noemik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 black_sheep napisał(a):Jejku to nie wiem, z dysku powinno być normalnie :confused: :comp26: też się zdziwiłam, qrka jasna w nogę użarty, grrr... Quote
black sheep Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Spróbuj jutro, może się uda, trzymam kciuki:D A stary dasz rade normalnie dać? Quote
noemik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 teraz już zaden mi nie wchodzi. :shake: moze jutro będzie lepije faktycznie... Quote
black sheep Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No, to może być wina dzisiejszego dnia, jutro się uda:) Quote
AniaB Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 to teraz mozecie napisać poradnik :"jak w prosty sposób nieodwracalnie pozbyć sie awatarka":diabloti: Quote
yewcia1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Bez avartka Noemik Ty jak nie Ty:shake: Avartku pojaw się. Quote
Perfi Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 jatam widze av noemik ale inny :roll: Quote
noemik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jest avatarek!!! :bigcool: :bigcool: :bigcool: Hurra!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Powiedzcie, że też go widzicie, ze nie rzuciło mi się na mózg, co? :cool3: Quote
Patia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja widzę , jest boski , jak to mówi moja znajoma jest bajeczny:loveu: Quote
noemik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Patia napisał(a):Ja widzę , jest boski , jak to mówi moja znajoma jest bajeczny:loveu: uff, Patia, dziękuję. ja dobrze. znaczy, że nie jest ze mną tak źle...:) hihihihi. wczoraj Elik tak się przytulił łapskami do mnie, że w pracy pytali, co to za blondyn mi włosy na szaliku zostawił...:D acha, zabiję mojego brata, dzwoniła wczoraj moja Babcia, żebym nie głodziła psa. Nie mogę, naprawdę, czy on ma się turlać, żeby było widać, że dobrze się odżywia? i tak nie jest chudzielcem, o nie....:) Quote
Patia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 noemik napisał(a):acha, zabiję mojego brata, dzwoniła wczoraj moja Babcia, żebym nie głodziła psa. Nie mogę, naprawdę, czy on ma się turlać, żeby było widać, że dobrze się odżywia? i tak nie jest chudzielcem, o nie....:) No to poszło w Polskę:evil_lol: Quote
noemik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Patia napisał(a):No to poszło w Polskę:evil_lol: acha, i wiecie co, kupiła mu jakaś taką karmę, co wygląda jak salceson. teraz muszę wykombinować, jak się wyłgać, przecież mu tego nie dam... powiem, że weterynarz kazał tylko specjalistyczną karmę dawać. :) Quote
Perfi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 w lewiatanie kolo Twojej babci taka sprzedaja ;) av genialny :loveu: Quote
Perfi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Kasia wez ja i do schronu zawiez ;) Quote
noemik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 jeszcze Babcia się zllituje nad psem i KTOZ na mnie naśle...:evil_lol: o mamuniu, karma z lewiatana...:crazyeye: ten sąsiad, co Elika znalazł dał mu jedzenie puszkowe, Darling bodajże, Elika, za przeproszeniem, przes...ło na dziesiątą stronę... heh. Quote
yewcia1 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 W końcu jest avartek:lol: A karma od babci pewnie w schronie znajdzie się nie jeden amator;) Quote
noemik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 yewcia1 napisał(a):W końcu jest avartek:lol: A karma od babci pewnie w schronie znajdzie się nie jeden amator;) pewnie masz rację, takoż zrobię w niedzielę, mam nadzieję, że dotrę do schronu. moja Siostrunia przylatuje z Lądka w sobotę, więc zobaczę, jak mi wyjdzie niedziela rano.:) ale stęskniłam się już. :) Quote
yewcia1 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Oj ja mojej siostry od listopada nie widziałam i pewnie zobaczymy się dopiero w marcu. A siostrunia zna już przystojniaka Elika czy to pierwszy raz? Quote
justynavege Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 yewcia ja też tesknię za Wami ........ alez Elik ma fajowe okularki :evil_lol: Quote
noemik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 yewcia1 napisał(a):Oj ja mojej siostry od listopada nie widziałam i pewnie zobaczymy się dopiero w marcu. A siostrunia zna już przystojniaka Elika czy to pierwszy raz? widziała na zdjęciach. na żywo jeszcze się nie znają.:) Quote
yewcia1 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 noemik napisał(a):widziała na zdjęciach. na żywo jeszcze się nie znają.:) Oj to czekamy na wieści jak tam pierwsze spotkanie:loveu: Quote
black sheep Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jaka tu cisza...;) Noemik pewnie rozmyśla o nowym podopiecznym:);) Quote
Recommended Posts