyżby szykowała się dieta? jak on, to może i ja? :) wiosna już jest, to i spacery będziemy mieli dłuuuższe. A Perfi kochana pyszne ciastka przyniosła. mniam mniam. :) Buziaki dla CIotków wsystkich. acha, dziś mija 4 MIESIĄCE. :) jak ten czas leci.:) bezcukrowe ciastka :diabloti: tylko takie jadam :evil_lol: Quote
noemik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 może ja też się przerzucę, bo były pycha....:D Quote
Recommended Posts